Bardzo dziękuje za suuuuuper spędzoną sobotę w przemiłym towarzystwie ,przepięknych widoczkach ,no a chłopakom za ogarnięcie całej imprezki :)
Printable View
Bardzo dziękuje za suuuuuper spędzoną sobotę w przemiłym towarzystwie ,przepięknych widoczkach ,no a chłopakom za ogarnięcie całej imprezki :)
cały, zdrowy, zmęczony w domu :D
jak się ogarnę to wrzucę jakieś foto :)
kilka fotek :)
cała reszta będzie dostępna na naszej stronie www.jkar.org w dziale relacje
Ze swojej strony dziekuję raz jeszcze bo jest za co dziękować.Aha no i Opole jechało do domciu.
Dojechało :D
Również powtórne wielkie dzięki za ogarnięcie tej rozwydrzonej hołoty :D
Kolejna udana impreza pod hasłem Speleo JKAR. :)
Bawiłam się wyśmienicie, z Wami nie mogło być inaczej! Przepiękna miejscówka na wypad pod namioty.
Świetny sposób na spędzenie wolnego czasu, powalczenie z własnymi słabościami, przełamanie się, sprawdzenie w ekstremalnych sytuacjach.
Duże ukłony i podziękowania dla chłopaków ze SPELEO TEAM!
Panowie, świetna organizacja, profesjonalne zabezpieczanie uczestników, świetnie motywujecie tych co wymiękają i chcą zrezygnować z jakieś "atrakcji". Z mojej strony jestem pełna podziwu dla Was, jak powiedziałam do Maćka w jaskini: "zaraziliście żółtodziobów taternictwem jaskiniowym" :)
Pozdrawiam wszystkich - już za Wami tęsknię - jak już JKAR coś organizuję to konkretnie:D
Kilka fotek ode mnie:
https://picasaweb.google.com/1164186...L24kPac2ovt7gE
Proszę mnie już wpisać na listę obecności: Speleo JKAR IV :)
Dzięki za zajebisty weekend, za łyk adrenalinki i możliwość posmakowania Waszych pasji. Przyznam szczerze, że po raz pierwszy miałem możliwość poczołgać się w jaskini i po raz pierwszy wspinałem się na skałki (dzięki dla miśka za asekurację). Przez teleskop też pierwszy raz lookałem - Saturn zajebisty. Fajnie, że "żółtodzioby" mogły tego spróbować.
Weekend zaliczam do megaudanych. Pozdrawiam.
fotki jutro...
cieszymy się, że się podobało :) kolejna impreza na pewno będzie jeszcze fajniejsza :D