to ja na wstępie podziękuje Piterowi za info o spocie :)
dzięki wszystkim za fajną atmosferę :) z tego wszystkiego zgasła mi kontrolka z silnika :)
Printable View
to ja na wstępie podziękuje Piterowi za info o spocie :)
dzięki wszystkim za fajną atmosferę :) z tego wszystkiego zgasła mi kontrolka z silnika :)
hehe.. na to wychodzi ze Olkusz zaczyna odżywać... i na spotach gratis kasujemy błędy kompa siłą woli:)
Ja również dziękuje wszystkim któryż dojechali do nas! i tym co mieli zamiar lecz nie mogli!!
Dziękuje chłopaką z Krakowa ekipie z Będzina dzięki aniucha05 za spontana dzieki omen,bocian!
ajdacho grill pierwsza klasa... i ekipie ze Srebrnego Olkusza oby więcej tak licznych i udanych wypadów!!
dzięki jeszcze raz!
i proszę o fotki:) sam jestem ciekawy jak wyszły.
My również dziekujemy za fajny zlocik, był to Nasz pierwszy i napewno nie ostatni, bo atmosfera była super;) jutro wrzuce fotki, bo teraz w koncu moge napic sie piwa z % ;) pozdrawia ekipa ze 166;)
Ja i moja cała ekipa z ktora byłem tez dziekujemy za spota ludzie fajni jak zawsze kiełbaski udane no i wiadomo dojazd z drogi głównej pod sam Zamek cos pieknego lepciejszej drogi nie widziałem pod żaden inny zamek :D:D ale spoko z gory bez bolesnie zjechałem bo sam :D:D
A tu parenascie fotek zebyscie nie płakali :P
https://picasaweb.google.com/1013469...mekWRabsztynie
oj tam z tymi drogami do euro zdążymy:P dzięki za spotkanko szkoda że boćka nie było bo autko sprzątał;););)ale dzięx
za browary ogólnie dzięki za liczne przybycie
no a teraz przyznać sie który z klubu był pod carefurem i gadał ze mną na CB?
i pare moichZałącznik 50977Załącznik 50978Załącznik 50979Załącznik 50980Załącznik 50981Załącznik 50982Załącznik 50983Załącznik 50984Załącznik 50985
To ja tez wrzucam to co udalo sie napstrykac i jeszcze raz dzieki calej ekipie za super atmosfere i oby wiecej takich slotow i oczywiscie jak najczesciej :)
Załącznik 51021Załącznik 51022Załącznik 51023Załącznik 51024Załącznik 51025Załącznik 51026Załącznik 51027Załącznik 51028Załącznik 51029Załącznik 51030Załącznik 51031Załącznik 51032Załącznik 51033Załącznik 51034
Również dzięki za spota i do następnego :) i pamiętajcie o charytatywnym w maju w krakowie :)
ja też zrobiłem zdjęcie:)
co prawda tylko jedno ale konkretne :)
Załącznik 51173
hehe aparat już nie wydolił za mało miejsca na planie:)