-
Złożyłem w koncu wszystko i jest pięknie. Samochod ładnie z tylu stoi nie zawysoko nie za nisko, troche wyzej niz na starych sprezynach 99 ale najważniejsze to pod obciążeniem tylek juz tak nie siada i dobrze się prowadzi, przedtem byla masakra.. jedynie 18tki teraz troche czuc:/
-
To ja poproszę jakieś foto. Jestem ciekawy jak na tych liftowych sprężynach się to prezentuje.....:P
-
ja też bardzo proszę o foto! na dniach będę musiał coś zrobić ze sprężynami z tyłu, więc bardzo mi się przyda :)
-
1 załącznik(i)
wydaje mi sie ze lezy jak fabryka dala...
Załącznik 103125
-
no trochę wysoko ta pupa w porównaniu do przodu.... ale wiem, są tacy (o dziwo) co tak wolą :P
Ale ogólnie ładnie to wygląda...
-
troche wyzej tyl stoi ale fotka tez tak od tylu zrobiona i jeszcze bardziej ta roznice widac.. moze przy przednich mcpersonach tez powinienem sie pochylic bo wahacze sa nowe ale najwazniejsze ze efektu kozy nie ma :)
-
Jak dla mnie ideał - właśnie do tego dążę!
Alfista, czy możesz mi podać grubość sprężyny? 11, 12 czy może 13mm?
-
Wydaje mi sie ze stare 99 maja 11mm a te nowsze mniej zwoi 11.5mm mierzone suwmiarka.
-
Ciekawe te 11.5mm :)
Dzięki za info!
Moje sprężyny się dorabiają, grubość 12mm. Chciałem 13mm, ale mieli tylko 12, a potem 14. 14 byłoby już za dużo, więc stanęło na 12.
Bardzo jestem ciekaw efektu :)
-
No roznica znikoma ale autko fajnie teraz jezdzi. Jak chcesz to mam jeszcze namiar na kompletne mcpersony 2005. Koles 200zl za pare krzyczal alfa raczej po nieduzym przebiegu.