Nie, jest tam miejsce, można przesuwać w całym zakresie:)
Polecam ten zabieg, bo wiem jak źle się jeździ przy wzroście rzędu 180cm, nie wyobrażam sobie co jest przy 195...
Nie, jest tam miejsce, można przesuwać w całym zakresie:)
Polecam ten zabieg, bo wiem jak źle się jeździ przy wzroście rzędu 180cm, nie wyobrażam sobie co jest przy 195...
No i wszystko fajnie. Regulacja wyjechała, fotel poszedł pięknie w dół. Siedzi się extra. Tylko do czego mam teraz zamocować klamrę pasa? Wcześniej była właśnie do stelaża odpowiedzialnego za regulację wysokości.
"... I guess it's just the way I'm wired."
Klarme pasa do steleża siedziska można przykręcić, tylko coś tam trzeba pokombinować ze srubą, ja chyba założyłem śrubę z fotela z Lanci Lybry, bo akurat taki był pod ręką i śruba od klamry pasowała w sam raz.
Walczyłem z tym dziś cały dzień - bez sukcesu. Gdy już udało mi się zamocować pas to okazało się że nie mam dojść do śrub żeby przykręcić jedną ze śrub trzymających fotel. Temat jest do ogarniecia, trzeba tylko to na spokojnie wziąć "na warsztat". Mnie niestety gonił czas. Do tematu jednak napewno wrócę bo przymiarka fotela pokazała, że jest to jednak olbrzymia zmiana na plus.
"... I guess it's just the way I'm wired."
Od wtorku jestem posiadaczem 146 1,8 140 koni z 1997 roku. Przyjechała z Niemiec. Fajne auto i wygodne. Pewnie pójdzie na części , ale mi jej szkoda...
karwasz, zostaw! albo sprzedaj w całości bo ciężko znaleźć 146 z 1.8. wszystkie z 2.0 są nieco wyeksploatowane a 1.6 nie bawi za bardzo. 1.8 to dobry konsensus ;)
Podobno 146 1,7 16V z Boxerem i 146 1,8 wyszło najmniej. Nie wiem ile w tym prawdy, ale 1,8 było jeszcze mniej niż 1,7 16V