-
Odkopię.
Bo zakupiłem takie żarówki w trasie jak przepaliła mi się żarówka - więc nie mam możliwości zwrotu. A sprzedawca nic nie mówił o braku homologacji... A ja nie przyuważyłem napisu off-road.
Ale dlaczego one nie mają homologacji, bo za mocno świecą ? Czy że nie do użytku w warunkach deszczowych / śnieżnych ?
To może wpakuje je na światłą drogowe bo teraz mam jakieś zwykłe żółte H7... A na mijania dam osram night breaker plus... Czy mają one podobną barwę ?
-
Kupilem je ze wzgledu na brak homologacji bo spodziewalem sie cos w stylu efektu wow... No i się mega rozczarowalem. W lampie zeczywiscie wyglada to fajnie, jasne biale światło. Na drodze juz tak nie jest. swiatla jest bardzo malo, w sumie go nie ma gdzies sie wszedzie rozmywa. Nie bardzo rozumiem czego to ma byc do jazdy terenowej skoro na drodze jest slabo to w lesie... Po godzinie jazdy w nocy w miescie wrocilem do starej zarowki...
-
Odkopię trochę temat. Obecnie nazywają się one Cool Blue Hyper z tego co widzę. Ktoś używa? Jak to jest z deszczem, poważnie taka tragedia? Mam w 147 FL tungsramy +120% i moim zdaniem w deszczu słabo, świecą na zółto więc wolałbym już jakieś białe chociaż.
http://allegro.pl/2x-h7-osram-zarowk...149582380.html