witam. mam takie pytanie jak rozpoznac czy moglo byc DSP w samochodzie mam tylna półkę z miescem na 2 glosniki w i te glosniki wysokotonowe w drzwiach czy jest mozliwe bylo ale ktos sobie zdemontował ?
Printable View
witam. mam takie pytanie jak rozpoznac czy moglo byc DSP w samochodzie mam tylna półkę z miescem na 2 glosniki w i te glosniki wysokotonowe w drzwiach czy jest mozliwe bylo ale ktos sobie zdemontował ?
8 głośników w drzwiach miały wszystkie 166. Tylko przy DSP były lepsze i mocniejsze. Miejsce na głośniki z maskownicami w półce też były zawsze. Możesz szukać czy masz wiązkę do DSP w bagażniku (jakieś wolne wtyczki) i ewentualnie czy w drzwiach masz lepsze głośniki.
ok dzięki tzn ze nie bylo DSP , muszę sie zastanowic na dokupieniem:)
Witam zapewniam Cię że warto mieć DSP.
Nie ma nad czym się zastanawiać tylko kupować:)
Łukasz 166 ,montowałeś wiązkę do polifta czy starą
Montowałem cały zestaw razem z wiązką od przedlifta bo słyszałem że mogą być jakieś różnice między przedlift a polift i wolałem nie ryzykować.
Są różnice.
A dokładniej ,niech się ktoś wypowie jakie są róznice,czy to tylko to ,że wzmak jest po prawej stronie,teoretycznie wszystko powinno się złożyć
Teoretycznie. I praktycznie też ale.... po FL wiązka idzie progiem a przed idzie tunelem. Widzę że masz `99 to też masz inne wtyczki do klimatronika (wspólna wiązka). Tak więc p&p nie będzie. Ale oczywiście da się to ogarnąć :) był temat na forum jak ktoś przerabiał wiązkę. Ja sobie zrobiłem ją sam. Do DSP potrzebujesz raptem kilka kabelków. Reszta jest "przy okazji" spleciona razem. Tak więc browarek (może dwa) i gra :)