ehhh, litości. jak można?! mam nadzieję ze jednak się nie sprzeda. nie będzie straszyć a "zdrowe organy" posłużą innej alfie
Printable View
ehhh, litości. jak można?! mam nadzieję ze jednak się nie sprzeda. nie będzie straszyć a "zdrowe organy" posłużą innej alfie
W sumie to faktycznie nie jest zły pomysł, żeby auto trafiło na części. Skończyłoby się cykliczne wrzucanie tego auta w różne miejsca na forum jako "odkrycie".
Kto pozbywa się samochodu (jeszcze takiego) który pali 3,4l/100km? Już to jest bardzo zastanawiające
no właśnie ja to zawsze mam pecha .gościowi pali 3.4 a mi wyszło 11.7:confused: Może się zamieni?
Fakt, spala 1/3 tego co moja, to może tylko na 2 gary jeździ? ;)
Jak w VW TSI...
Nie wiem jak w VW, ale Caddillac STS miał patent podwieszania zaworów w części cylindrów, kiedy auto jedzie pod niepełnym obciążeniem. Silnik tez był w Oldsmobilu Aurora (którego z resztą chętnie bym sobie kupił)
Ale ja nie mam pretensji. Zwyczajnie ta alfa pojawiła się w ostatnich 2 latach chyba ze 30 razy i zawsze było to "odkrycie" :) Może jakby sprzedający dał normalną cenę to warto by ją kupić, unormalnić i ulżyć ludzkości tym samym :)
- - - Updated - - -
Wracając do tematu to zastanawia mnie ilu z licytujących nie widziało auta.
Ciężka i długa noc przed nami :) Koniec aukcji 1:03, jakiś masochista dał już ponad 10 000 PLN. Trudno będzie wygrać tą aukcję, oj trudno :sarcastic:
Nowy wpis sprzedającego:
"Dziś odbyły się oględziny i jazdy próbne. Osoby jakie miały okazję testować auto są delikatnie mówiąc zachwycone. Jedna z osób zwróciła uwagę, że te modele jakie oglądała dotychczas nie dość, że były droższe to na dodatek mocno zadzerwiałe szczególnie przy nadkolach. Oceniła oferowany egzemplarz jako najlepszy jaki widziała i wyglądający jak znacznie młodszy przez brak widocznego zużycia. Skóry oraz wygląd auta oceniła na stan idelny. Jazda próbna wywołała u niej szeroki uśmiech :-) PS Szkoda, że nie miałem kamery :-)"
No szkoda, że nie miał kamery, ciekaw jestem tych osób co widziały 166 mocno pordzewiałe szczególnie przy nadkolach... Co za typ :no: