Może jeszcze w tym roku jakiś zlot (gorzów-szczecin) . Do Grudziądza nie dam rady dojechać , za dużo km :(
Printable View
Może jeszcze w tym roku jakiś zlot (gorzów-szczecin) . Do Grudziądza nie dam rady dojechać , za dużo km :(
Panowie tą Alfą GT srebrny metalik jezdzi moj kumpel z roboty Sławek. Fajnie ze będą 3 GT wymienimy pare tematów, porad itd. Tylko musze jutro założyc spowrotem koła letnie z alufelgami bo na zimówkach mam staluchy :) hehe
- - - Updated - - -
Abidibi masz racje, moja jest czarna!
Też już znam, dobrze wiedzieć, że to Sławek. Jego żona/dziewczyna/narzeczona pracuje na stacji Bliska :)
Została jeszcze jedna piękność do rozszyfrowania. Jak już pisałem jeździ jeszcze (chyba na alu "telefony") szara GT. Młody kierowca, widziany już 2 razy na CG 68.... . Szkoda, że uciekł mi w osiedle, bo chciałem do niego podjechać...
- - - Updated - - -
Patryk, a dlaczego Ciebie nie ma na liście???? :nono: ;)
No i niedziela fajna impreza Włoska się szykuje :)
Bierz gościa z GT i wołajcie za sobą wszystkie inne Alfy :P może uda nam się pobić rekordzik :P
Deri, wpadaj, wpadaj :) będziesz się zabierał może z Semrim? jakby coś to o 11 pod Lidlem w Świeciu :P
No miałem się zabrać w roli pasażera bo AR ma defekt. Ale jutro ze względu na prace w tyg jest jedyny dzień gdzie moge wymienić chłodnice. Więc niestety musze odpuścić... :/
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Ja wbijam tylko z dziewczyną, także sorki za zamieszanie ;/
No to Jutro Włoski Grudziądz będzie doskonale :)