Dziękuje za wspólnie spędzony czas uczestnikom oraz ukłony dla organizatorów.
a tutaj parę kamyczków do ogródka http://picasaweb.google.com/majk12al...howa2931082008
Printable View
Dziękuje za wspólnie spędzony czas uczestnikom oraz ukłony dla organizatorów.
a tutaj parę kamyczków do ogródka http://picasaweb.google.com/majk12al...howa2931082008
Pytanie za 100pkt.
U mnie w pokoju znalazłam Cake'a z płytami. Czyj jest - niestety nie podpisane. Roztargnionego właściciela proszę o zgłoszenie się na PW :)
Pamiętam i właśnie odzyskałem aparat :wink:Cytat:
Napisał velpol
Dzięki za fajną zabawę. ;) Mimo małego bum w kolumnie, którego na pewno nikt się nie spodziewał, było naprawdę fajnie.
Już wiem, czemu tak długo spałem w sobotę. ;D Dopadło mnie jakieś przeziębienie i teraz siedzę z gorączką w domu. A już mnie chcieli do księgi rekordów zapisywac. ;)
Swoją drogą - uwiecznił ktoś cokolwiek związanego z moim czarodziejskim wehikułem? Jakieś przejazdy na 1/4? Chętnie bym to zobaczył z perspektywy trzeciej osoby.
Kosiar, velpol jutro podeśle wam linki do obiecanych materiałów! Pozdrawiam!!!
Ludzie jak to ludzie zawsze coś narzekają :roll: co tu się czepiać nie wiem czy ktoś inny zorganizowałby to lepiej, ja popieram kolegę "House'a" - zabawa przednia.Cytat:
Napisał House
Mam nadzieję że w przyszłym roku będę miał czas i pieniądze na wyjazd ;-)
Podziękowanie dla organizatorów za pracę włożoną w zlot :-)
DARO-RT, my rowniez dziekujemy ze byles i ze masz ochote byc znow mimo tego incydentu na prawym boku :( Obys znalazl dobrego blacharza :)
Dzieki wszystkim za słowa otuchy :) Jak mowi stare przyslowie minionej epoki : Jak zwalniają - znaczy będą przyjmować :P wiec moze okaze sie ze wyjdzie mi to na dobre :)
Co do zdjec ciesze sie ze Wam sie podobają. Załuje ze grupowe zdjecia robilismy w tak ciemnej atmosferze. Dodatkowo deszcz padal prosto w obiektyw wiec to sie nie moglo udac. Generalnie zmienne warunki oswietleniowe nie pozwoliły na idealne foty no ale robilem co mogłem :mrgreen:
fred
Czekam z niecierpliwością ;)Cytat:
Napisał andrzew
Witam Również mam ogromną prośbę czy udało sie komus nagrać moj przejazd w eliminacjach 1/4 z Rafałem czyli fiatem coupe bo niestety półfinał przespałem :lol: :wink: :P hehe ale i tak mocno sie zdziwiłem oczywiscie na + bo myslalem ze z 2,5 to nie ma szans :P a jednak :mrgreen: 4 czas w klasie :P i patrzac na czasy w profi max cieszy oko hehe
p.s fred jak mozesz podeslij mi filmik z hamowni :P
Pozdrawiam normalnie sie zaraziłem świetna zabawa :P
Dzieki jeszcze raz
Ja rowniez chcialbym podziekowac za zlot :!: :wink:
Owszem... moznaby poprawic to czy tamto... no i sie poprawi - nastepny zlot bedzie jeszcze lepszy! :)
Kwintesencje stanowia ludzie. A Ci dopisali.
Zal mi bylo wyjezdzac z Czestochowy wczoraj... :roll:
@Scarscream: robilem fotki i ja - wrzuce je na serwer; najprawdopodobniej dopiero jutro jednak; nie mam ich za duzo, ale zawsze cos... moze cos sie wybierze :mrgreen: Linka do fotek zostawie dla Was na forum.
Do zobaczenia na zlotach mniej lub bardziej oficjalnych, ale oby jak najczestszych!
Z zyczeniami sił witalnych na nowy tydzien :lol: ,
Limak