Kurde ale Brera i brzmienie typu ter ter ter ter ter ter...masakra :( Kultura pracy 2.0 JTD jak na diesla może być, ale jak na brerę to wręcz nie przystoi...
Printable View
Kurde ale Brera i brzmienie typu ter ter ter ter ter ter...masakra :( Kultura pracy 2.0 JTD jak na diesla może być, ale jak na brerę to wręcz nie przystoi...
ale masz problem paweldante...poprostu sobie kupujesz JTSa,a jak ktos ma ochote na klekota to sobie kupuje klekota.W...mnie takie komentarze.Moim zdanie nie przystoi pisac takich glupot
No sorry Czarny, ale jak dla mnie każdy prawo się wypowiadać na tym forum. I nie ma to znaczenia czy są to opinie pozytywne czy negatywne.
Ja przed zakupem swojej 159 tez rozważałem zakup 2.2JTS bo znalazłem takową za dobre pieniążki,ale jakoś średnio byłem zadowolony bo wole śmigać klekotem. Także wiesz..
ale ja tu nie wypisuje ze benzyny sa do dupy.
dla mnie tez nie ma znaczenia ze klekot , przez to klekotanie troche mniej pieniedzy idze przy tankowaniu a wizualnie nadrabia wszystko :)
jak robisz rocznie mniej niz 20tys km to diesel Ci sie nie oplaci biorac pod uwage wyzsze koszty serwisowania uturbinego diesla... jts (2,2) mimo sredniej renomy przy takich rocznych przelotach bedzie idealny
w 2.2 dodatkowo odpadaja historie typu kolektor, egry, dpfy, turbiny, wtryskiwacze, z paliwem tez chyba tragedii nie ma ;)
Ok 500 pln lozysko z piastą + wymiana.
- - - Updated - - -
Szczerze? za 40 tysięcy kupujesz oryginalnie malowaną 159, z rocznika c.a. 2008, z przebiegiem nie większym niż 150 tysięcy kilometrów, w której przez najbliższe 15 tysięcy kilometrów być może będziesz musiał sprawdzić stan oleju.
250 tysięcy przebiegu to już trochę jest. Do tego część kilometrażu zrobiona w PL na felgach 19" - średnio mi to wygląda... Nasze drogi nie kochają takich felg. Zawias swoje w tyłek dostał, a podejrzewam, że np. zwrotnic tylnych nikt na nowe nie wymienil, amorki HGW w jakim stanie po takim przebiegu, ogolnie wlasnie w zawieszeniu czulbym nadciagajace wydatki. Oklejanie w mat to 3500 PLN i masz auto matowe. Osobiście mi się czarny mat nie podoba, bo trzeba być mega pedantycznym - ten kolor momentalnie lapie brud, tluste odciski palców, generalnie z utrzymaniem jest kupę zabawy.