Trzeba zebrac zaliczki i wtedy bedzie mozna myslec. Bo tak to nam pouciekaja osrodki i bedzie jak w zeszlym roku,
Printable View
Trzeba zebrac zaliczki i wtedy bedzie mozna myslec. Bo tak to nam pouciekaja osrodki i bedzie jak w zeszlym roku,
W takim razie robimy tak:
Kazdemu z listy wysle namiary na moje konto na PW i do wtorku 16.09.2008 czekam na wplaty zaliczek powiedzmy po 150 od osoby (i 50 zl od dziecka)
Kwoty podaje orientacyjne bo przeciez nie wiemy co wynajmiemy i ile dni kazdy z nas bedzie ale to sie juz porozlicza jak bedzie juz wiadomo co i za ile.
Jesli do kogos PW nie dotarlo to pisac bo moglem pominąć :D
Kontaktowaliśmy się mailowo z BlueCafe. Powiedzieli że mają około 30 miejsc. Zaliczki chcą 30%. Trzeba się decydować... jest to w miarę sensowna cena. Zastanówcie się i napiszcie czy rezerwujemy pobyt. Czas nagli więc macie czas do niedzieli by w poniedziałek ewentualnie zadzwonić i klepnąć. Wpłaty tak jak pisał Fred wyżej więc się powtarzać nie będę :P Wydaje mi się że taniej nic nie znajdziemy z imprezą sylwestrową, kuligiem, 6 pełnych noclegów i przyzwoitych warunków...takie jest moje zdanie...
Kate
Ps.
Majkel coś widzę że masz ciągoty do Freda... teraz te kąpielówki.. na zlocie chciałeś wejść do niego pod prysznic... no ja nie wiem :P :DDD
EDIT:
JUŻ JEST NIEAKTUALNE :(
aż mi się buźka uśmiechnęła od ucha do ucha jak zobaczyłam listę chętnych.
My raczej nie damy rady, niestety w mojej pracy w grudniu urlop jest niemożliwy ;//
Fred, dzieci po ile?
No extra 420 km do przejechania ( przez cały Śląsk, rozkopaną obwodnicę Krakowa i zakorkowaną Zakopiankę) a ja skończę pracę o 12 :? i to i tak o 4 godziny za wcześnie. Chyba rano już się w garnitur do roboty odszykuję bo na toast zajedziemy :DDD . Kurcze lekko 8 godzin jazdy pod warunkiem że nie zasypie całej Polski jak 3 lata temu :mrgreen: .
A teraz już na poważnie:
1. 7 dni od kiedy do kiedy ?
2. Czy za malucha do lat 2 się płaci za nocleg ?( chyba że ktoś go przechowa przez tydzień )
3. No i jak ze starszymi dziećmi.
4. Rozumiem że całotygodniowe wyżywienie i napojeeee na własny koszt. :mrgreen:
5. Czy można dojechać 31.12.2008 tzn. krótszy termin pobytu będzie tańszy.
6. Nie kupować fajerwerków tylko zrobić małą zrzutę a będą w cenie promocji hipermarketu minus 60 % i strzelania na 30 minut <haha>
no to pojechaliśmy. Tak się rozpisałem że nawet tego nie zauważyłem :cry:Cytat:
Napisał Kate
Zdaję sobie sprawę że Sylwester w górach wielu osobom się podobał, ale ze względu na to że góry są mocno obłożone jeśli chodzi o te dni, poza tym niektórzy z nas mają zamiar przyjechać dopiero 30 bądź 31, mam propozycję do odrzucenia. Może zrezygnowalibyśmy z pomysłu Sylwester w górach i poszukali czegoś troszkę bliżej centrum PL, tak by np. Superjahu007 nie musiał niszczyć w pracy nowego garnituru, bo zdąży przyjechać na toast :P
Może ktoś z Was zna jakieś zalesione tereny, gdzie moglibyśmy się pobawić. Niech rzuca propozycje. Przecież liczy się towarzystwo a nie miejsce :DDD
Kate, to był żart i proszę na mnie nie patrzeć jakoś damy radę zapewne w podobnej sytuacji jest więcej osób. W górach wiadomo iż jest najlepszy klimat na tego rodzaju imprezy :mrgreen: i można pojeździć na nartach.
A jedyne miejsce gdzie w naszych okolicach grawitacja pomaga zjechać na dół to okolice Bełchatowa. Jednym słowem niedaleko od Częstochowy.
EDIT
Może stolica ???Cytat:
Napisał 75andrew155
Oferta do rozważenia, nie wiem czy są wolne miejsca bo nie dzwoniłam.
http://www.uheliosa.maxmedia.pl/
Terminy pobytów:
27.12 - 2.01.2007,
28.12 - 3.01.2007,
29.12 - 4.01.2007
600 zł - cena za pobyt w pokoju 2 osobowym
550 zł - cena za pobyt w pokoju 3, 4 osobowym
500 zł - cena za pobyt w pokoju 5 osobowym
450 zł - cena za pobyt dla dzieci do lat 12
W cenę wliczone są noclegi, wyżywienie (2 posiłki dziennie) oraz Zabawa Sylwestrowa organizowana na terenie budynku.
Menu sylwestrowe:
- zimna płyta
- dwa ciepłe posiłki
- stół z chłopskim jadłem
- pieczony prosiak
- ciasta
- owoce
- kawa, herbata
*alkohol we własnym zakresie
Zabawa odbywać się będzie przy muzyce mechanicznej.
W Noc Sylwestową dla naszych "małych gości" organizujemu kinder bal.
Istnieje możliwość zorganizowania kuligu z poichodniami oraz z pieczeniem kiełbasek.
Kolejna oferta /też nie wiem czy są wolne miejsca/:
http://www.cogito.waw.pl/szczegoly.php?id=888
Słuchajcie czy interesuje was pobyt tylko i wyłacznie z zabawa sylwestrową (balem) czy też mogłaby sie odbyć imprezka w wynajetym hoteliku w formie prywatki. Miejscowość okrajnik 10km od żywca,15km do góry sławnej góry żar z zajebistą trasa narciarską. Pokoje z łazienkami i tv. Organizowałem impre sylwestrowa w tamtym roku coprawda w domu (mieszkam tuz obok) a goscie spali w hotelu. Cena jak pamietam 50 zeta od osoby. Miejsc noclegowych jest tam około 50. Bardzo dobre warunki bo budynek oddany do uzytku 2 lata temu. Zobaczcie "Karczma POD JELENIEM OKRAJNIK" w google.Moge podejść do włascicielki i zagadać. Bardzo prawdopodobne że bal tez będą organizować bo sala balowa miesci 120 osób. Czesto organizowane sa tam wesela. Duży parking,ładna okolica.Czekam na propozycje. ELO wszystkim.Jedna z atrakcji tutejszych jest zjeżdżanie na napompowanych dętkach ze stromych górek jak oczywiście śnieg dopisze. Zajebista frajda kto nie próbował niech żałuje. :lol: