Ok rozumiem że spotykamy się w Pszczynie o 12.00-12.30 przy zagrodzie żubrow przy polu golfowym na przeciwko parku
Dla ludzi z Bielska spotykamy się o 11.45 na parkingu Tesco przy drodze wylotowej na Katowice (ul. Warszawska ) Wyjazd godz. 12.00
Printable View
Ok rozumiem że spotykamy się w Pszczynie o 12.00-12.30 przy zagrodzie żubrow przy polu golfowym na przeciwko parku
Dla ludzi z Bielska spotykamy się o 11.45 na parkingu Tesco przy drodze wylotowej na Katowice (ul. Warszawska ) Wyjazd godz. 12.00
Siema! Ponowne pytanie jedzie ktoś z Jastrzębie i okolic (Wodzisław Śl. itp ) jak co to piszcie! a jak nie to spotkanie w Żorach w miejscu którym pisał DDEvil !! odp Krzysiek
Hej! Sorki dawno nie czytałem tematu. Krzysiek 866 ja jadę z Jastrzębia, więc możemy jechać razem przez Pawłowice do Pszczyny albo do Żor i pojechać większą kolumną. Dużo dalej nie będzie i wg mnie lepsza frajda :) Czekam na Twoja decyzje :)
Nie zapomnijcie zabrać flag Alfaholickich :wink:
SpokoCytat:
Napisał AR_33
Siema! Może w Pawłowicach na orlenie ( jest przy drodze ) A pózniej zadecydujemy czy jedziemy do Żor choć frajda była by dużo lepsza na pewno w większej kolumnie !
Jak ja wam zazdroszczę tej soboty.
chlopaki ja odpadam rozjebalem auto :/
Gopcio, no coś Ty tam chłopaku narobił? :shock:
Ja apeluje do wszystkich,.... nie rozbijać mi alf :evil:
I moze by tak ktos wrzucil jakąs mape gdzie sie spotykamy w Pszczynie bo nie wiem
fred
Witam moze przynajmniej jakas ulica gdzie sie spotkamy w Pszczynie
do soboty pozdrawiam <hello>