Kosiar jak pojadęto jechał bym z wami z Dąbrowy :) dojechał bym i razem byśmy śmigali :)
Printable View
Kosiar jak pojadęto jechał bym z wami z Dąbrowy :) dojechał bym i razem byśmy śmigali :)
wszystko wskazuje na to że i ja się pojawię, dopisuję się do listy ! Dostosuję się do wszelkich ustaleń.
1. DRAGON2020
2. wojtek7551
3. Zit
4. JanAR
5. Darknes
6. M@T
7. t.o.mek
8.bizon2007
9.Vito74m
10.homel86
11.Krulik
12.Marian
13.klimoo
14.Gopcio na 75%
15.alfaholik-Bioły na 80%
16.tomaszmagiera
17.Kosiar ( może przyjedzie)
18.wojtek7551
19.tomek166 (może przyjedzie)
20.robak#21(może przyjedzie)
21.E.T.
No, vidze ze lista robi sie dość spora :) Dodajac jeszcze osoby z poza listy (znajomych znajomych :) ) mozliwe ze bedzie nas troszke. Zapowiada sie nie zle.
Pozdrawiam :)
Vito do tego jeszcze warto doliczyć kolegów z alfaclubu :) o ile dobrze pamietam to chętnych jest juz 3 - 4 osoby :)
moje notowania spadly do 50% w sobote moja kumpela ma 18 jak nie zaleje paly to przyjade ale bede sie staral byc w dobrej kondycji :wink:
Ja potwierdzam swoją obecność, choć mam studia i trzeba będzie się urwać.
Gopcio no chyba nam tego nie zrobisz i bedziesz w formie :)
JanAR i to mi sie podoba haha studia nie zając... :) koledzy został tydzien potwierdzajcie swoją obecność
Ja na pewno pojawię się pod Multikinem. Co do ojcowa to nie wiem czy czas pozwoli. Do zobaczenia za tydzień!!
Ale sie zrobiło cicho :) :) czyżby juz chętnych bylo brak czy to Poprostu cisza przed burza hahaha :) panowie jeszcze 6 dni :)