dzieki wielkie wszystkim za Super zabawe i spotkanie :) fotki podam jutro :) wonski napisz co z klijentem obok ciebie ktory padl pierwszy :P
Printable View
dzieki wielkie wszystkim za Super zabawe i spotkanie :) fotki podam jutro :) wonski napisz co z klijentem obok ciebie ktory padl pierwszy :P
ja też dziękuję było super.Gosia.Czekam na powrót męża;)
również dziękuję za mile chwile z koninską siatką AR... droga byla wyboista, ale bylo MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZACNIEEEE.
również dzięki wszystkim :)
Było bardzo miło, dziękuję za spotkanie i do zobaczenia przy następnej okazji :)
Fajnie było i miło, szkoda że krótko :) Frekwencja dopisała :D
Następna okazja już za dwa tygodnie w Jarocinie na ślubie Frediego i Julity :)
PS: Wonski był stabilny(na chodzie) po godzinie 4:00:cool:
my również dziękujemy za spotkanie było super:)
jeszcze raz dużo szczęścia dla Młodej Pary :)
jestem. stabilny byłem do końca, choć pewnw luki są, gość z prawej odjechał koło 22.00, gość z lewej, nie licząć Tweeta pociągnął odrobinę dłużej, ogólnie możecie być z nas dumni, trup szedł grubym pokosem, nie oszczędziliśmy nikogo kto próbował z nami startować. I tak po krótce część facetów nie zaliczy tego wieczoru do udanych ...
PS. w przeciwieństwie do Pań :dance3::elefant::elefant::elefant::rock::rock::ro ck::cheers::cheers::cheers::girl_wacko::girl_wacko ::girl_wacko:
i znowu alfisci gora :P
- - - Updated - - -
Załącznik 107573Załącznik 107574Załącznik 107575
- - - Updated - - -
https://picasaweb.google.com/107109835035199896471/1Wrzesnia2013?authuser=0&feat=directlink
ja tylko w imieniu swoim i emilio przeprosze że staliśmy nieco na uboczu, ale mamy takiego pier...olca na punkcie naszych styranych 166, że rozmowom nie było końca :sarcastic: emilio w drodze do domu weselnego utracił klakson i musielismy z nim temat opanowac bo by w nocy nie zasnąl:sarcastic: Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim.. mam nadzieje , że Xofer i żona zadowoleni... PS Xofer lepiej tej turbiny nie kladz na telewizorze bo sie zlamie w pół :sarcastic: Chlopaki zaszaleli na ostro :beer: Cieszy że w koninie tylu krejzoli alfiarzy jest!