Takie - może mało wyszukane - pytanie: Czy zmienna geometria jest na wirniku ciepłej, czy zimnej strony?
Printable View
Takie - może mało wyszukane - pytanie: Czy zmienna geometria jest na wirniku ciepłej, czy zimnej strony?
Ha :) Ciepłej ;)
Że też miałem wątpliwości :)
Mam problem zwiazany z przydlawieniem i spadkiem mocy przy ok. 3000 obr jak by na chwile wyłączył stacyjka ok. 1 sek. Bogdan powiedzial ze egr sprawny :) Mylil sie:) Sprawdzic patent z blaszka po piwie. Auto do 3000 obr. chodzi i tak w miare dynamicznie przy normalnej jezdzie ale wiadomo manewr wyprzedzania czasami utrudniony jest odcieciem :(:mad:
A co pokazuje komputer? Jakieś błędy? Zapala się kontrolka? I jaki silnik???? Benzyna/diesel/moc/pojemność? Czy mamy zgadywać??Ku---wa ręce opadają do kostek po takich wpisach.Normalnie jak jasnowidze,mamy zgadywać...idę spać.
2,4 jtd zapala sie na moment marchewa w czasie przydlawienia, pod kompa nie podłączałem, na jalowym jest ok.
Wyglada to na klasyczne przeładowanie. Podłącz kompa, bo od tego w ogóle powinieneś zacząć, jak zapala się marchewa.