witam
potrzebuje kod do takiego radyjak wlasnie BE2569W5015062
Pozdrawiam i z gory dziekuje
Printable View
witam
potrzebuje kod do takiego radyjak wlasnie BE2569W5015062
Pozdrawiam i z gory dziekuje
Jak zobaczę temat w dziale "nasze belle" to kod dostaniesz za pifko. W przeciwnym przypadku osobą z 1 postem raczej nie daję. Sory za dużo tu było takich co po otrzymaniu kodu ślad wszelki po nich ginął.
A Ty Danus załatwiasz kody? Bo ASO już tego nie robi, dzwoniłem ostatnio.
Kaac, nie pierwsza i nie ostatnia rzecz której nie rozumiesz. Ale na to trzeba czasu. Dużo czasu.....
Ja rozumiem, że pierwszej osobie z lapanki ciężko coś ogarnąć tym bardziej, że ma 1 post... Gdybym danusa nie znał to też z kaprysu za free nie wyslalbym ręcznego.
Ale kurde od czegoś jest forum, żeby sobie pomagać i tego się trzymam.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kaacu, gdybym to robił pierwszy raz to pewnie bym dał, ale było już ok. 7 osób, które po otrzymaniu kodu znikały. Nie będę robił dobrze handlarzom. Chcesz im pomagać, masz wiedzę, droga wolna. Ja już z tego wyrosłem. Za darmo są rzeczy dla forumowiczów, a nie dla wszystkich. Jeden taki nawet mi wrzucał na PW, w profilu i na forum. Jak w końcu dostał kod, bo miałem go dość, to tyle go widzieli. A zapierał się że nie jest handlarzem. Swoją drogą czemu bierzesz za naprawę Alfiszonów od innych kasę, przecież powinieneś robić darmo przy takim podejściu.
I nawet nie próbuj filozofować dalej, bo polegniesz po całości ;)
[MENTION=65156]KarolAR[/MENTION] załatwiam ale tylko do BE2569, do BE2580 potrzeba dostępu do sprzętu Martecha, a tego mi brak.
Znajomy, a ktoś kto praktycznie też mi coś pomoże to dwie różne opcje :-) Np Łukasz chcąc coś sprawdzić przyjedzie i bez problemu zrobię coś za free. Co innego, ktoś kto dopiero kupi auto i Bóg wie co dalej będzie z nim robił - tu masz rację, ale kod, który gemerujesz czy zczytujesz z którejś linijki pamięci Flash to co innego.
P.s Ale masz rację, nie zabrałem pod uwagę, że może to być handlarz.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
KaaCu.Nie masz racji.Patrząc na alledrogo,to masa jest icków bez kodu.A gdzie najłatwiej?Na forum.Ktoś,kto nawet się nie przywitał,od razu wali o kod?Nawet wie jak go wyjąć i skąd nr spisać?Eeee za długo żyję,aby w cuda wierzyć:).Nawet tym,którym się tutaj pomaga w taki,czy inny sposób nie umieją słowa "dziękuję" powiedzieć.
Dokładnie Danus.100% racji.