Dokladnie, to są na 200% oryginalne felgi z tej wersji. Felgi 16 calowe ZENDER ktory robil caly pakiet sportowy do tego autka (lacznie z tylnym spojlerem, obnizonym zawieszeniem).
Takze Limited 500 z mojego linka jest jak najbardziej oryginalne :)
Printable View
Dokladnie, to są na 200% oryginalne felgi z tej wersji. Felgi 16 calowe ZENDER ktory robil caly pakiet sportowy do tego autka (lacznie z tylnym spojlerem, obnizonym zawieszeniem).
Takze Limited 500 z mojego linka jest jak najbardziej oryginalne :)
:) Ja bym zdecydowanie wolał QV-kę - wiadomo jakie ma zalety. Po co mi jakiś kolejny numer limitowanej wersji z podstawowym motorem. Ale może sam fakt posiadania modelu "jednego z 500" może niektórych cieszyć.Cytat:
Napisał showtime
Jedno jest pewne- niestety na każdą 145 można nakleić zarówno naklejkę Limited 500 jak i koniczynkę...
Przepraszam, pijesz cos do moich naklejek?Cytat:
Napisał simeone
To ze mam naklejki od Limited 500 to nie znaczy ze mam 200 koni wiecej. Po prostu mi sie podobaja i juz przed malowaniem wiedzialem ze takowe sobie zrobie na aucie. A poza tym nie wiem czy wiesz, ale Limited 500 wystepowala rowniez z silnikiem 2.0. Wystepowala w kazdej wersji silnikowej (nawet JTD co widac w ogloszeniu)
Wiec sprostuj, ze mozna miec nie tylko jedną z pięciuset ale i z 2,0 litrowym silnikiem.
Nie bedę się spierał , byłem na zlocie i widziałem 145 w wersji Limited i tam miał inne koła
75andrew155, cytat z Alfaclub:
"Wersja tą wyróżniały niewielkie napisy na bokach auta oraz tylnej klapie, białe boczne kierunkowskazy, 16 calowe felgi od Zendera, chromowana końcówka układu wydechowego, oraz niższe zawieszenie, dodatkowo w środku auto było wyposażone w nakładki na pedały, chromowaną gałkę skrzyni zmiany biegów oraz chromowaną obwódkę mieszka uzupełnieniem była nakładka chromowana nakładka hamulca ręcznego. Środkowa część deski rozdzielczej w srebrnym kolorze z 3 cyfrowym numerem zaświadczającym o jej indywidualności, ponadto boczne obudowy nawiewów zyskały ten sam srebrny odcień. Pakiet ten można było otrzymać także za dopłatą przy zakupie standardowo wyposażonej wersji jako pakiet „Editione Sportiva”. " ;)
showtime, Nie nie ja niedyskutuję w tym temacie bo się w tym temacie ( LIMITED ) nie wyznaje ani specjalnie nie szukałem informacji o tej wersji . Widziałem ją na żywo nawet kilka razy i zrobiła na mnie wrażenie , rozmawiałem z kierownikiem tej Alfy i tylko tyle
Oj to musiałbyś całe życie takiej szukać...Cytat:
Napisał showtime
Nie piję tylko do Twoich naklejek- temat odnośnie naklejania np. koniczynek na zwykłe wersje był już na forum poruszany.Cytat:
Napisał showtime
Oczywiście ,że wiem inaczej bym się nie odzywał. Dlatego tak jak napisałem- wolałbym szukać ładnej QV aniżeli LE 500 w jakiejkolwiek wersji silnikowej- bo bardziej zadowoliłbym się wersją quadrifoglio aniżeli limitowaną wersją 1.4...Cytat:
Napisał showtime
I nie bierz tego tak do siebie (chyba ,że sam uznajesz oklejenie belli oznaczeniami limitowanej wersji za nietaktowne i jesteś na tym punkcie wrażliwy :wink: )
simeone, wiesz przez chwile poczulem sie tak, jakbys porownal mnie do dresa, ktory nakleja nalepke M3 w swojej 316i i udaje cwaniaka. Ale dobrze ze wyjasniles :)
Wybacz cisnienie :)
Jesli chodzi o 145 i poszczególne wersje polecam STRONKĘ
Wszystko wyjaśnione (chociaż po niemiecku)