_tomek_ przecież masz w sumie 7 silników w tym 4 benzynowe. Jak dla mnie ich ilość nie jest najmniejsza.
Printable View
_tomek_ przecież masz w sumie 7 silników w tym 4 benzynowe. Jak dla mnie ich ilość nie jest najmniejsza.
No niby tak, ale pomimo mojej 'przemiłości' do Megane RS uważam że to samochody teoretycznie grające w tej samej lidze, ale nie do porównania ze sobą. RS to fura zbyt bezkompromisowa, żeby ją porównywać do Giulietty.
no nie zgodze sie, uwazam ze na miejscu
masz meganke 3d, 5d i kombi, rs topowa bezkompromisowa bo taka ma byc
golf 3d, 5d, kombi i kabrio gti dla ludu i r bardziej jak rs
fokus 3d, 5d kombi i wesja rs
astra 3d, 5d, kombi i kabrio wersja opc
i jeszcze sedany
nie bede wymienial mocy tych innych topowych zeby nie zawstydzac tej sportowej alfy
alfa ma jedna bryle, no niech bedzie i tak, ale wersjami silnikowymi i wyposarzenia winna rekompensowac te braki
bravo bylo takie samo i umarlo
Tyle, że Megane wygląda w środku wybitnie SŁABO i żaden silnik tego nie zmieni. Pamiętam, że jak zobaczyłem w środku Twingo RS, to byłem przerażony, bo wnętrze było na poziomie Dacii. Żeby nie było, Punto Abarth nie wyglądało dużo lepiej. Alfa to jest jednak zupełnie inna klasa, nawet uwzględniwszy niedociągnięcia.
Nowe Punto i 500 Abarth wygląd całkiem cywilnie, da się tym śmiało podróżować a Megane RS już gorzej. To dobre auto na tor.
badz obiektywny
siedziales w rs
jakos w giuliecie? no mam obiekcje ;]
- - - Updated - - -
scie sie uczepili ...
cywilny wyglad? ciekawa teza
rs owszem jest to ekstremum, ale wez golfa gti, no jakby giulietta srednio wypada, a ze niemcownia robi coraz "ladniejsze" auta..