Jeszcze jednych wakacji nie skończył a juz zbiera na następny wyjazd:D
Printable View
Jeszcze jednych wakacji nie skończył a juz zbiera na następny wyjazd:D
No wlasnie wplaty za 2014 ida teraz na Malediwy dla Ligara :)
Sent from my iPhone
Emocje już dawno opadły, ale jakby ktoś chciał sobie jeszcze powspominać to zapraszam :D
www.cuorefoto.blogspot.com/2014/02/ogolnopolski-klub-alfa-romeo-alfaholicy.html
Foty rewelacja, fajne wspomnienia a jaka zabawa przy tym:D
Co do zdjęć to szkoda, że bimski na takich muminowatych felgach przyjechał... jednak czarne szprychy zrywają gacie. Poza tym foty rewelacja - mimo że jestem tylko na jednej :P na której w dodatku nie widać czerwieni moich felg.
- - - Updated - - -
ciężko będzie to powtórzyć...
Wiem, tamte felgi piękne nie są, dlatego już nie planuję ich używać :P Żeby było ciekawiej, jeśli druga edycja dojdzie do skutku - prawdopodobnie przyjadę drugą 75, bo czarna już na poważnie domaga się sporej uwagi na którą nie jestem w stanie sobie pozwolić w najbliższym czasie... Chyba że następna impreza nie będzie w 'najbliższym czasie' :P
Ja tez sie na jedna zalapalem :) ehhh fajnie powspominac...
Sent from my iPhone
grzdylu na dwa :P
W tym roku krótka piłka.
Termin 20 lub 21 czerwiec 2014. Jest do długi weekend.
Koszty:
14 000,00 zł (tor) + 700 zł (fotokomórka) + 100 zł (koszty organizacyjne-czyli moje) do podziału przez liczbę załóg.
Organizator Szkoła Jazdy Subaru
Miejsce Tor "Kielce" w miedzianej górze k/Kielc.
Plan dnia:
Co do opisu to zrobię to poźniej. W każdym razie ma być wiecej jazdy - chcę żeby tak było.
Max liczba załóg to 50.
Zapisy:
dwa tygodnie od dzisiaj.
Jeśli uzbieramy odpowiednia liczbę chetnych to ruszą wpłaty. Wpłata tylko i wyłączeni pełnej kwoty. Nie będzie zaliczek. Termin płatności najprawdopodobniej do końca maraca - uzależniony od terminu wpłaty za rezerwację terminu.
Lista chętnych: proszę wpisywać sie w temacie -> http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...js_2014_a.html):
Tak było w 2013:
www.cuorefoto.blogspot.com/2014/02/ogolnopolski-klub-alfa-romeo-alfaholicy.html