Witam panowie stolik mamy zarezerwowany na jutro, brałem największy jaki był hehe
Printable View
Witam panowie stolik mamy zarezerwowany na jutro, brałem największy jaki był hehe
ja niestety nie dam rady...:( Tym razem praca...
Witam :D spot zaliczam do udanych nawet bardzo :D tylko szkoda że nas tak mało było hehe
Teraz kilka zdjęć, fotki nie najlepsze ale zawsze to coś jest.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/02/262.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/02/263.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/02/264.jpg
spot i miejscówki pierwsza klasa super :)oby jak naj więcej takich spotkań:) Mam nadzieje że na kolejnych spotkaniach zjawią się Koledzy z Wielunia :)
Witam wszystkich :)
Jutro godzina 19:00
Restauracja "Hetmańska" w Byczynie.
Na dzień dzisiejszy melduję się Ja i Zwoli.
Chętnych zapraszamy. :)
Trzeba stolik rezerwować ;)
Spotkanie odwołane.
Żyje tu ktoś? :)
Sprzedałeś Alfe to się ekipa posypała ;(
Żyje, żyje :D Pany jakiś pomysł na spotkanie? Kiedy, gdzie ? Ja w końcu po remontach i po przeprowadzce, więc czasu więcej :D
No przydało by się,może tam gdzie ostatnio było małe spotkanie z nowymi forumowiczami;)
Restauracja hetmańska w Byczynie bardzo fajna miejscówka na takie spotkania ;)
Powiedzmy po niedzieli w weekend
Piątek bądź Sobota który dzień bardziej wam pasuje ?Co by było jak naj więcej ludzi ;)
godzina może 18-19??
Jak w Byczynie to i ja chętnie się zjawię:) pozdro..
Ja zrobię wszystko żeby być :D dajcie dzień szybciej znać żeby stolik zarezerwować ;)
Jak dla mnie najlepszy byłby piątek, ale dostosuję się do większości :)
piątek? Mniej więcej która godzina? Ja bym tam jak zwykle wolałbym sobotę koło godz 17:00, ale nie wiem jak reszcie pasuje :) I czy ktoś jeszcze jest chętny? Pisać!
P.S. Pany spotykamy się sami czy z połówkami ? Nie chodzi mi tu o % :D
Ja też bym był za piątkiem ;) godzina 18 w hetmańskiej
Moja połówka akurat ma drugą zmianę...;D
zróbmy listę
Zwoli
Bzyku 741
adasko156147
dawid1146
pawciu87
chyba jak na razie tyle ale może Paweł z tobą by ktos z Wielunia podjechał ?z Bartkiem masz jakiś kontakt ?
To na upartego ta 18 w piątek może być aczkolwiek, wolałbym sobotę :) Ale myślę że nie będę tak długo w pracy więc na 90% jestem :) Kontakt mam do wszystkich tu z Wielunia + Dominik z Bolesławca, a Bartek jest z Praszki. Jak będzie wiadoma data i godz na 100% to napiszę do wszystkich esa :)
P.S. Czyli męskie spotkanie ? :D
Witam, ja niestety ale w piątek odpadam mam 2 zmianę :(
szkoda, bo dawno nie było spotkania i fajnie by było się spotkać w większym gronie :) Zamienić się nie dasz rady z kimś :P
a nie sorrki własnie do mnie dotarło że w piątek mam jednak nockę wiec jest szansa że przyjadę :))
W piątek o tej godzinie ja odpadam, nie zdążę wrócić ze stolicy ;)
maniek to byśmy jakoś w kolumnie jechali z Wielunia :D Kamil Ty to coś się wymigujesz mi się trochę tutaj :P a jak twój braciak? Może on ma ochotę wpaść :D
Spoko napisz mi co, gdzie i jak i możemy śmigać.
Nic się nie wymiguję ;) W piątek zajęcia do 15, więc choćbym pękł to nie dam rady dojechać. Jeszcze musiałbym do domu po Alfę jechać, bo się teraz chwilowo Stilo wożę ;)
A brata zapytam czy chętny ;)
Maniek jak chłopaki na 100% ustalą godzinę to się umawiamy i lecimy :D Także do reszty napiszę esesmana czy chętni :)
Kamil ja wszystko rozumiem ;) Ale pamiętaj że Ci nie odpuścimy :P Ta grupa jest jak sekta :cool:
W takim razie czekam na więcej szczegółów i będziemy dalej działać :P
Wiem, wiem, Pawle :D
Fakt, faktem, jeżdżę teraz ponad 170-konnym Stilo, więc może bym zdążył, ale nie chcę prezentów od ITD ;)
No więc tak piętek godzina 18.30 restauracja hetmańska Byczyna http://www.hetmanska.feldman-restaurants.pl/
jak ktoś nie dojedzie na 18.30 bo nie zdąży to nie widzę problemu żeby przyjechał o 19 czy 20;D
Dzisiaj będę tam dzwonił i rezerwował stolik napisze jeszcze czy mamy rezerwację
Panowie stolik zarezerwowany na 8 osób (wejdzie wiecej ) więc zapraszam wszystkich oby było nas jak naj więcej rezerwacja na godzinę 18.30
Paweł liczę na waszą obecność ;) pozdrawiam i do zobaczenia
W takim razie zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji :) Jak coś to numer do Pawła i Mariusza mam.
Kamil wierzymy że dasz radę :-)
to ja już wiadomości powysyłałem tym co widzę że nie zaglądają tu :P tylko kurcze nie mam nr tel. do Łukasza z czerwonej 155, jakby ktoś miał albo mu PW wyślę :)
Także tak: ja na 100% teraz jadę, Mariusz ze mną też(tak myślę :P), Kamil ma dzwonić, a Bartek da mi znać w Piątek :)
Edit: Dominik także zdeklarował się że powinien być ;)
BTW fajnie jakby się Bartek z aparatem pojawił;)
Ja niestety w piątek o tej godzinie raczej nie dam rady :( No chyba żeby się coś zmieniło to będę dzwonił. I tak na przyszłość kopsnę Ci mój numer na PW :P
Panowie ja niestety ale odpadam w związku ze zmianą planu zajęć...:mad:
szkoda, jakbyś mimo wszystko się wyrobił na później to wpadaj :)
No niestety ale zajęcia mam do 20 a zanim wrócę z OPO to będzie trochę za późno....
Szkoda Dawid że nie wpadłeś, zawsze chciałem 166 obczaić, na nast. spotkanie mam nadzieję że wpadniesz :)
Dzisiejsze wyszło świetnie, miło mi było wszystkich poznać :)
Bywam często w Bolesławcu więc może będziemy mieli okazję się spotkać;p
Fajne spotkanie ;-) coraz lepsze klimaty zaczynają się robić,jeszcze jak by każdy miał kierowce;D
Kiedyś trzeba nad takim spotkaniem pomyśleć ;-)
Również podziękować za spotkanie w doborowym gronie.
Właśnie takie klimaty są po radlerze alfaholikowym ;)
PS. Paweł zarzuć fotką
mom ino jedną fotę i to krzywą :P Ale dam :) Klimat super, tak jak Tomek mówił musimy o kierowcach pomyśleć by na "radlerkach" nie spocząć :cool:
Ja niestety przed 20 dotarłem do Wielunia, więc byłem bez szans ;)