Pozdrowienia dla kolegi w czarnym bolidzie co mnie w Samsonowie złapał. Zaliczyłem gapę.
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi w czarnym bolidzie co mnie w Samsonowie złapał. Zaliczyłem gapę.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 TSA MU.. widzianej w sobotę na parkingu Auchan :)
Czarna 159 sedan na TK, wczoraj około 18 na Solidarności w Kielcach, pozdrawiam :P
Pozdrowienia dla kierowcy AR147 TK..... na ramkach z forum widzianej wczoraj o 16.30 pod MDonaldem na ul. Solidarności.
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na ramkach z forum TKI ..... widzianej wczoraj przed południem w miejscowości Niestachów. Łapki były :)
Pozdro dla czarnej GT na LPU + rameczki :) łapy w górze były! często widzę Cię w Radlinie ;)
Pozdrawiam kierownika krwistoczerwonej 159SW TST, który bujał się po Łącznej wczoraj w nocy
Pozdrowienia dla kierowcy 159 w Małogoszczu jechałem za tobą czerwoną GTV
Pozdrowienia dla kierowcy pakującego zakupy do srebrnej 156 sedan TK 09.... na ramkach forum widzianej przed 19 dzisiaj pod Auchan.
Pozdrowionka dla kierowcy czerwonej 147 TSA .... ramki forum widzianej wczoraj około 16 pod dystrybutorem na stacji Orlen w miejscowości Suków k/Kielc.
Pozdrowionka dla kierowcy 159 SW TK.... ramki forum widzianej dzisiaj ok. 17 pod Biedronką na al. Solidarności w Kielcach. Stałem po prawej srebrna Zafira OPC.
Pozdrowienia dla czarnej Brery TK jadącej z Kielc do Skarżyska na S7 po 18.00 w sobotę 24.02 :)
pozdrawiam kierownika białej GT na ramkach widzianej koło 14 na 1-go Maja
pozdro dla kierownika szarej 147 na TBU widzianej wczoraj w CK na zagórskiej.... :):)
pozdro dla czarnej 147 Ducati Corse na TK widzianej dziś na stacji Circle ( czy jakoś tak to się pisze :) ) przy źródłowej :)
Pozdro dla kierowcy czerwonej Giulietty na ramkach klubowych widzianego dziś w centrum Kielc. Nie zdążyłem odmachnąć ale widziałem pozdrowienie :)
Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka
Również pozdrawiam, bo chyba to o mnie chodziło :-)
Pozdrowienia dla AR159 TSZ? Droga Łagów-Nowa Słupia zamiast kiwnac ręką to skinalem głową.
Pozdrawiam srebrną 147, jechaliśmy "razem" w niedzielę siódemką w kierunku na Warszawę, ja skręciłem na Kielce ;) machaliśmy sobie ;)