nie nie z żoną zostanie oki 15 na lotnisku a macie Cb będę wołał bo wiem gdzie lotnisko ale zapomniałem jak sie na nie wjeżdza
Printable View
nie nie z żoną zostanie oki 15 na lotnisku a macie Cb będę wołał bo wiem gdzie lotnisko ale zapomniałem jak sie na nie wjeżdza
Nie skręcasz w lotniczą, jadąc na Szydłowo, za stacją paliw (i przychodnią specjalistyczną) skręcisz na rondzie w prawo w nową obwodnicę. Po kilkuset metrach na wysokości hangaru dajesz w lewo pod dwa wały ziemne. Pod nimi będzie placyk do nauki jazdy (pewnie zasypany śniegiem, tam nas już będziesz widział (albo my Ciebie)
P.S może Ci trochę pomoże. W głębi hangar o którym wspomniałem.
witam ja bardzo chętnie sie pisze na spotkanie .
buszmeno masz linka do tematu na temat zdjec
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...odac_foty.html
wrzuc foty ;p
Właśnie koledzy zdjęcia, zdjęcia aby potem nie było, że jak mnie nie było to tyle Alf było, że ho ho:D Pozdrawiam (ktoś wie kiedy odwilż?)
dzis byla czeba bylo wpas bylo 5 alf i 1 gt http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2011/01/1.jpg
było super napewno jeszcze nie raz się spotkamy
No jak nie wpadl? Dejw, to Dawid ,ktory byl ta gt :crazy_pilot:
Spoko spoko ;p
to sie chlopaki rozpisali:D
:D hyhy
właśnie słabo cosik pilanie tyle pięknych włoszek po Pile jeździ a tu lipa cicho
pozdrawiam
Dzieje się coś jutro? Śniegi trochę stopniały to bym się skusił na spota:D.
jestes ty ja slavol bo jutro wiekszasc odpada praca napiszcie co robimy
No ja jestem. Piszcie, coś się zorganizuje, jak zawsze ;)
Marzena w pracy, jak coś będę z młodą.
Rozumiem, że lotnisko jak zawsze, potem kawa, pozostaje godzina 15 czy 16 ?:)
15-ta, 16-ta to już noc:) No to prezesowi pozostaje się dostosować. O piętnastej jestem na płycie.
Ja niestety popoludnie w pracy spedzam ;/
Chłopie co ty z kasą robisz?? Może byś klub pilski wspomógł..... jakąś kawą dla klubowiczów? ;)
P.S. Zdziałaliście coś z Tomkiem w garażu?
Mam alfe - sa wydatki hehe ;p
Dzialalismy, wymienilismy filt powietrza, a podczas wymiany naszym oczom ukazal straszny widok rodem z horroru !! Na pewno Tomek powie wszystko :)
Tyle dobrego ze jeszcze zyje i mnie nie zaciukal :crazy_pilot:
:stop:he a ja mam alfe i dzidzie małą to są dopiero wydatki:)
ja też dzisiaj odpadam praca :(
pozdrawiam
Impuls dostałeś wiadom. na priv ???
ja mam gosci ale sie dostosuje mi obojetnie
Gości weź ze sobą cokolwiek mają do jazdy. Jak Slavol pisał około 15-ej może być jakieś 5 minut wcześniej. Do zobaczyska bo juz tęskniłem za waszymi mordkami:D
A oto sprawozdanie z dzisiejszego spota.
gdzie
Sorki ale nie mogę ogarnąć nowego sprzętu foto,:confused: więc jak poczytam instrukcję to mam nadzieję, że uda mi się coś zamieścić.
---------- Post dodany o godzinie 20:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:47 ----------
Sorki ale nie mogę wgrać zdjęć.
karta pamieci przerzuc na kompa
ile autek było???
---------- Post dodany o godzinie 20:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:39 ----------
tomasz a powiedz gdzie ty urzedujesz w tym garażu podjechałbym do Ciebie a i w jakich godzinach
buszmen, tak przeczytalem, jedna ramka bedzie wolna jak to zainstaluje co dostalem, tylko musze cos z zaczepami wykombinowac pierw, bo troszke polamane sa.
Tomek, narazie kur...na caly czas jej szukam, co by taniej ciut dostac niz 300zl
I jakieś procenty dla mnie, wiesz....... za taki kabelek niebieski ;)
Jak będzie cieplej.
A do KARPa na zlot w czerwcu - temat na - ZACHODNIOPOMORZE
jak ten tydzien sie zapowiada z obecnoscia bo ja dopiero wrocilem z delegacji i nawet nie wiem czy alfa w garazu :0
Ja na niedziele chetny. Bede z Mloda
Jeśli śniegi i mrozy nie przybędą to raczej tak. Tomasz weź kompa to przegramy zdjęcia z karty, bo ja nie mam możliwości technicznych.
pamietaj zastepca prezesa jest nie mily ;)