Spot się jednak odbył. Było nas AŻ dwóch :) Fajnie byłoby się umówić w większym gronie.
Printable View
Spot się jednak odbył. Było nas AŻ dwóch :) Fajnie byłoby się umówić w większym gronie.
Panowie, jeśli spot w środę ma dojść do skutku to najwyższa pora zacząć się organizować.
Ja też wpadnę. Dam znać Pawłowi, miejmy nadzieję, że tym razem da radę. Stiven, piszesz się?
Jak się wyrobie to też będę. A o której? Stawu dzięki za info
To w środę o której?
Ustalmy miejcie i porę. Też się pojawię.
Stawu weźmiesz kompa? Bo mi przebieg miga to może by się udało osiowanie proxy zrobić :-)
To fajnie. Mnie obojętne ale nie lubię tam jeździć że względu na te dziury w drodze ;-)
A może parking pod Galardią? W środę powinien być pusty bo galeria zamknięta.
Może być tam (okolice placu zabaw?) lub na parkingu przy nowym szpitalu.
Ja również jestem za parkingiem za galardia. Dużo miejsca, równa droga. O której? 16?
15 będzie chyba lepsza. W razie deszczu można się przenieść pod wiadukt albo do Kamiennej.
Okey, to zostaje 15.
Ok to ja będę miał godzinkę. To o 15 pod Galerią.
Panowie to i ja się pojawie.
Witam,
4 grudnia będzie organizowany zlot świętokrzyskich alfaholików.
Ktoś byłby chętny żeby się wybrać?
Wstepnie 19 w galerii Echo.
I jak z wyjazdem?
Ja się wybieram.
Więcej info w linku poniżej:
https://www.facebook.com/events/191260077881324/
18 pasuje. Wyjazd spod statoila? Jak masz inny pomysł to się podziel.
Witam pozdrawiam kolegę z pod galardi ja Alfą 147 stałem obok!
Przy okazji zapytam gdzie naprawiać alfę bo jak wiemy one potrzebują ludzi z pojęciem o włoskiej technice, pytam bo akurat bede zmienił rozrząd.
Szkoda, że się nie widzieliśmy. Z właścicielem tej 156tki dość długo chodziliśmy po galerii :) Jaki masz silnik w alfie? Z jtd nie będzie problemu, jeśli TS to już gorzej. Swego czasu dzwoniłem po starachowickich mechaniorach i nikt blokad rozrządu do ts'a nie miał. Jeśli chcesz typowego mechanika od alf to owszem jest taki, ale w radomiu :)
Również pozdrawiam kolegę ze 147! :) A co do mechanika jutro wybieram się właśnie do tego mechaniora z Radomia na wymianę rozrządu i jeszcze kilku rzeczy więc dam znać co i jak:)
Ja mam 1.6 120km
- - - Updated - - -
To dobrze jak sie dowiesz jakie koszty to daj znać
A więc tak: Wymiana rozrządu kasacja błędu poduszki i sprawdzenie wielu innych rzeczy koszt za robociznę 200zł myślę że jest to bardzo dobra cena! A co do wymiany jestem bardzo zadowolony i mechanior słowny to najważniejsze! :) Ogólnie polecam!
Podacie namiary na gościa z radomia?
U mnie kompletny rozrząd z wariatorem leży a dobrego mechanika znaleźć nie mogę...
Dzięki Choko, wybiorę się do niego tylko podaj namiary
Łapcie! 694 463 623 Mi wymieniał rozrząd w 156 2.4 20v i jestem mega zadowolony pierwszy kumaty mechanik.
Umówiony na poniedziałek ;)
Mechanik chyba konkretny. Jeden z nielicznych który wiedział co to wariator ;D
Mówiłem Ja jutro jeszcze się wybieram na wymianę poduszek :)
Hej co to za oznaczenie? Co do niedzieli (27.12), jak będzie kilku chętnych to i ja się pojawię.