W takim razie pozdrawiam Bogdana. Z początku myślałem, że to Ty hajdi, ale nie te felgi :)
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
Printable View
W takim razie pozdrawiam Bogdana. Z początku myślałem, że to Ty hajdi, ale nie te felgi :)
Bogdan ma srebna 156 a przy SP2 to parkuje kolega Gryzorek
W każdym bądź razie pozdrawiam :)
Marcina alfa widziana dzisiaj w szwbniwch
Wysłane z mojego GT-I9100
a tego nie jestem w stanie powiedzieć, ale żona cały czas jeździ alfa :) ja może bede w pl za 3 tyg to pojeżdżę coś alfą :) może coś zorganizujemy bo z tego co widze to cisza w jaśle pozdrawiam
Oj cisza Panie cisza nic sie nie dzieje w tym Jaśle jak zawsze...
a sory za pomyłkę :P tyle alfistow w jaśle :P żart oczywiście
Ktoś się może wybiera w sobotę ? :
https://www.facebook.com/events/509477815848883/
(Nocna Jazda Samochodem Bez Celu Krosno)
Cisza w Jaśle nastała kilka alf na ramkach po mieście śmiga więc może w końcu ogarniemy coś... czy wszyscy to tylko pseudo alfaholicy...
Moja bella często smiga po jaśle wiec jestem za ogarnięciem czegos:)
miło było by się spotkać w jakimś większym gronie :) jak narazie to jest nas 5 + arek z krosna którym udało się zmobilizować do spotu
Pasowaloby cos zrobić
oj pasowałoby ja wróciłem w niedziele tak ze jestem już na miejscu możemy coś organizować tylko kiedy wam pasuje?
mnie nie ma w tym tygodniu w niedziele, tak to jestem zawsze chętny :)
Mi to obojętne kiedy co i jak raczej kazdy termin mi odpowiada
Ja jestem w sumie za i przy tej odległości termin raczej obojętny, byle wieczorem. Wczoraj i w sobotę wracałem przez Jasło z wyścigu w Korczynie ale nikt z Was się nie nawinął:)
to jest nas 4 :) najlepiej pewnie w weekend a jak ustalimy termin to może więcej osób się wybierze :)
Dodano po 5 minutes:
Belfer jak Ty zdecydujesz która alfa przyjechać :P
Myślcie a ja sie dostosuje
Belfer to coś może na tym Jaśle uda sie zorganizować
Witam
Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.
A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.
Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)
Więcej info na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
Mała Zmiana planów udajemy się do Gospoda Tadeusz oddalonej 8 km tj 10 minut od miejsca naszej zbiórki http://www.hotel-tadeusz.pl/index.ph...tpage&Itemid=1 i tam będą czekać kiełbaski i karkóweczka :) zapraszam wszystkich serdecznie :)
Pozdrawiam Michał :)
coraz więcej Alf z ramkami na mieście :) odzywać się! może uda się zorganizować jakiś spocik na kauflandzie :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=151995&stc=1
o Jasło jedna zyje:D
co dzień spotykam przynajmniej jedną alfe z ramkami a na forum cisza....
Żyję i ja :)
Wszyscy żyją tylko z organizacja w Jaśle to ciężko jak zawsze
Doskonałym podsumowaniem będzie cytat z W.Frasyniuka - na pytanie dziennikarki dlaczego większość Polaków 11 listopada nie wychodzi na ulice [protestować przeciw rządowi, uciskowi, kosmitom itp] odpowiedział: "Bo zapier****ją!" :) Tako też i my czynimy:)
Hajdi to nie ty byłeś wczoraj wieczorem (ok 21) pod kebabem u turka? Leciałem od centrum w stronę Warzyc :) mignęła mi srebrna Giete jak stamtąd wyjeżdżała tylko nie wiem czy oramkowana czy nie :)
oj to nie ja :) możliwe ze to Paweł w oramkowanej na RJS tylko jego jest taka złotawa ale w nocy można się pomylić :)
Jeśli mowa o sobocie to zgadza się, moja kochana tam się przemieszczała :) Witam wszystkich z Jasła jak i okolic. Rameczki klubowe załatwione dzięki uprzejmości hajdi147 do czegoś zobowiązują, więc korzystając z okazji zakończenia występów remontowo - budowlanych w domu postaram się nadrobić ewentualne zaległości w spotach i nie tylko :)
Przy okazji zapytam jeszcze czy ktoś z was słyszał/czytał jakieś opinie na temat sprężyn Sparco -25mm ? Ja doczytałem tu na forum, ze ponoć Eibach je robi dla Sparco ale czy to prawda ?
A może została komuś klamka zewnętrzna z zawiasem od strony kierowcy. Mój zawias przeszedł na emeryturę :)
Kiedy coś organizujemy może w weekend?
jak dla mnie ok :D
Dla mnie też może być :-)
jest nas trzech, nie ma tragedii :) ktoś jeszcze ?
Jak zasze tylko nasza trójka chętna
w sumie nic nowego hehe