wreszcie w domu... Mati, jak tam, obsluga w leroyu fachowa co nie? zwlaszcza na ogrodzie:D na kazdy temat mozna pogadac!
Printable View
wreszcie w domu... Mati, jak tam, obsluga w leroyu fachowa co nie? zwlaszcza na ogrodzie:D na kazdy temat mozna pogadac!
no ba, chyba muszę częściej na zakupy do leroya jeździć hehe ;) Nawet w leroyu da rade spota zrobić xD ;)
no a jak, na driving wjezdzamy stajemy i chodzimy po sklepie jak klienci a ochrona grzecznie pilnuje aut:D
na nastepna sobote mozna by bylo jakiegos grila ugadac, tylko gdzie? Oczywiscie postaram se zalatwic zmiane na 6 rano zeby po poludnie miec wolne :p ktos jest takim pewniakiem co do takiego interesu?:P
p.s Lesniczego mamy, dziczyzna bedzie, drzewo tez zorganizuje, zrobi nam survival i bedzie git xD
Pomysł dobry, ja się piszę, tylko ilu chętnych było by jeszcze na takie grilowanie? ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ja jestem chętny :DDD grila mam, kielbase mozna kupic, skrzydelka, jakies nozki z kuraka i wegiel i heja:D (Wino w drodze) tzn shejki w macu są :D tekst taty na foty ze spotkania - a czemu stara zes pojechal?? Odp: a no bo nowa juz gadala z kolezankami a starej smutno . Odp: smiech xD
halooo halooo???? zyjemy??? Niestety od dnia dzisiejszego nikt mnie na ogrodzie nie spotka...................................... Od dzis na dziale elektrycznym ._. na szczescie- planuje odejsc na dniach:D
Mati, chcesz jechac zawiesc papiery do niemiec?;) tylko do musialbys w tygodniu wolne ogarnac
AAA i garbaci z niemiec co to mowili ze 4 wracaja??? Chetny ktos jeszcze w ogole na tego grila?!?!?!?! Oferta to grill, kielbacha, nozki z kuraka, picie (bez procentowe przeciez prowadzimy... :D ) to zrzuta po jakies 10zl. :D
A gdzie składasz papiery? ;)
Jak widać na grilla chyba chętnych brak, w takim razie może ktoś będzie chętny na zwykłe spotkanie w sobotę? niedziele? :)
do bautzen chce jechac. Nowe elektro machiny jakies przyjechaly i beda potrzebowali sporo osob do pracy przy nich :) Niemiecki nie obowiazkowy bo kierownik ekipy plynnie mowi po polsku :)
jutro do godziny 12 w poludnie czekam na chetnych co do grila. Jak nie bedzie nas chociaz z 4-5 osob to nie robie nic;p
a wiec grilla nie bedzie ;p spadam do roboty. :P
Od razu Ci mówie z mojego doświadczenia iż jak Polak położył łapę na interesie w DE to u niego nie zarobisz a wrecz będzie Cie kołował jak tu dać najmniej zarobić a samemu do kabzy wziąść.Spróbuj ale w razie czego pamiętaj co Ci mówiłem i czytaj DOKŁADNIE umowę co za co itd itp;A propo może dziś ktoś ma czas na spocik pod wieczór?
Dzisiaj ale o której? Jak będzie więcej chętnych to czemu nie, ewentualnie może lepiej jutro bądz w niedziele :)
niedziela mi odpada bo pracuje;p jutro moge w godzinach wieczornych tak kolo 17-18 :) dzis pracuje do 21 pisalem przeciez chyba xDDD Koledze spodobala sie ma alfa :>>>>
No dobra w takim razie pisać panowie kto chciałby jutro ;)
Ty czerwony 5ieć10siaty6sty. Ja wiem komu papiery zaniesc:D ja wole sie natyrac nawet za 1000euro (dla niemca to bardzo malo) niz za 1500zl :) zwlaszcza ze praca pod nosem. A roznica jest zawsze miedzy 4.5klocka a 1.5.... :D
Dodano po 3 minutes:
poza tym ja chce tam na 2-3 miesiace, po skonczeniu szkoly i tak lece do irlandii :D
ja nie wierze poprostu xD pierw las rak chetnych na spotkanie i wgl a tu teraz tylko ja i mati:D dobra to nie ma spotkania. Biore sie za malowanie chaty :P
No siemanko, znowu ciszaaa :) koledzy kiedy jakieś spotkanko? ;)
CO wy z tymi spotkaniami?Zorganizujcie grupkę osób i można coś skręcić a nie w 3 max ;p
Hehe no właśnie dlatego piszę, może w końcu jakiś termin podpasuje większości i uzbiera się jakaś większa grupa bo na początku tylu chętnych a teraz tylko 2-3 osoby.. Jak będą 4 osoby to można coś zorganizować, co jak co ale w zgc wielu nas nie jest więc jak będzie 4 chętnych, to już coś.. :)
do mnie numer macie, jak cos robicie- piszcie. Ja juz nic nie organizuje, bo zawsze tylko pewniaki to ja, i mat147. Nikt wiecej... Reszcie nigdy nie pasuje termin.
Jesli pogoda dopisze, dnia 18.10.2014 tj. Sobota, zapraszam chetnych na spocik pod stary dworzec obok Mc'donalda. Godzina 16:30. jak do polowy tygodnia uzbiera sie z 5 osob, z checia zrobie grilla. Dzielac koszta :)
Jak do tego czasu odbiorę auto i nic mi nie wypadnie to wpadnę
Mogę wpaść :)
MoZna zrobic gdzie indziej grila i przyjechac z gosciami. Zapraszamy :) do środy włącznie czekam na chetnych. Saander wyslij mi swoj nr tel na pw jesli to nie problem.
No jestem czego zaś?Nie ma srania po krzakach:P:P
pierw czytaj ze zrozumieniem chyba ze jezyka swego pieknego ojczystego zapomniales xD
Auto będę miał dopiero we wtorek/środę także ja odpadam :/
No a więc ze spotkania dupa :) :P Panowie jak widzicie na moim aucie kolor bianco polare?:> bo szykuje auto do calosciowego przemalowania lub oklejenia i zastanawia mnie tak owy kolorek. Tylko mysle czy folia- lakier.
a masz 4 kółka odłożone na taką zabawe:>
masz, krzywe zeby jak ... :DDD Oczywiscie ze mam. Pracuje w leroy przeciez... stac mnie hahahahaha:D a tak powaznie no to jeszcze mam pare oszczednosci xd
dlatego mysle. Malowanie calego auta 4000zl. Folia 3.5-4.5tys. Lakier wybral bym albo niebieski odcien, gleboka czerń lub bianco polare. Folie tylko Bianco polare bym chcial. ;p i tak mam do malowania zderzak przedni, maske, dwa blotniki+ konserwacja i malowanie progow, i te pecherzyki co to wam pokazywalem wyskoczyly. Wiec malowanie calego auta nie uniknione :p
Nad czym tu się zastanawiać - wiadomo że najładniejsza jest głęboka czerń - wystarczy spojrzeć na mojego alfika ;)
Ale nie bede jezdzil takim autem jak twoje:D haha. DUal tlumik lada dzien bedzie zamawiany ^.^ Zobaczymy co z tego wyjdzie.:) Ja chce najlepiej ta bianco polare ^>^
Lepiej zrób wirusa a nie;p 180 kucy nie chodzi piechotą;)
Jak chcesz to po flokuje Ci auto, będziesz miał przyjemne w dotyku:D Nie będziesz się bawił z malowaniem.
Czosnek zgłoś się do programu kup i zrób na tvn turbo to ci wymalują auto :D
A tak na serio to fajny kolor ale pod warunkiem że masz czarne albo białe felgi, wtedy wygląda zaje*****e ;)
czarne felgi i tak bede mial. Tzn tamkie hmm. Nito czarne nito ciemne siwe. Cos pomiedzy, podobny kolor jak z BMW m5.
Night wirus bedzie kiedys moze. ;p Wyciagne ile sie da, magiczne 201koni chce :D haha moze cos zdzialam;p pokolei. Pierw musze wyglad do perfekcji doprowadzic. Potem dopiero zajme sie reszta:) Malowanie na 1 miejscu, tłumik dual+ lotka, -20mm sprezyny, felgi 17stki z q2, + listewka chromowana na klape tylnia.
Zaciski na czerwono dawaj, trochę czasu zajmie ale efekt niezły, +10 do wyglądu haha :D
dasz rade 200 jak wsadzisz ICka większego przed chłodnicę;)No i sprawdzisz stan sprzęgiełka...wrr