My też
Printable View
My też
Dzięki za spontan do następnego :)
PS. Ide ogladac "ludzką stonogę" :D
Również dziękujemy za wyśmienicie spędzony czas, jak zawsze wesoło ;)
My będziemy oglądać tak koło północy ;)
My też dziękujemy że na nas poczekaliście :)
kiedy robicie jakieś kolejne spotkanie ??:) Chętnie bym się na takim czymś pojawił. Niestety w mojej bezpośredniej okolicy nic takiego się nie odbywa ;p
Na pewno coś początkiem lutego , no chyba że będzie coś wcześniej . Info zawsze jest na dobry tydzień przed .
Tak,że śledzić temat i zapraszamy :)
tak więc będę śledzić :)
Madmaxy- proszę o przypomnienie poprzez PW jak już termin będzie znany:) Planujemy się zjawić- zbieram chętnych.
Tylko jak bydziemy wpadać (bo tyż zamierzam) to jakieś fajerwerki czy coś przygotujcie na nasz przyjazd :D
Tobie to petarda we dupe :p
I dobrze
Przynajmji doopa mi nie rozjebie :p
Ooo co to moje oczy nie czytają :)miło nam będzie zobaczyć Was u Nas .
Izane a może jeszcze czyrwony dywan byś chcioł;).
A nos to nikt jak do Was jadymy petardami nie wito :( no ale dlo Ciebie zrobie wyjątek bydziesz mioł petardę;)
Bocian ale Ty już mosz rozjebaną na dwie części ;)
Dodano po 3 minutes:
Na pewno przypomnę ;) już dawno się nie widzieliśmy :)
No jaaa... na ślonsku tych ciuli nie chcą, to jadą we góry korek nam na mieście powiększać:D
Co, nikt już nie lubi oberszlejzen-gs ?:D
Zapraszom, u nas nie ma podziałów:o
Tylko hajs szykujta, pisiont złotych wejściówa, jo zbierom na gadżety klubowe ar-szy.pl
A kto bydzie prezesem ?
:D
A ulotki to po wiela mosz?
Nieoficjalny-samozwańczy Prezes ar-szy.pl ogłasza (Quattro chyba się nie obrazi):
8 luty A.D. 2015 spot w Żywcu godz.17-ta miejscówka może się zmienić to podamy później.
PS. "To mówi jo Jarząbek ";)
A klatro skarbnik bo to zyd i ciul :p
Ja się piszę w takim razie.
Czyli można rzec że serdecznie NIE zapraszamy gonnych :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154960&stc=1
:D
To i ja się pojawię pewnie ;p Choć to daleko wybiegające plany jeszcze :) A macie jakieś zwyczaje czy coś ?? ;p bo pierwszy raz się na takie cuś wybieram ;)
Tak tak wiem ..;p tylko mi w robocie tak dopiero koło czwartku mówią czy trzeba w sobotę do roboty czy nie ;P A mi się wydaje że z nastawieniem nie będzie problemu czytając temat :P
Ale 8.02 to niedziela:) więc się nie wykręcaj.
W takim wypadku załatwiaj nocleg- wpadamy w sobote:D
A przez polowe spota nie bedziemy sie zajmowac soba tylko porozmawiamy o mistrzach marketingu i tygrysach biznesu :D
Kaj sie tukej kliko lubia to?
Miszczostwo to logo :-)
A spoko termin mi pasuje, godzina mi tez pasuje, wiec sie zjawie :)
Co to się wyrabia na tym świecie, Quattro widze ze mafie sprowadza :)
Będzie wiec miło poznac :)
zymby umyj - bo bydziesz sygnet całowoł :-)
Ja oczywiście będę, już się za wami stęskniłem, od prawie wakacji was nie widziałem :)
Widzę że ten z Gilowic będzie co taki syf robi na stoliku zawsze.. Niestety okazało się że krowa mi się ma cielić w tym terminie. Proszę o wypisanie z listy. Obiecuję jednak że będę na tym spocie 14 listopada na 100 %. Pozdro dla wszystkich.
jo mom studium weterynaryjne - odbiera tego cielaka
ino pympowina ty som sie przegryziesz