Pozdrowienia dla ciemnej (czarnej?) 156 SW mijanej w Pruszczu Gdańskim wczoraj wieczorem.
Ja akurat bawiłem się klimatyzacją, ale żonka pomachała :cool:
Printable View
Pozdrowienia dla ciemnej (czarnej?) 156 SW mijanej w Pruszczu Gdańskim wczoraj wieczorem.
Ja akurat bawiłem się klimatyzacją, ale żonka pomachała :cool:
Mijałem dziś Dżulię wyjeżdżającą z Kościerzyny, ktoś z forum? :D godzina coś koło 20:30
Pozdro dla 159 z dwururka z tylu , obok jana pawla na zaspie. Srebna GT ! :)
Pozdrawiam panią z czarnej Giulii na gdańskich, wczoraj w korku na Niepodległości obok MDK w Sopocie. Ktoś z forum? :D
ciemna GT parkującą od niedawna pod małym blokiem czteropiętrowym obok kościoła w Gdyni na Zielonej
ktoś z forum?
Pozdrawiam Białą 159 alfe z okolic szpitala w redłowie ok. Godziny 19:30 :) Czarna 159 :D
Parking pod Kauflandem w Słupsku, 159 na z klubowymi ramkami :) Jest właściciel? Bo jestem ciekawy odnośnie koloru. To folia, czy jakiś inny wynalazek? Bo fajnie wygląda :cool:. Pozdro
Załącznik 243184
Folia Blue Aluminium matt + carbon pozdrawiam.
Pozdro dla 156 w sedanie pracującej na osiedlu vivaldiego w gdanskku :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla srebnej brerki ,z ktora zlapalismy sie na grunwaldzkiej :)
Srebna GT.
Cos lewa strona swiatelek ma inny kolor od prawej :D pozdro :)
Pozdrowienia, ktoś od nas z forum?
Załącznik 243869
Już parę dni na śląskiej stoi , kiedyś tam też widywałem czarną GT :D
Dzis zlot grupy alfisti o 20.00 pod halą olivia.
https://www.facebook.com/events/202614117194649/?ti=cl
Pozdrawiam 156 SW FL na tablicach STG 10/05 6:30 pod Starogardem. "Odmachane" światłami.
Załącznik 245601
A wczoraj widziałem 4C na blachach KR :)
Kurła ,ale to jest piękne auto... ostatnio ktoś wrzucil na grupie alfisti pomorskiej na fb , ustrzelona wlasnie ta sztuke na grunwaldzkiej :) chyba na wakacje wpadła
Za to po Wawie się kręci taka na gdyńskich blachach :P
Dawid z 156 dziś rano przy operze ;) pozdro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[MENTION=67582]GMB_156[/MENTION] to chyba Ty :P
Czyją niebieską 155 widziałem rano w SASie w Rumi?
Wysłane z różowej Xperii XZ1
Stromboli GT wczoraj na śląskiej w Gdańsku ok 17:30 - Tysler?;) Ja tam parkuje rano autko jak do pracy jadę ;)
Hehehe doczekalem sie :D bardzo prawdopodobne , lecialem do mechanika obok skmki , szyba sie nie chciala zamknąć :D pozdro :)
Stary ja widzialem jak wjeżdzasz tam i bramke otwierasz ;d dobry mech tam? widzialem wczoraj tez jakas 147 na podjezdzie
Aaaaa haha , ale to juz nie śląska a Słupska :D polecil mi go moj kumpel z bloku, gosc poskladal mu dwa silniki razem z wiazkami, a ten saab ziomka mega poprzerabiany co druga część z innego auta wiec stwierdzilem ,że musi ogarniac. Zreszta naprawia jeszcze autobusy haha. Mega koles, kuba sie nazywa. Zadnego problemu ,że alfa czy cos .Sympatyczny , wysłucha doradzi. Ostatnio moja bella odzyskala troche mocy , wlasnie po jego robocie. Jak ogarne reszte auta oddaje mu do czyszczenia kolektor i szukaniu dziurki gdzie moc. Terminy co prawda tez ma mega duże , bo nie ma drugiego mechanika teraz , ale w razie naglego problemu zawsze znajdzie czas, jebnie wszystko i zajmie sie twoim autem. Naprawdę polecam, jak bys tam trafil powiedz ,że od Błażeja :D ps tez ma bardzo dobre ceny za robote :)
No ostatnio na podnosniku 159 3.2 q4 byla do sprzedania :P robi trochę tych alf tez :)
Dobra, jak odzyskałeś trochę mocy ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 TI w sedanie na blaszkach SW widzianej na zjeździe z obwodnicy Trójmiasta w Gdyni ;)
Kozacko wygląda na felgach z Giulii ;)
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla pięknej kierowniczki czerwonej GT, którą wyprzedzałem (czarną GT) na obwodnicy w sobotę (piątek??)
Nie mogłem dłużej pomachać bo gościu za mną chyba nie zrozumiał intencji zapalenia się moich świateł stopu
a ponieważ lubię tyłeczek belli jaki jest musiałem szybko się zebrać :D
A ja pozdrawiam kierowce troszkę przymęczonej ale nadal dzielnej, srebrnej 156- było obczajanie i łapki w górę przed zjazdem w prawo w Chylońską :D
Pozdro dla kolegi ze 159 na gdańskich blachach z ramkami, widziany dzisiaj na Śląskiej w Gdyni- były awaryjne, potem odmrugane :D
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Wczoraj na placu Komorowskeigo w Gdańsku czarna 156 SW na blachach GMB i ramkach klubowych, pozdro!
znowu [MENTION=67582]GMB_156[/MENTION]?
Śliczna Biała 159 na ramkach oraz felgach z Giulii mijana w Niedzielę (29.07.2018) około godziny 16:30 na obwodnicy Trójmiasta S6 wysokość Gdańsk Południebyło mruganie z Alfy 156 na ST :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na remontowanej siódemce gdzieś przed Gdańskiem 23 lipca :)
Pozdro dla czarnej gt , ktorej wyjechalem na pewniaka na dlugich ogrodach w glownym :)
+ Moze ktos sie wybiera na zakonczenie sezonu w ustce od chlopakow z alfa romeo baltic? ja wjeżdżam
https://www.facebook.com/17502064151...4798187406669/
Pozdro :)
wybaczcie głupie pytanie - nowy jestem :)
ale pozdrawiacie się awaryjnymi? czy długimi?
Ja mam głupi zwyczaj i ostatnio chciałem pozdrowić bliźniaczą czarną 159.. poprzez uniesienie lewej ręki.. (przywykłem do tego na motocyklu...)
dajcie znać żebym nie machał do ludzi jak debil.. a ramek forumowych nie mam jeszcze :/