Wydaje mi się że trzeba zrobić rezerwację toru na konkretną godzinę to wtedy jeździmy tylko my.
Printable View
Wydaje mi się że trzeba zrobić rezerwację toru na konkretną godzinę to wtedy jeździmy tylko my.
więc tak... po tel rozmowie sytuacja wygląda tak.... na dzień dzisiejszy nie da się zarezerwować toru na opcję Mini Grand Prix, dzień wcześniej zadzwonię i wtedy będzie ustalona godzina na jazdę.....
rezerwować się da tylko cały tor na wyłączność ( 1300 zł/h) .... nie dla nas :)
w tej opcji nie będzie zaliczki.... wszystkie osoby twierdzą że będą.... myślę że te 5 osób będzie żeby to na spokojnie zamówić dzień wcześniej bez zaliczki
przed rezerwacją tel..przypomnę się i potwierdzicie obecność ( osoby jeżdżące ), bym mógł umówić nas na grand prix :)
[QUOTE=stawu;1873734]Dzięki za zorientowanie się. Miejmy nadzieje, że wszyscy chętni się pojawią i pogoda dopisze bo chciałbym pojeździć na części zewnętrznej.
wrazie czego jeden alfaholik z FB ma kumpla lub 2 kumpli w zapasie żeby było nas minimum na gran prix :)
- - - Updated - - -
też bym chciał i ja na dwór wyjechać :)
To jaki czas mamy przewidziany na jazdę po torze i jaki koszt wychodzi na osobę, 108zł tak jak w cenniku?
przewidujecie jakiegoś spota czy tylko jedziecie na gokarty?
I jak Panowie juz coś konkretnego postanowione?
Spoty zloty :D a ja bez prawka do 3 Listopada :D
Panowie jednak nie będzie mnie 2 października na gokartach. Niestety ważne sprawy rodzinne. Mam nadzieję że będzie odpowiednio chętnych na jazdę aby Grand Prix się odbyło.
2 październik, ta niedziela o godz. 15 nad Zalewem Kieleckim ( https://www.google.pl/maps/place/Zag...3!4d20.6310727 ) spocik:) póki ładna pogoda :) planujemy wybrać sie na gokarty też :)
krótki spocik........ a potem jazda :) Załącznik 212033Załącznik 212034Załącznik 212035Załącznik 212036
Było nieźle. Następnym razem musimy zorganizować się i zrobić GP. Wtedy będzie czysta jazda. BTW jak rączki?
Panie i Panowie..... dawno nie było spota na tygodniu..... chętni są??????
Widzimy się w Czwartek ( 24.11.16) na parkingu wielopoziomowym Galerii Echo, przedostatni poziom........ 18:30 ........
Tym razem się zjawię
Ja odpadam niestety. Nie znajdę czasu :(
[QUOTE=Maciej69;1900820]Tym razem się zjawię[/QUOTE
będziemy czekać :)
Spocik na szybkości.... jutro 02.02.2017 o 18:30 przedostatni poziom parkingu wielopoziomowego Galerii Echo :)
Ktoś się jeszcze wybiera? :)
oprócz mnie jeszcze 5 osób się deklaruje żę będą...
Może tym razem dojadę na spot, chodź trochę wstyd, bo przód trochę zniszczony
wczorajszy spocik :)
Załącznik 221097Załącznik 221098
koledzy i kolezanki ... jutro o 16 spot parking przy kadzielni ul Krakowska naprzeciwko Fiata..
Niedzielny spot alf na Kadzielni ...
Załącznik 222886Załącznik 222887Załącznik 222888
i zastępczego CC :)
Załącznik 222889
Ogłoszenie parafialne :
19.03 Niedziela godzina 17 - SPOT , Parking przy Zalewie Kieleckim ( chyba że pogoda nie pozwoli to wtedy parking wielopoziomowy Echo ). Obgadamy sprawę wyjazdu do Rzeszowa ( 01.04.17).
Kończę składać swojego gruza- raczej się pojawię. :D
164 to chyba jeszcze nie było na spocie?
Może i ja wpadnę zależy na ile moje maluszki pozwolą :)
Nie, przynajmniej nie moja. Zdarzyło mi się przyturlać Thesisem i Deltą, ale miałem długą przerwę z racji podróżowania komunikacją miejską. :banghead:
Thesisa pamiętam z 3.0 pod maską chyba?