I zrobimy żółte gwiazdki.....bedzie taka europejska
Printable View
I zrobimy żółte gwiazdki.....bedzie taka europejska
ta a do tego 4 flafi sie do kapci pryczepi aby szersza była :)
Nie no myślę że pomiany z klakosonem nie trzeba robić, niech se lud posłucha Ts'ow i V6 tek :mrgreen:
A jak będzie z tymi domkami?? Będą czy nie?!
Bo jak nie to se namiota musze kombinować.....
Oki w takim razie jak do 1-2 lipca nie uda mi sie porzyczyc jakiegos wigwamu to sie zgłaszam po namiota do ciebie Radek!! Dzieki! :wink:Cytat:
Napisał radek155
alfasound mial sie jeszcze dowiedziec co z domkami... na pewno u goscia ktory ma plac nie wynajmniemy bo on wynajmuje tylko w sezonie.
a alfasound mial skonczyc w jeszcze jedno miejsce zapytac :)
i czekamy na odpowidz :P
Słuchajcie proposo domkow to tak jak mowilem musze znalezc chwilke wolnego czasu..ale terazmam go strasznie mało jutro o 4 rano wyjezdzam z ojcem po drugą 155tke dla Wujasa wiec przyjbedzie jeszcze jeden osobnik na zlot z wybrzeza...natomiast z domkami jeszcze sie dowiem.Aha no i dzwonił do mnie facet od placu po prosił mnie o adres strony zajrzał tu tylko nie wiem jakim cudem nie mogl znalezc tematu o naszym zlocie natomiast mowił mi ze znalazł jakies zlotu w Poznaniu na naszej stronie i zacytuje "mozna by puknąć do niego żeby się ludzi najechało" czyli cały czas mnie determinuje to skrecenia czegoś na wiekszą skale co myslicie o tym.Macieju jak jest byłeś na tym spotkaniu Łodzkim Al zaprosiłeś ich?
Jak wcześniej pisałem spotkanie jest dopiero 23 czerwca,niestety od tego dnia do zlotu jest mało czasu ale będę się starał aby ludzie z Łodzi pojechali.Muszę mieć naprawdę potwierdzoną listę z dużą ilością osób które jadą i znać dokładnie wszystkie sprawy,łącznie z tymi domkami.
Oczywiście mogę kogoś zabrać do namiotu. Może jakąś alfistkę?
A ja dziś spolerwoałem napis Alfa Romeo na dekielku od pokrywy wygląda bosko...teraz musze dąc dekielek do polakierowania na czerwowno a z wierchu napisu farbe zbiore bedzie wyglądało zajebiście
czytaliscie w zapisach ile osob z pomorza i bielska bedzie? :shock:
az sie zaczynam bac... :)
alfasound starczy na pewno tego placu na 50 aut? :D
spokojnie setka wejdzie i bedzie jeszcze looz
Noooooo 40-50 Alf to naprawdę poważny zlot-robi się coraz ciekawiej.Jak tyle nas się faktycznie zleci to będzie naprawdę bombowo.
Nooo Panowie, cos mi sie wydaje ze jednak podczas przejazdu przez Wloclawek trzeba bedzie skorzystac z pomocy bialych czapeczek, bo tak to sie niezly balagan zrobi!!!! 40-50 aut to już spory "sznureczek " jest.... :shock:
To na 100% trzeba będzie policję poinformować,jak alfasound się z ojcem wybierze to nie powinni odmówić obywatelom którzy chcą być w porządku.Jak nas będą pilotowali to jest plus bo już włączone migające koguty będzie widać z daleka i mieszkańcy będą zainteresowani.
na trabienie zgody miec nie trzeba :) wystarczy ze powiesimy puszki i baloniki na alfach zeby wygladalo jakbysmy jechali na jakies wesele :) :D
a za pilotowanie nie beda chcieli kasy?
co do zbiorki o ktorej pisal alfasound to moze byc ciekawy pomysl, ale kapela... sam nei wiem :) moze na cos innego mozna by przeznaczyc te pieniadze :) ale na co? :D
i chcialem zwrocic uwage, ze z pomorza jednak bedzie 10 osob (webmaster wyedytowal) :P
Chyba policja nie powinna brać kasy za pilotowanie.My się do nich zgłaszamy o zabezpieczenie przejazdu a oni powinni nam pomóc-chyba. Tylko to trzeba zgłosić z tydzień wcześniej aby zarezerwowali o danej godzinie w tym dniu radiowóz.Myślę,że alfasound to załatwi.To jest sprawa bardzo ważna.
za karetke na zlotach sie placi 500-700 zl, ale zobaczymy co na to policja :D
no własnie i wogole nie bardzo mi sie podoba to iz jesli co kolwiek trzeba załatwic to tylko alfasound_mania:/
Popieram radka155,myślę że każdy by się postarał aby było OK.
Alfasound powinieneś się cieszyć,że między innymi dzięki Tobie ten zlot się odbędzie.Napewno każdy będzie Tobie wdzięczny a Ty bedziesz dumny,że się udało.Pamiętaj-faceta poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna.Powodzenia.
to do 19 Pazdziernika 2005 roku jakos ci nie pykło
[ Dodano: 2006-05-30, 07:47 ]
nie no spoko nja dokoncze to co zaczolem ale kazdy z Was wisi po browarze:D
dobra stary jak mozesz podaj mi numer do komendanta waszej policji ja tam zadzwonie i zorietuje sie co z tym fantem zrobic/przejazdem/
997:D
[ Dodano: 2006-05-30, 08:08 ]
ja to tez załatwie Wy macie za zadanie oglosisc sie w Waszych lokalnych radiach
moze i gazetach jakis ale pamietacie chlopaki "spotkanie miłośników marki Alfa Romeo"
Tuti wspominałeś o karetce na zlocie,bardzo proszę już mamy.Jeszcze tylko radiowóz i straż i będzie komplecik :mrgreen:
hahaha
na taka to by bylo trzeba pewnie wydac z 2 tys zl :P
ale to chyba nie alfa?
a jak wyglada sprawa w tych skrzynkach z jedzeniem?
jest tam jakis bar kawiarnia czy restalracja?
[ Dodano: 2006-05-30, 20:03 ]
jak cos wiecie na ten temat to napiszcie.
Myślę że pomysł z kapelą se podarujmy... Jakaś jeszcz biesiada z tego wyjdzie. Za muzykę będą nam robić silniki :mrgreen:
A gdzie bedziemy chlac (czyt. rozmawiac o motoryzacji)? :)
Bo troche duzo nas jest juz... :)
Ale super już tylko miesiąc do zlotu,czym bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać.Czy Wy też jesteście niecierpliwi?
oj my z pomorza te zbedziemy mieli indywidualne flagi na auta :P a kurcze mam nadziej ze pogoda bedzie gites bo jazda w deszcyz na moich 215/40/16 w ar146 to masakra
Trzeba zamówić pogode....niech ktoś sie tym zajmie. :D
Słuchajcie Ksrzynki to cały kompleks wypoczynkowy na d pienknym jeziorkiem tam sie roi od barów z juedzeniem i poubow sa nawet balety w nocy eleganckie wiec nie bojcie nic bedzie napewno bardzo miło zaskoczeni
... a takich nowych forumowiczow tez na zlocie przyjmujecie??:)
A pewno, pewno że przyjmujemy :wink: ale to TUTAJCytat:
Napisał shallot
to pewnie sie skusze...tylko jak ktos z Krakowa tez pojedzie..bo jak narazie to widze ze cala Polska ruszyla a Krakow cos cichutko..:)
Namiot trzeba miec wlasny?? bo hm, tak jakby nie posiadam. Spiworka tez nie. Ale co tam, zawsze mozna sie w niuni przespac :lol:
jak to ja jestem z Kraka! I sie wybieramy z zona
lodzio miodzio ziomulek dopisuj sie i jedziemy im wiecej tym lepiej....bedzie gitara...hmmm.....ale polatam sobie tam troche:p
ej a mozna tam wynajac domek bo moja panna nie bedzie spac w namiocie woli juz w aucie???
A propo pań,to wszyscy zabieracie swoje drugie połówki? Moja się zastanawia.
oczywiscie Marzenka i Alfa to moje zycie (kolejnosc wiadoma:)
kurde a o ktorej planujecie wyjazd z 3miasta?