noo witam witam :)
Printable View
a ja od Paxdziernika Limanowskiego ! :D
są jacyś alfaholicy z rataj?
pozdrawia czerwony spider na białych felach
Codziennie bywam na Starołęce/Hetmańska ;)
Właśnie, są jacyś Alfaholicy ze Strzeszyna Greckiego. Na osiedlu widać kilka Alf. Może ktoś mieszka po sąsiedzku?
Panowie i Panie. Czy podczas cyklicznych piątków w King Cross'ie byłaby możliwość podpięcia się pod komputer? Wiem, że nie było mnie ani razu i nie miałem okazji Was wszystkich poznać. Liczę na Waszą pomoc, bo z moim mechanikiem już nie mamy pomysłu od czego pali się marchewa. :) A tak się składa, że nie mamy przejściówki z OBD2 na trzy piny...
czasem kolega bierze kabel tylko niewiem jak z kompem musze go zapytac . tylko teraz ma autko w naprawie :(
Jest taka możliwość, Ruzwelt często wozi ze soba lapka a jest też Majk który ma sporą wiedze na temat mechaniki i może ci sporo pomóc .Wpadaj My tam nie gryziemy
:D a jak ci się spodoba będziesz częstym gościem.pozd
To ja inaczej, mam kompa z programem ale nie mam kabla do poduch.
pomożecie :>?
jak jestes jeszcze w kozich to jutro moge pomoc.
od 19 jestem dostepny
Pozdrowienia dla przepieknej 1750 ! widzianej dzis około 8.10 na Starolęce :)
hej,
jakos nie zagladalem wczesniej do tego dzialu, a widze, ze sporo sie tutaj dzieje! :-)
Do niedawna mialem grafitowa 145 a od tego tygodnia pomykam czarna 159. Własnie zalozylem jej watek - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tml#post676867
pozdrowienia z Jeżyc! :-)
tak jak gary, nie odwiedzałem tego wątku, a faktycznie dzieje się tu.
Często bywam koło ronda Rataje - mieszkam nie daleko.
A najczęściej spotkać można mnie na trasie Poznań-Janikowo-Poznań :)
Pozdro
witam . jestem posiadaczem Alfy Romeo 166 z napisem ( z tylu samochodu ) " Alfa Romeo to dzielo sztuki " nr. rej PO 511 z Lazarza. <br> Kupilem sobie ten samochod , bo kazdy mezczyzna w swoim zyciu powinien miec Alfe Romeo -mam na stanie kilka innych modeli . Mesiu ,opel ,Cytryna . Alfa bije te wszystkie samochody na glowe swoim wygladem i zrywnoscia ,Przekonalem sie w okresie kilku miesiecy ze tak jest . Jezdzilem ta Alfa R.166 w europie , w Alpach tez i jest super zwinna i zrywna. Pozdrawiam i zapraszam do spotkania Alfamaniakow = BARSOLIS meil =barsolis@o2.pl
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
witam . jestem posiadaczem Alfy Romeo 166 z napisem ( z tylu samochodu ) " Alfa Romeo to dzielo sztuki " nr. rej PO 511 z Lazarza.
Kupilem sobie ten samochod , bo kazdy mezczyzna w swoim zyciu powinien miec Alfe Romeo -mam na stanie kilka innych modeli . Mesiu ,opel ,Cytryna . Alfa bije te wszystkie samochody na glowe swoim wygladem i zrywnoscia ,Przekonalem sie w okresie kilku miesiecy ze tak jest . Jezdzilem ta Alfa R.166 w europie , w Alpach tez i jest super zwinna i zrywna. Pozdrawiam i zapraszam do spotkania Alfamaniakow = BARSOLIS meil =barsolis@o2.pl
Gary, to dopiero się nazywa przesiadka :O Szacunek! :D
Witaj Barsolis :)
Będę wypatrywał 166 na Łazarzu ! :)
Niby tak, ale wolałbym Busso :).
po weekendzie poza poznaniem znów się melduje POZNAŃ- Wilda:)
Witajcie!
Czy jest jakiś poznański Alfaholik chcący pokazać swoje GT przyszłemu poznańskiemu Alfaholikowi?
Obecnie jeżdżę szybkim volvo, i planuję je zamienić na w.w., ale najpierw wolałbym zobaczyć, posłuchać i przejechać się ;)
Dziękuję i pozdrawiam!
Chyba widziałem ową 145 przed nocnym na Dolnej W. w niedzielę wieczorem :). Pozdro.
bardzo prawdopodobne, bo ja tam mieszkam w tym bloku:D
Pozdrowienia dla czarnej 156 kombi :)
widzianej dzisiaj na Orlenie przy Wierzbiędzicach :)
kolega sie chyba spieszył
Dziś na Fabianowie Srebrna 156 :) PZ96.. około 13.30 :)
raina - to nie ten temat :P widziana widziani :) tam dawaj pozdrowienia.
Sryyy ;D
no to kiedy widzimy sie wszyscy razem? bo znowu cos chyba przegapilem :)
Dzisiaj o 16 :)
galeria malta 5 pietro
dzisiaj czyli 29.10 o 16 ? cholera pytam bo nie moge sie ogarnac, czas mi za szybko leci hehe
Dokładnie tak ! :)
Wpadne na jednego ;)
Wy tak na tych spotach się spotykacie, a ja gniję ci poniektóre soboty w domu z moją 145 ;]
to przyszly tydzien ;)