A pod sam ratusz podjechać z Wami można w niedzielę?
Printable View
A pod sam ratusz podjechać z Wami można w niedzielę?
Ja tak tylko w kwestii formalnej,
że zbliżający się zlot ma numer XII
XI był rok temu.
Dobra to w takim razie kiedy byly 2 zloty w roku skoro w 2006 pierwszy wg Rafala? Pytam bo chce wiedziec i dobrze by bylo skorygowac.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Pierwszy zlot był w 2005 roku, jednodniowy, kameralny, ale był.
Na koszulkach ze zlotu w 2012 roku, co to on był w tym samym miejscu i organizowany był również przez Rafała napisane było jak byk ->8 Zlot Alfaholików.
2013- Sielpia -IX
2014- Stare Drawsko - X
2015- Morsko- XI, ale X lecie
Poza tym w archiwum pewnie są tematy zlotów poprzednich lat, można do nich wrócić
Aaa no to zmienia postac rzeczy ze od 2005.o to mi chodzilo bo za chiny mi nie wychodzilo jak liczylisny od 2006. Nastepny zrobimy XIII bo teraz juz za pozno.
Hahah. Sam miałem zagwozdke, który..... w 2005 jeszcze nienazywaliśmy się alfaholicy na zlocie w Włocławku !!!!
- - - Updated - - -
Apropo
Kartingi na zlocie - zapisywać sie kto chetny?
W celu zorganizowania zawodów dla grupy 40os proponowałabym podział na 5 grup po 8 osób. Jeśli interesuje Pana wynajem toru na 5h to na każdą grupę przypadałaby godzina jazdy â z podziałem np. na 15min treningu, 20min kwalifikacji, a w pozostałym czasie odbyłby się wyścig.
15/08/2016 ŚWIĘTO ! cały tor dla nas - cena 100zł od osoby rzy 40 osobach tor ZYGZAK Bielsko - http://www.zygzak-karting.pl
Rozumiem, że będziemy jeździć na gokartach 9KM? :) Ja na pewno jestem chętny, domyślam się, że moja towarzyszka pewnie też.
powiem szczerze że niewiem jak moc ale dopytam :)
tor wygląda obiecująco :) a od jakiego wieku można tam śmigać. Nie ukrywam, że jadę z małym alfoholikiem i on też chce.
Ponowie pytanko: będzie jakaś hamownia na zlocie? Podejrzewam, że nie tylko ja, chcę zobaczyć ile koni nam wybiegło na pole :).
Jeszcze jedno, niedaleko jest dealer alfy może zaszczyci nas nową G...?
To jak na taki duży tor to naprawdę baaaardzo słabo. Już u nas w Łodzi są lepiej wyposażone
Też piszę się na karting, plus kolega (Łukasz.S) Odnośnie płacenia to gokarty są wliczone w cenę pobytu czy oddzielna płatność za tą przyjemność ?
oddzielnie - do czwartku muszę podać liczbę chętnych do Zygzaka
- - - Updated - - -
Chyba że znajdzie się jeszcze sponsor .....
Hym to na chwilę obecną jeszcze się wstrzymam. Najlepiej byłoby podać cenę całościową za jedną osobę.
też bym tak chciał ale jeśli rezerwujesz tor to określasz liczbę potencjalnych uczestników ..... zawsze może sobie pojechac każdy jak zwykły klient - ale niebedzie wtedy wspólnej zabawy i rywalizacji.
Do czwartku musze im dać znać . :)
Byloby milo gdyby cena byla nizsza niz jest z regoly za wynajecie indywidualnie przejazdu. Aczkolwiek wiadomo, ze chetnych bedzie wiecej jezeli cena bedzie nizsza, wtedy na pewno chetnych bedzie wiecej.
Bedzie jakas lista osob juz zadeklarowanych? Osobiscie sie pisze razem z kumplem ;-)
A kiedy to by miało być? W poniedziałek? Też bym się pisał.
Tak Poniedziałek 15 sierpnia.
Oki mam wsio
Andrzejku ty na trzezwo! - ogarniasz tor i to 2 dni !!!!! :)
Będziesz robił jakąś oficjalną listę chętnych na gokarty?
Do kiedy trzeba będzie wpłacić hajs na tą dodatkową atrakcję? :)
Na torze nadal przewidywane są 2 dni jazdy?
w czwartek musze mieć dane ile osób jest chętnych - trwają rozmowy z potencjalnym sponsorem.
Tak tor bedzie 2 dni i bedzie na nim impreza pod patronatem medialnym cars & coffee....
potrzebny będzie pomiar czasu, zrobimy ćwiartkę w jeden dzień(nie mylić z popijawą:D) a na drugi trasę sie wytyczy na czas
Pierwszego dnia ćwiara ;),drugiego można jakiś kjs ustawić :P
Wy na serio z tą ćwiartką? Myślałem, że KJS 2 dni.
Co kto lubi. Osobiście wolę rywalizację na zakrętach.
wszystko moze być tor jest dość duży :) w 1 dzien na pewno oesy - bo mam miemc czasówke na 1 dzień a w drugi można 1/4 i bedzie test na placu itp. :)
A orientowałeś się, czy poprawiali tam trochę nawierzchnię? Bo jak oglądałem kilka filmów na YT sprzed kilku lat, to mam wrażenie, że w niektórych miejscach trzeba będzie uważać na opony i felgi.
byłem tam pare dni temu zobacz na filmiki zlotu 2012 - jest podobnie ! mejscami trzeba uważać :( ale jak sie niema co sie lubi.....
Dobra chłopaki tak na serio. Ale mam pytanie czy "dobra pogoda" jest w cenie czy robimy jakąś dodatkową składkę? Musimy to załatwić jakoś wcześnie - chyba?
Chyba ze [MENTION=23697]cineq1983[/MENTION] umyje samochod [emoji38] to na bank bedzie lac ;)
Na 110%
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
To może jak i mi się uda dotrzeć to też umyję i będzie padać :D