To jest Was aż 2 w Szczecinku? :P
Printable View
takich z którymi mam kontakt to tak :v w sumie kolega z pracy, jest jeszcze Trebron i jeszcze jakiś gościu widze auto na ramkach ale na forum go nie ma, może internetu w domu nie ma :d
W szczecineckim temacie udzielało się trochę osób... kiedyś...
Kiedys :D
pewnie teraz jeżdzą passatami highline:)
Panowie a co powiecie na spota 15 albo 16 marca auto już będę miał poskładane i z chęcią bym gdzieś pojechał i sie pokazał
a teraz na piątek nie dasz rady? jak nie to i za tydzień też można się spotkać
a nie sorry widzę że masz kawałek.
ja dwóch spotów w miesiącu nie ogarne, zbankrutuje na olej do mojego TSa :D
myślałem że kolega gdzieś w okolicach komina mieszka, a tutaj trochę dalej.
jak na razie co do najbliższego piątku ciągle:
LISTA obecności
1. saybot
2. wave_pl
3. Lenix
4. Revol (postara się być)
5. malin2k5
6.
No bym przyjechał w ten piątek bo kola juz jutro wlatuja ale w czwartek lece do UK i przez tydzień mnie nie ma
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
w sumie ja i w ten piątek mogę być i następny, mi nie robi różnicy :P
i co serio tylko 5 osób ? :C
to może z tej całej desperacji wezmę dziewczynę :v sztuczny tłum zawsze spoko :D
człowieku ona nie wie nawet jaka to marka samochodów :D
przeszkolimy:P
bez szans :D zanudzi mi się tam z nami :cool:
btw niech dalej myśli że moja Alfa jest najładniejsza a tak co ? Zobaczy auto Tobiasza i kicha :v
i będzie tak jak z Mateusza (wave'a) żoną:) po obejrzeniu jednak chce żeby jej taką kupił.
dokładnie taaak hahaha :D
To znaczy, że tylko ja będę z kobietą? :P
A tak w ogóle, to o której się spotykamy?
podobno o 19tnastej tam gdzie zawsze czyli Atrium koło Szela, mówisz że bierzesz swoją kobiete ? Hmmm pomyśle, w sumie by się tak nie nudziła jakby sama nie była :D
oisdhfhfgfv Szel czy Statojl jeden szit :D Jeżeli będziesz wcześniej to może po prostu postaw auto tam gdzie mamy się spotkać i o tej 19tnastej sobie zejdziecie :D oblookamy twoje autko i można iść ewentualnie jechać gdzieś coś zjeść :d
niech Tobiasz się wypowie on dowodzi :v
zróbmy tak że o 19 spotkamy się tam w rogu parkingu (czyli wjazd dokładnie na przeciwko stacji benzynowej i jedziemy do końca).
Jako że mi po studiach zachciało mi się jeszcze edukacji to do 19 jestem w szkole ale urwę się wcześniej żeby o 19 już być.
To jedziemy na tą pizzę? Czy zostajemy w Atrium? Więcej konkretów k*rwa! ;)
może ustalimy to na miejscu czy musisz wiedzieć już teraz ? :D Jednak będę z kobietą i pytanie, będzie kolega Revol ?
nie no spotkamy się i zaraz będziemy zawijać np do VivaItalii... ja będę głodny:)
Revol mi wczoraj pisał na FB że spróbuje być i jeszcze z kimś, ale takie spróbuje także nie wiem.
Ja się dostosuje do wszystkiego :)
będzie dzisiaj jakiś kozak który odważy się wymienić postojówki w kloszach 147 ? przy okazji nie upuszczając ich wewnątrz :v
No właśnie :x no tu super, spocik z kobitkami :D
mi w Brerze wpadła postojówka do klosza i ją wyciągnąłem bez wymontowywania lampy:) dobrze wykrzywiony drut + coś lepkiego na końcu i można zdziałać cuda:)
- - - Updated - - -
kurde to chyba muszę zadzwonić po jakaś "koleżankę" żeby nie było:P
spadówka!:P wezmę żonę brata, zawsze to coś:D
Tobiasz ty bedziesz z najpiekniejszą kobitką na świecie tak czy siak :d AR 939 <3
mój brat też wpadnie na spota jako stara gwardia AR w Koszalinie.