Czyli 17 maja po godzinie 12.00. Będzie nas 4 i 4 lśniące Alfy, a może jeszcze ktoś dołączy?
Printable View
Czyli 17 maja po godzinie 12.00. Będzie nas 4 i 4 lśniące Alfy, a może jeszcze ktoś dołączy?
Spot w sobotę (16 maja) o godzinie 12.30 na terenie narwiańskiej mariny w Łomży. Wszyscy chętni mile widziani:)
A nie możemy wrucić do 17, bo akurat 16 to ja rabotaju i nie ma nawet cienia szansy żebym się pojawił
Spotkanie w niedzielę (17 maja) o 12.30
I już będę na pewno, bo Alfa zaczęła żyć i w piątek odbieram
Skromna fotorelacja ze spotu http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...pot_lomzy.html
Może kiedyś powtórzymy i będzie lepsza pogoda. Będę miał czas to i środek wyczyszczę :D:D
Z Łomży piszą się 2 Alfy, czekamy na sygnał:)
Ja w najbliższym tygodniu turbo pewnie będę miał wyregulowane, znowu za tydzień czy nabędę drugie auto, a w międzyczasie zap........ cały czas
A ja się dostosuje, tylko wcześniej muszę wiedzieć kiedy :-)
czolem wszystkim. kolejna ar w łomzy
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=169762&stc=1
Witam
Może jakieś spotkanie się niedługo skleci
Może jakieś propozycje?
Ja mogę dopiero po 28.VI.
I najlepiej jakby była to sobota.
Jak coś ustalimy przed 1 lipca to ja mogę ustawić dowolny termin
To może sobota 4 lipca?
Mi wszystko pasuje jeżeli będę wiedział przed 1 lipca
No to wstępnie 4 lipca godzina 12. A miejsce jeszcze do uzgodnienia.
Wiec 4 lipca godz. 12.00. Może jakaś propozycja miejsca?
Ja w Łomżyńskich terenach się nie poruszam to wy proponujcie, jakby padało to jest ta galeria, jak jej tam było????????
veneda. albo wpasc na stary dworzec. chociaz tam policja rozgonila ostatnio jaks zlot fanow motoryzacji
Proponuję Muzeum Przyrody w Drozdowie lub taras widokowy w Siemieniu. W przypadku opadów deszczu możemy się spotkać w Venedzie lub w spokojnym miejscu czyli na kawce w mojej firmie:)
Przy ladnej pogodzie taras jak najbardziej na +
To może zbierzemy się na "starym dworcu" i wtedy uzgodnimi gdzie lecimy :-)
Nas to tyle będzie że się nie przywalą, mi w robocie trochę się popieprzyło i jutro będę wiedział czy 4 mam wolne, ale raczej tak na 90%. Stary dworzec to dworzec autobusowy na legionów??????????
A i Aster czym te boczki odświeżyłeś, bo kupiłem taki środek za dużo $$$$$ i kicha????????????
Stary dworzec to jest róg ul. Polowej i Gielczynskej
No fakt nie skojarzyłem miejsca, które znam.
Alfons będzie do przyszłej soboty nieco inny niż ostatnio ;)
Boczki odświeżyłem czymś takim: http://allegro.pl/zel-do-plastikow-k...450099873.html.
Jak na razie, to boczki nie straciły nic ze świeżości i cena jest bardzo dobra. Polecam.
Jutro mam wolne to podziałam tym środkiem, a w Sobotę będę na 100%
My (jest nas dwóch) meldujemy się w sobotę o 12.00 na starym dworcu PKS:)
Tez potwierdzam swoją obecność ;-)
Mój wczesny odjazd okazał się owocny, wczoraj bydle dojechało do domu ;)
Aster jak będzie foty wrzucał to moją twarz zasłoń- jestem nie fotogeniczny :cool:
I mam pytanie czy w Łomży ktoś dorabia klucze z pilotem do Audi?????????
Jutro zadzwonię i zobaczę czy podołają
Witam . Okolice lomzy . 166 niedlugi na BLM .Załącznik 173081
Jakbyście cos kombinowali to piszta, z tym że ja Alfom nie przyjadę tym razem
Moja u lakiernika
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
O kurde i ja muszę się za malarzem rozejrzeć, bo w Golonce standardowo purchle ma drzwiach przy listwie
Bylem kilka dni w zakopanym i przed samym wyjazdem alfa dostala pod blokien od starego dziadka w drzwi
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
Bardzo dobrze znam to, oddałeś auto na opcję bezgotówkową do warsztatu???????
Jak nie to czego by ci nie zaproponowali odwołuj się, druga wycena zawsze jest kilka stów lepsza, no chyba że dadzą ci od razu porządnie- co mi się nigdy nie zdarzyło, ale raz widziałem taki cud