witam no niestety rozważam taką możliwość narazie niepracuje wiec sytuacja mnie zmusza bo funduszy brak:(
Printable View
witam no niestety rozważam taką możliwość narazie niepracuje wiec sytuacja mnie zmusza bo funduszy brak:(
Nie pozbywaj się Alfy:) szkoda by było. A za ile tak wogóle??
jednak niesprzedaje:) faktycznie szkoda tymbardziej mojej lubej sie bardzo podoba :)
Dobra decyzja:)
Żółty i jak było zainteresowanie samochodem ? :) jak to teraz ze sprzedażą Alf ciekawe :)
4 lub 5 telefonów miałem i podstawowe pytanie jakie zadawano to :: dlaczego tak drogo ,bo ludzie widzą szroty na allegro po 6tys i tak to jest i uważaja że jak kupią za 6 to super auto bd:confused:
Heh, dokładnie:) lepiej dać więcej i się cieszyć, że nie trzeba co chwile czegoś naprawiać. Ale i tak większość ludzi patrzy na cene.
Swoją drogą kto jezdzi srebrną 156 w sedanie?? Na ramkach ALFAROMEO.PL??? Ktoś z forum?
żółty a na ile wyceniłes swoja belle bo nie widzialem ogloszenia ;/
zreszta ile by nie bylo to sie zgadzam ze za 6 tys 156 mozna kupic ale po to aby caly czas do niej dokladac... a wtedy przyjemnosc z posiadania samochodu niewielka...
8800 przez takich ludzi co zniszczą alfe i ja potem sprzedają za grosze to tylko opinia o marce sie psuje:(
Ja to za swoją bym krzyczał z 13 tyś :) taniej jej nie oddam :)
noo ja swojej narazie nie sprzedaje . Chociaż były momenty że mnie denerwowała i chciałem sie przesiąść na Volvo S60 ale nie mam $$$ żeby dołożyć:/
a nic innego mi sie nie podoba wszystkie golfy passaty A3 A4 ople itd itp są poprostu brzydkie i za dużo tego:/
No za dużo serca i kasy włożyłem w samochód :) jak mam go sprzedać za 10 tyś to wole nim jeździć jeszcze 10 lat :)
A Witam Was panowie, ja jestem z Płocka, od dopiero 2 dni jeżdże swoim autkiem Dopiero smigam 166 2.5 V6 24V. Pozdrawiam .
No Witamy nowego kolegę :) Coraz więcej Nas w Płocku :)
Witam, a jaki kolor Twojej Alfy?
a tutaj ode mnie taki efekt nudnych zimowych wieczorów trzeba było moto przepalić w te mrozy:D
http://www.youtube.com/watch?v=E-5Fc_e1B5E
hehe no to napewno nieźle go przepaliłeś :D
http://www.wystawa-motocykli.pl/
wybiera się ktoś??
Bedzie dużo towarów do pooglądania... mmmmmmmmmmm piękne te hostesssy:D:D
Panowie coraz ładniejsza pogoda :) trzeba powoli organizować jakiś plenerek :)
Ooo tak popieram kolege:]
no to jak będą chętni ;> :D
ja bym proponował niedziele??
mam nadzieje że nie bede musiał iść do pracy bo juz miałem tel ze musze być w weekend w pogotowiu:/
Ja najbliższy czas nie będe mógł, praca.
No to jest Nas dwóch :D dawać dawać ;> :D
no i jak panowie??
ja na 90% niedziele od południa mam wolną.
rano wybieram sie na słomczyn i moto bazar i myśle że jak bd ładna pogoda to mozna zrobić jakiś spocik
Ja mimo checi narazie odpadam przez prace ;/
zamiast w sobote skoczyc sobie gdzies kolo sobótki czy gdzies to nie..
caly czas widze jakies alfy w plocku czy to 156 sw itd. nikt nie błyska nikt nie macha..
Ja co widzę AR to zawsze machnę ale mi nikt się nie odwdzięcza tylko dziwnie patrzą. Dzisiaj ładną 166 srebrną widziałem, stała w nowym rynku, czyjaś z forum??
srebrną 166 widze w soboty na parkingu szkoły budowlanki zazwyczaj tam pare stoi alf widzialem ze sprowadzane
dobra panowie coś jutro działamy?? proponuje godz 14-15?>??? gdzie?? moze na dole nad wisłą??
jak by ktoś mógł mi puścić jakiegoś sms 606324322 bo nie wiem czy bede miał dostęp do neta
No ja w tych godzinach niestety w pracy będę :( coś mało chętnych co jest ?
witam:) chłopaki mam pytanko. alfa troche szarpie i przerywa i myśle że to wina świec co wy otym sądzicie?? jak zdjołem pokrywe zdiagnozowałem że niechodzi 3 cylinder , więc zamieniłem cewki miejscami i dalej to samo wiec zostaje świeca??? pozdro:)
hmmmmmm myśle ze powinieneś poszukać odp na ten problem w innym temacie :D
HEJ od nie dawna jestem właścicielem ALFY 166 2.5 v6 jest jeszcze na starych tablicach WJ 07074, kolor Bordowy Metalik, ale jestem w trakcie rejestracji
może płocku można by było jakiś spot zorganizować. Pozdrawiam Damian
PS. Najlepiej po 16:00 bo w pracy do tej godziny :D
Panowie może w niedziele coś się zrobi jak pogoda będzie w miare ;>
ok. W niedziele pasuje mi bez problemu tylko jakieś info wcześniej .tylko jeszcze miejsce i godzina, może uda się więcej osób zgarnąć
Jeśli coś będzie organizowane to ja będę na 99% :D