Moge się pojawić niekoniecznie Alfą :) bo zakup kolejnej sie strasznie oddalił.*
Printable View
Moge się pojawić niekoniecznie Alfą :) bo zakup kolejnej sie strasznie oddalił.*
Ciao! Chętnie bym podjechał i ... ale obiecana flaszka musi pęknąć - więc następnym razem . I też pewnie już będę miał pomalowany zderzak itp. po ostatnim przelotnym pocałunku z autobusem .Pozdrawiam :)
Więc?
Ludziska co robimy ?
No spotykamy się :P Moje 2 godziny pucowania nie mogą pójść na marne ;) btw. kto robi za fotografa? :)
to , ustalmy dokładnie gdzie i o której :P
No tak jak jaboleq wspomniał, 17:00 pod kaufem-graffiti chyba, że ktoś ma jakiś inny pomysł :P lesio80 taki dzisiaj zapatrzony byłeś przed city pointem w asfalt, że nie widziałeś jak Cię mijałem :P
Spoko może tam być :)
Mam jutro Dyspozycyjność więc , ciężko na garażach ( a można by było zrobić grilla ) - ale w sumie można zaryzykować :P
Ja chwilowo muszę się wypisać, bo nie wiem czy dam radę przyjechać :(
kuuuu*wa zapomniałem umyć auto :X będziecie musieli mnie chować :D
Wezmę aparat :P
Ja sobie tylko przepłukam auto za 3 zł na myjni, wystarczy na sesję foto :P
Ktoś potrzebuje pod kompa podłączyć ? :P
Lesio80 - za wiele nie straciłeś było pare samochodów ( 5 ) ale fajni ludzie i tego możesz żałować :P
a teraz druga kwestia w czasie spotu podbił gostek , z golfa 3 ma ktoś jakiś namiar na Typa ? ( bo widać że znał co po niektórych ) jak ktoś ma numer to proszę na PW ( bo gość twierdził że jest jakiś złom na Katowicach wyłącznie ALF )
Podziękował za spotkanie itd, - następne na garazu ;P i odpalamy grila :P
O, to ja też chętnie ten telefon bym prosił :)
Niestety nie dałem rady podjechać, moja bliska koleżanka zmieniła plan na Wisłę :(
Kiedy następny spot? :)
W tygodniu panowie cos moze;]
Foty?
To może ja wrzucę fotkę co telefonem pstryknąłem :)
Załącznik 93607
O foty nie pytać, to było spotkanie z ,,sesja zdjeciowa" na nazwie :P Kurde jeszcze maj się nie zaczął a już 10 grill proponują xD
Kurde jeszcze maj się nie zaczął a już 10 grill proponują xD[/QUOTE]
Nigdy nie wiadomo kiedy snieg spadnie :P Ahhh szkoda ze mnie nie bylo... ale byli reprezentanci 147 :) lubie to !
Jeśli chodzi o Grila na garażu , to Ciężko , pracuje teraz na 18 więc lipa ,ale może coś w sobotę ?
Co z tym grilem? :D
no właśnie xD
gdzie grill? jaki grill? :P :D
Też bym się pisał na takiego grilla :)
Dziaru chyba został porwany, bo ostatnio widziałem jego alfę pod garażem, a nikogo przy niej nie było :D
zapił pewnie bez nas na jakimś grillu
to jak? w weekend grill?
w ten moze być cieżko moze next w końcu bedzie długi i to tak akurat na ostatnie dni maja :)
30 Maja jest urodzinowa impreza od Pfourula przecierz wpadajcie ^^
Moze i ja wpadne zobacze
Jak coś , to w Sobotę będe na garazu i pewniak jest taki że będe robił grilla , ( musze w końcu porobić pare rzeczy przy Alfie ) , zatem jak ktoś ma ochotę niech wpada :P
Hejka wszystkim. Co myślicie o spotkaniu alfaholików pod graffiti np.: 22.06(sobota)? lub 29.06 (sobota)? Godzina 17:00. Może wstępnie jakąś listę zróbmy kto na jaki termin się pisze hmm? A Plan zlotu może taki: Mały przejazd po Tychach potem go-karty na terenach przemysłowych (wspólny wyścig po rezerwacji toru) a potem może grill lub bilard przy soczku?
"Gokarty" jeeeeeeaaaahhhhh juz mi się podoba , termin dość daleki ale można się już określić bąc poukładać tak żeby być. Ja się wstępnie pisze ino że Alfą to jeszcze nie przyjade ale wozidłem z grupy fiata, alfa na przyszły rok planowana
Ciao! Piszę się na 22.06 bo w następną sobotę to ja będę robił imprezę u siebie :) Ale co do szczegółów to następnym razem i w nowym temacie ;)
Ok to wstępna lista na 22.06.2013 parking pod graffiti koło Kauflandu godz. 17:00
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
Czasu troche jest więc myślę że uzbiera sie troche Alfamaniaków/czek. No z tymi gokartami to super by było dawno nie byłam hihi:)
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
gooookartyyyyy *.* tyle kasy sie tam wywaliło kiedyś :D ciekawe czy mnie tam ludziska jeszcze pamiętają :D i ciekawe czy skill dalej jest :D
Niestety 22.06 mam już zajęty, ten drugi termin byłby lepszy. Wstępnie dopiszę się do listy, ale czy będę to się okaże od terminu jaki ustalicie. Ewentualnie jeżeli po gokartach planujecie piwko i bilard to dołączę do was wieczorem.
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159)
PS. Ola pisałaś do mnie sms-a??
To i ja się wstępnie dopiszę do tej listy
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159)6.Mario84 (147)
Ja też się wstępnie dopiszę ale ręki jeszcze nie daję, że będę.
Ja na gokardach ale we Włoszech na koloniach wydałem całą kasę, którą miałem na wyjazd, że rodzice musieli mi dostarczyć poprzez "międzyturnus" :D około 300 zł :D
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159)6.Mario84 (147)
7.Himek (156)
Łoooooo kiedy ja byłem na gokardach... wieki temu ;P a gdzie tam 22.06... :< wczesniej sie nie da? no ale pisze sie :) mam nadzieje ze po drodze nic nie wypali. fun sie liczy! koniecznie po jezdzie jakies piwko, grill ;) pozdro
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Panda)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7.Himek (156)8. Maron ( czorno 147 )