No to grupa się powiększa i bardzo dobrze :)
Printable View
No to grupa się powiększa i bardzo dobrze :)
Data i godzina mi odpowiada więc się pojawię :)
zapowiada sie dobrze ;)
no ciekawa jestem ile alfinek przyjedzie
z tego co widze to 10minumum :D
arecki147 zawitaj zawitaj, pokażesz jak ten Twój sprzęcik tam pogrywa :)
Czyli zaawansowana wiekowo to tylko moja będzie :(
Niestety niedzielna praca nic nie da się zrobić wolnego niestety nie wymyśle może następnym razem Pozdrawiam i miłej zabawy życze
Możliwe że uda mi się cos zakombinować z pracą wiec do 13 powinienem dobić :)
Zapowiada sie fajna gromada :)
Oby nam tylko pogoda dopisała bo na takiej otwartej przestrzeni nas wywieje z drogi przy byle wietrzyku a to średnia przyjemność :/
Pogoda się poprawia więc jest szansa że i grilla odpalimy,koło parkingu jest taki mały zagajnik gdzie są ławeczki i stoły,osłonięty drzewami.Jutro zapowiadają słoneczko z małymi zachmurzeniami i 7-8 stopni.Myślę że jeżeli pogoda będzie taka jak dzisiaj to powinno być ok.
my z checia wpadniemy do was na grila tylko nie jutro poczekamy az sie cieplo zrobi
no pogoda jest fajna :D do jutra ;)
ehhhh... chętnie bym podjechał na takie spotkanie, tym bardziej że nigdy na takim nie byłem. Niestety w ten weekend nie dam rady być w Szczecinie:( Może następnym razem mi się uda:)
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy!
Dachu spotkajmy się najpierw na parkingu a potem jak coś to sie przeniesiemy tam na te ławeczki... Zabieraj rodzinkę :)
Ja zadzwonie do jasia i wojsawa może w końcu i oni się pojawią :)
Jasiu i Wojsaw z tego co wiem to nie przyjada.
Jeszcze pytanko co do miejsca - kojarzę drogę Szczecin-Chociwel, ale w którym to dokładnie jest miejscu? Ktoś może podać współrzędne do wrzucenia w navigo?
Ma ktoś może jakąś mażanne lub będzie jechał z Marzeną,utopili byśmy coś na powitanie wiosny;)
12:00
Dzięki :) Gdzieś widziałem godziny, ale nie byłem pewny do końca :)
Po nocce będę, ale pewnie dam rade... ;)
Dzięki za mapkę :)
Widzimy się za parę godzin ^^
jutro jestem. Musze wasze fure sprawdzic bo u mnie coś koni brak.!!
Lipa trochę z tą pogodą,miało być słoneczko:( no cóż,ważne że na głowę nie pada.
no troche pochmurno, ale damy rade :D
Tego grilla brac?
Właśnie - taszczyć ze sobą jakiś prowiant do grilla czy nie?
Jak dla mnie to nie, pogoda jeszcze mało grillowa. Ważne, że alfy będą:P
Dobra.Grilla biorę.Kiełbaskę zawsze można na szybkiego wrzucić,kto będzie chętny.
Mam prośbę do wszystkich osób które robiły zdjęcia o wrzucenie ich do tematu:
http://www.forum.alfaholicy.org/zach...tml#post532013
Pozdrawiam wszystkich
Kilka odemnie już jest a resztę mogę wrzucić :)
Wrzuć wrzuć:)