ja też się piszę będę może z kumplem, przyjedziemy razem a może na dwa auta alfa i civic oba czarne i ciemne szyby:Dtak że po tym nas poznacie
ja też się piszę będę może z kumplem, przyjedziemy razem a może na dwa auta alfa i civic oba czarne i ciemne szyby:Dtak że po tym nas poznacie
ja przyjadę o ile przekonam moją dziewczynę że lepsze to niż kino ;)
czsi.. do czwartku masz wywalić jeden tłumik.. na próbę :P
Ostał się tylko jeden ale nie dam rady się go pozbyć muszę przyoszczędzić trochę i kupić końcówki ultera i wtedy będę robił .
udało mi się przekonałem, i na pewno wpadnę ;) do kina tez sie można kiedyś wybrać ekipą tylko jakiś film gdzie jakaś Bella gra;d
tak tak już widziałem ^^ Czisi o której będziesz ?:> mam prę pytań do Ciebie;p
Ja też się pojawię ;) tylko miałby prośbę, żeby zabrał ktoś ze sobą kompa i sprawdził z jakiego powodu zapaliła mi się wczoraj kontrolka wtrysków ;/
a mnie jak zawsze nie będzie :D bo musze zawieźć mame na 21.00 do robotyyyyyy.... :D
Ja też się pojawię ;) tylko miałby prośbę, żeby zabrał ktoś ze sobą kompa i sprawdził z jakiego powodu zapaliła mi się wczoraj kontrolka wtrysków ;/
ja niestety nie mam takiej możliwości:(
a tak nawiasem to gdzie można taki kabelek kupić?
Witam mam na imię Adam-dziś na spota wpadam (licze że dacie kilka wizytówek rozdam po Olkuszu)
To co 20 pod Go sportem?? (czy 19?)
p4 jak chcesz mogę wziąść kompa błędy Ci skasuje na parametrach benzyniaków znam się słabo to diagnozy nie wystawie . jak co to dzwoń 515080695
Dobra jednak będe...mam wizytówki dla tych co zamawiali,jak ktoś da radę to zapraszam :)
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
Ja już jestem :) dzięki za spotkanie ;)
tak dzięki wielkie miło było poznać trzeba znów się spotkać;)
Kamil nie miałęm jak przyjechać, tzn na 5 minut dałoby rade ale akurat z moją "pichciliśmy" kolacje wysoko białkową :D hehehe więc jakbym się urwał na te (30 minut - wliczam dojazd) to by mnie zabiła :D
pierwszy spocik zaliczony fajno było was poznać,dzięki za wizytówki.P.
Izane spoko,nie mieszkasz daleko,dogadamy się ;)
cikawe czy ktos nagral jak my sie cieli na kreske :P
To w czwartek się znów widzimy?:>
Wybiera się ktoś jutro ?
jeśli dostane cynk o odbiorze wizytowek to wpadne na chwile...
Mnie nie ma :)
no właśnie wybiera się ktoś??
ja wpadnę jak znajdzie się ktoś jeszcze;p bo samemu tak stać to lipka trochę;d
Bugaj nie czekaj na cynk tylko sam się zapytaj;)
Wie ktos czy Kamil bedzie z tymi wizytówkami??
ja tez bede . po 19
Może dam rade :) zobacze co i jak i najwyżej dojade na ~ 20.00 :)
Pozdro
okej wbijaj z tajmeniczymi kucami pod maska. ja tylko narzekam na zmienione koła na 15" z 17" ciezko mi sie przyzwyczaic teraz i wyglad upadl..
rzeczywiście narzekasz;d ale nie jest tak źle;) ps czyja Bella 156 stała taka sama na parkingu?:P
Byłem zobaczyłem, nikogo nie zastałem :D (22:15) ;D
Co za zimno było, żeby dłużej posiedzieć? :D:D:D
ja byłem do 21.30 ale kooło 20:30 z Murzynem przenieśliśmy się na parking na górę ;p
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
a faktycznie zimno było bardzo ;d
dokladnie, tak jak mikolaj mowi, nawet widzialem jak przejezdzales ;)
Jak tam dzisiaj z frekwencja?? jak ktos sie wybiera to ja tez przyjade:D
W sumie mógłbym wpaść
Tylko o której 19 czy 20??
Regeneracja maglownicy, więc aktualnie jeżdze innym pocinakiem więc mnie nie będzie i tak :D
Przyjedz czymkolwiek :)