Ja jestem pewniak na loudlinka.... Co jest z wami , niezła okazja:)
Printable View
Ja jestem pewniak na loudlinka.... Co jest z wami , niezła okazja:)
Audiostrada otrzymała skrzynki z nowym softem, są gotowi do testów. Wysłałem jeszcze pytanie gdzie mają siedzibę, telefon (0-22), czyli chętnego z Warszafki zapewne potrzeba ;)
I znowu warszawa, jakby nie mogli miec siedziby we wrocku... :/ gdyby to bylo blizej to nie ma problemu ale chyba znajdzie sie ktos z okolic?
Czekamy na chętnego ;)Cytat:
Witam,
Firma nasza znajduje się w okolicach Warszawy - miejscowość Nowy Podolszyn k. Janek
Pzdr
TK
No to musimy znaleźć kogoś z okolic Warszawy żeby podjechał i sprawdził czy to zadziała..
Mysle ze ktos z wawy sledzi lub zerka na watek. W wyszukiwarce jest sporo 166 z wawy w tym piecioro mocno aktywnych wiec bylo by milo gdyby pomogli :D
Ich numer to warszawski numer. Spoko. Jak ktoś ma kontakt z nimi to niech spyta się to jutro podjadę i przetestuje....sobota to praktycznie jedyny dzień wolny.... Jak zadziała to będzie negocjacja i nagram video. Ważne żeby w zestawie był kabel, bo standardowo u mnie nie ma...
Ps. Najlepiej jak najraniej i mam max 2 godzinki na testy.
Trzeba sprawę zamykać i cieszyć się z cyfrowej zmieniarki. Szerszeń mam nadzieję że za okrągłą sumę puści...jutro będzie wszystko jasne. Jak jest ktoś chętny, to pojedziemy we 2-óch. Przypominam moja jednostka to becker 2580, ale chyba jak zadziała, to i na starszych powinna...
Wydaje mi się że kolega szerszeń jest z Warszawy, może on podjedzie :)
Witam niestety muszę Cię zmartwić ale kolega Szerszeń jest z Gdańska.
I cisza...
Panowie co jest. Nikt nie chce zająć się organizacją zainteresowanych, i nikt nie chce odwiedzić Audiostrady. To zaczyna mi przypominać sytuacje jaka była w sprawie Navigacji z kolegą Henkelem (kto zna temat wie o co chodzi) wszyscy się napalili ale jak przyszło do konkretów wszyscy się wypieli i pokłucili na Forum- a szkoda bo to był naprawde ciekawy temat. Mam nadzieję że teraz pójdzie nam łatwiej. Myśle że Alfoholików nie powinny łączyć tylko i wyłącznie - Częste wizyty u mechaników :)
Fajna inicjatywa, warto ją w końcu zmaterjalizowąć.
Chyba nie ma komu wziąć odpowiedzialności. Okazja jest niezła, nie przeczę ale dla mnie jak i paru innych (podejrzewam) nadal cena jest zaporowa jak za pudełko na mp3... Po prostu tak jest i nie ma co komentować, każdy ma inne kryterium wyceny.
Zróbmy listę pewniaków za tą cenę jaką Szerszeń ustalił na ostateczną - 430zł. Zobaczymy jak cena jest atrakcyjna i zobaczymy wtedy co i jak organizować.
Proszę o wpisy pewniaków czyli takich którzy mają kasę w garści i są gotowi zrobić przelew od ręki.
Oczywiście czekamy na ochotnika z warszawki żeby kopnąć się na teścik... Naprawdę nikt nie może?
Koledzy,
a moze by tak Loudlinka uzywanego kupic za polowe ceny? Ja kupilem za 200 zlotych i dziala bez zarzutu. Po co od razu wydawac ponad 400 na nowy? Sporadycznie pojawiaja sie one na ebayu wiec trzeba tylko poszukac, czasem poczekac az sie cos pojawi.
pozdrawiam.
Tego jest tak malo ze przy moim szczesciu prawdopodobienstwo kupienia jest rowne trafieniu w totka (a nie gram). Ale jezeli mi znajdzesz to chetnie ja i inni odkupimy. Mozesz nowa liste otworzyc :D przeciez na to juz kazdy wpadl i wertuje neta - ale nie ma. A komu trafi sie przyslowiowe ziarno to kupuje i sie cieszy.
Teraz tworzymy liste na loudlinka nowego od Szerszenia - 430zl
A to mila niespodzianka :D to lista i organizator nie potrzebny juz :D w takim razie kto ma sianko to kupowac!
Ale swoja droga ciekaw jestem ilu bedzie chetnych za obecna cene. Jaki popyt? Kolega Szerszen na pewno nie zdradzi tajnikow handlu wiec przyznawac sie ilu kupi za 430zl??? Dla kogo cena dobra? Tylko Dawid? :D
Bez sensu, ja się piszę na loudlinka za 430 pod dwoma warunkami:
1. Audiostrada nie zadziała
2. Akurat mi nic nie pierd... w aucie do czasu aż znów zbierze się kolejna lista.
A jak się zdenerwuję to sam pojadę do Warszawy, tak, z Bielska! Już inni biorą na siebie kontakt z dostawcą, negocjacje, załatwia bez prowizji a nikomu się podjechać na podpięcie dwóch kostek nie chce...
Ja tez wierze w Audiostrade a w zasadzie w kazdy sprzet jezeli by kosztowal bardziej przyziemne pieniadze, adekwatne do funkcji jakie to pelni. A szczerze watpie zeby audiostrada puscila sprzet np po 200zl.... Ale wierze :)
Spox, spox. Nie wiem dlaczego ale powiadomienia nie było o prywatnej wiadomości. Dlatego odczytałem dzisiaj dopiero jak napisałeś post. Jutro do gościa zadzwonię....szkoda, że nie było tego powiadomienia, bo jeszcze w zeszłą sobotę bym ruszył.
Tak jak pisałem sobota tylko wchodzi w grę. Muszę dokładnie dowiedzieć się gdzie te testy będą się odbywały...Jeśli gdzieś we wschodnich dzielnicach Warszawy to nawet jutro mogę skoczyć. Jeśli Bemowo, Piaseczno i reszta to dopiero w sobotę dam radę.
Icsa wyciągałem za 100x także wyciągnięcie dla mnie to żaden problem.....
Goście muszą zejść z ceny najmniej 100 zł od ceny wyjściowej ze stronki.
Ciekawe jak się spisuje głosowe przełączanie folderów...
Na szczęście mam transmiter MP5, będę mógł porównać jakość dźwięku....
Także spokojnie, dzisiaj odczytałem dopiero wiadomość na skrzynce. Jutro zadzwonię i dowiem się co i jak. Pozdr
ŚRODA:
A więc dzwoniłem. Jeśli czas pozwoli to dzisiaj po 20 podjadę i przetestuję.
Może jest ktoś z Wa-wy kto podskoczy? Od mojego miejsca startu to będzie jakieś 50 km w jedną stronę....
Ktoś negocjował z tym gościem cenę? Bo 377zł za to nie dam, tak jak i 350 zł też nie.
Spokojnie, najpierw sprawdźmy czy działa, napisałem mu wstępnie jakie jest zainteresowanie więc już się zastanawia. Dzięki Paazik za zaangażowanie.
Żuwik spox. Powiedz mi ile kasy szykować, bo jeśli zadziała to biorę od razu jako pierwszy egzemplarz "testowy". Co ci mówił? Bo zaraz do Niego zadzwonię i będę negocjował....tak jak mówię, minimum do 3 setek musi zejść....
Nie gadałem z nim o kasie na razie. Uważam podobnie jak Ty.
No to pogadałem o kasie. Jak na sztuki to koło 400 zł. Jak więcej to możemy coś zejść.....tylko wiadomo, nie będzie dużo chętnych.....20 się chyba się nie znajdzie..... O godzinie 18 będę wiedział czy wyjeżdżam. Jak nie to skocze dzisiaj do niego.
Tak czy inaczej ta na pewno któreś urządzenie kupię :) bo transmiter już mnie drażni.. raz jest fajnie a raz dostaje jakieś zakłócenia że szok :( zauważyłem że im wyższe obroty tym większe zakłócenia miał.. ale na tą chwile się uspokoił.. Jak coś to nadal czekam na ostateczna informację co zamawiamy grupowo żeby było taniej :) Ale wydaje mi się że jeśli będzie nie duża różnica pomiędzy sprzętem to lepiej zamówić Loudlinka przynajmniej jest sprawdzony..
Dzisiaj o godzinie 20:30 będziemy wszystko wiedzieć. Jestem umówiony, postaram się jakiś filmik nagrać. Pozdr i do usłyszenia około 22.
trzymamy kciuki :cool:
No to czekamy na informacje :) Powodzenia..
Temat na samej górze Panowie. Czytajcie.
nie rozumiem ;)
Wreszcie będzie można zamknąć ten wątek ;-P
Dziękuję Paazik za zaangażowanie, więcej PW ;)
No mysle ze koledze Paazikowi to by wypadalo zrzutke na dobra flaszke zorganizowac :D
He he nie trzeba ;-). Zrobiłem te 100 km dla alfistów :D. Aby coś drgnęło i aby wprowadzić coś nowego, konkurencyjnego.
Dobry pomysł. Zamiast robić listę na Loudlinka, lepiej zróbmy zrzutkę na flachę dla kolegi. Należy mu się :)