Postaram się jak najszybciej. Te domówione już są wysłane, jutro powinienem je mieć, więc w przyszłym tygodniu na bank będą wysłane.
Na dniach jak znajde czas rusze z zamówieniami kolejnych polarów, tak żeby na luty one były dla was.
Printable View
Postaram się jak najszybciej. Te domówione już są wysłane, jutro powinienem je mieć, więc w przyszłym tygodniu na bank będą wysłane.
Na dniach jak znajde czas rusze z zamówieniami kolejnych polarów, tak żeby na luty one były dla was.
Dokladnie tez :D czekam na zapisy:)
Szkoda że dopiero dzisiaj do was dołączyłem bo też bym chciał taki polar;) pozdrawiam
na wiosnę będzie jak znalazł ;)
i jak bobryt doszly polarusy??
no kurde nie, jak jutro nie będzie będę dzwonił i żądał wyjaśnień :[
powiem tak
przedwczoraj nie było go w firmie
wczoraj nie mógł dopaść osoby która wysyłała polary
dzisiaj się dodzwonić nie mogę
z tego co wcześniej mówił polary na pewno są zrobione, ale już kolejny raz mają problem z wysłaniem tego :[ ale bez, polary nie są jeszcze zapłacone.
dlatego też sceptycznie podchodziłem do kolejnej tury zamówień.
nie zrozum mnie źle ale jeśli miałbym zamawiać kolejną partię to na Twoim miejscu szukałbym innej firmy. Tyle co tu było niedomówień to ciut za dużo...
Polska :(
no firma od polarów jakaś mocno niekonkretna, nie zamówił bym u nich już nic po takich doświadczeniach.
A puki co czekam cierpliwie, mam nadzieję na wiosnę będę pomykał w polarze
na początku zawsze jest ciężko więc może kolejna tura pójdzie łatwiej.
Coś się wyjaśniło w sprawie domówionych sztuk?
tak, gadałem dzisiaj z producentem i mówi że są wysłane. tyle że podany przez niego numer nie istnieje w bazie Poczty, a dowodu nadania ani nie może zeskanować, anie sforcić. no nic, jutro on ma niby wyjasnić wszystko na poczcie. ale coś czuje że postawie mu ultimatum. albo do środy będą polary, albo podziękuje, a wam zwrócimy pieniądze. no innego wyjścia nie widze niestety
No i z polarów dupa a tyle czekania było :(
Mimo wszystko chciałbym go mieć ?
A może to wszystko to po prostu znak, żeby następnym razem zamówić polary u innego producenta ;)
ech.. nikt nie lubi jak się go w uja robi.. (a patrząc z boku mniej więcej tak wygląda podejście producenta do nas..) ale już dość długo czekamy.. więc myślę że damy radę jeszcze trochę.. bo dobry polar nie jest zły :P
no okej. wasza kasa więc wy decydujecie. bede was informował jak cos sie dowiem
ja mogę mówić tylko za swoje 2 sztuki ;)
ale jak coś to obowiązuje demokracja..
dzisiaj polary będą u mnie. faktycznie wygląda na jakieś zamieszanie na poczcie, brak datownika itp.
update:
http://img840.imageshack.us/img840/2718/dsc00807a.jpg
wysyłka poniedziałek lub wtorek
Wiem bobryt ze mnie nie lubisz i że zaraz usuniesz moją wiadomość z tejże przyczyny ale chciałbym zaproponować aby w przyszłości zamawiac lepszej jakości te polary bo ten co załątwiasz to najtańszy badziew firmy adler który kosztuje 30zł a allegro. Wolałbym dołożyć kolejne 30zł a żebym nie wstydził się w tym chodzić no bo według mnie tragedia jakosć, wstydziłbym się w tym wychodzić w świat. jedynie moge w nim na podwórku albo w warsztacie porobić.
Fakt, nie jest to jakaś super jakość, ale bez przesady. Niestety zamawiamy to od osób które wyszywają wzory, a one biorą polary z hurtowni. Na pocieszenie jeden z forumowiczów się odezwał i zobaczymy co zaproponuje.
Nie ma co przesadzać z tą jakością - ja swój dostałam i jest ok - nie ma szału, ale też spokojnie można w nim chodzić i nie straszyć ludzi. Pamiętajcie, że cena nie była w granicach 300 zł jak za polar Bergsona np więc nie oczekujcie też, że za 88 zł z przesyłką dostaniecie cuda na kiju.
Ok, wiem że bylo by to więcej roboty ale można by kupić w jakiejś zwykłej hurtowni z odzieżą ileś dziesiat sztuk polarów w lepszej jakości-to widać po pierwszym rzucie oka. I niech nie bedzie to tylko jeden czerowny kolor, ponieważ mnie osobiście czerwień w odzieży się nie podoba-każdy ma swój gust więc wolalbym inne kolory. Wtedy mozna bluzy wysłać do firmy robiące te nadruki a wydaje mi się że koszt nie jest wcale duży. I wtedy można by mieć coś równie fajnego ale w lepszej jakości. To taka moja sugestia. Mnie sie ten polar który byl do kupienia nie podoba i gdy zobaczyli go moi znajomi i dziewczyna to od razu został zdyskwalifikowany z odzieży przeznaczonej do wyjścia w cywilizacje:) Kupiłem sobie za to bluze oryginalną alfy (w serwisie 350zł) No i powiem że to jest bluza:) To dzieło sztuki a nie zwykły ciuch, na prawdę. Pozdrawiam
pomysł jest jak najbardziej słuszny.. ale gorzej z realizacją.. bo cóż.. polary porządnej jakości swoje kosztują.. wyszycie kosztuje.. nie wiem czy i ew jak wygląda "budżet forum".. zakładając że znalazły by się pieniądze.. ważny jest też czas.. pieniądze byłyby "zamrożone" do końca realizacji i sprzedaży polarów.. co daje czerwone światło dla ew innych gadżetów.. jest też "problem" ze sztukami na które nie będzie chętnych.. gdzieś muszą leżeć..
druga możliwość.. zebrać pieniądze od osób zainteresowanych.. ale.. to też nie jest takie proste.. dłuży się w czasie.. cierpliwość się kończy.. sam przez jakiś czas z braku kompa nie miałem dostępu do neta i nie załapałem się na pierwszą turę.. (na szczęście załapałem się na domawianie kilku sztuk :P) i widać że osób które się nie załapały jest sporo..
Bez przesady.
Polary są całkiem fajne i cena adekwatna.
Jesli komuś się nie podoba to jak najbardziej może kupić jakies dzieło sztuki za 350 zł i dać spokój z narzekaniem.
ja o jakości tej partii nie mówię.. jeszcze jej nie znam :)
jeszcze w kwestii koloru.. czerwony we mnie jakichś skrajnych emocji (pozytywnych ani negatywnych) nie budzi.. choć czerwone Alfy ponoć są najszybsze ;) i generalnie jakoś tak czerwony mi się z Alfami kojarzy.. to czerwonej nie posiadam (zapewne brak możliwości i cierpliwości w szukaniu..) w każdym razie.. w innych kolorach też można godnie markę i klub promować
To zbierz zamówienia i kupPoszukaj firm ,które to robią i złóż nam propozycjęI przedstawisz nam podobną cenę?
Czy uda ci się uzyskać 88 /teraz jest/ plus 30/ według ciebie będzie dużo lepiej/ czyli zaproponujesz nam polar za jedyne 118 zł.I zostanie za akceptowany tak?
---------- Post dodany o godzinie 01:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:04 ----------
Czego ty oczekujesz za 88 zł /w tym koszty wysyłki/ aha dwukrotne/
Cudów?Wolne żarty.
Jak coś krytykujesz to rób to konstruktywnie.
Od szukania na forum, dziury w całym mamy bociana.
Piotrixx spokojnie, przeanalizuj to co napisalem na spokojnie bo porywasz się za bardzo. Weź nerwosol bo za bardzo sie rzucasz.
Na samym początku swojej wypowiedzi opisalem ze wiem ze to więcej roboty. Ja się tym nie będę zajmował bo nie mam czasu. to tak w szczerości.Cytat:
Cytat:
Napisał h0se166 http://www.forum.alfaholicy.org/imag...s/viewpost.gif
ale można by kupić w jakiejś zwykłej hurtowni z odzieżą ileś dziesiat sztuk polarów w lepszej jakoś
To zbierz zamówienia i kup
prosze pierszy z góry http://allegro.pl/polar-meski-adler-...398772216.html oni robią nadruki, ogólnie to jest mnóstwo firm ktore się tym zajmują, trzeba tylko poszukać.Cytat:
Cytat:
Napisał h0se166 http://www.forum.alfaholicy.org/imag...s/viewpost.gif
Wtedy mozna bluzy wysłać do firmy robiące te nadruki a wydaje mi się że koszt nie jest wcale duży
Poszukaj firm ,które to robią i złóż nam propozycję
Nie , myślę że za 100zł kupi się już lepszy polar, do tego nadruki około 40zł wiec za 150zł bym wtedy taki polar sobie zakupił.Cytat:
I przedstawisz nam podobną cenę?
Czy uda ci się uzyskać 88 /teraz jest/ plus 30/ według ciebie będzie dużo lepiej/ czyli zaproponujesz nam polar za jedyne 118 zł.
za 88 zł nie oczekuje niczego, napisałem tylko że dla mnie to badziew i co w takim razie w klubiowiczami którzy cenią sobie wygląd i wolą zaplacić 2 razy tyle i miec coś ładnego? bo rozumiem ze po prostu trzeba nas olać i wypisywac takie głupoty uszczypliwe jak ty typu, jak nie pasuje to kup se dzieło za 350zł. Ja się tutaj odezwałem bo chciałem poruszyć ten temat. Wiem że pewnie masz ten polar, chozisz w nim i dlatego sie denerwujesz że mówię że badziew ale mam prawo do wlasnej opini, to rzecz gustu. A bociana to juz też zostaw w spokoju. pozdroCytat:
Czego ty oczekujesz za 88 zł /w tym koszty wysyłki/ aha dwukrotne/
Cudów?Wolne żarty.
Jak coś krytykujesz to rób to konstruktywnie.
Od szukania na forum, dziury w całym mamy bociana.
czasami lubię się wtrącać :D
h0se166.. z tego co rozumiem nie masz tego polara.. więc czemu uważasz że badziew? badziew to jest po jakieś 20zł w hipermarketach.. z tego co zauważyłem były głosy typu słabe szwy przy suwaku.. i coś ze ściągaczami.. ale to chyba wina maszyny..
(tak na marginesie.. tyle wiem z forum.. z własnego doświadczenia będę wiedział więcej jak do mnie polar dotrze)
a link który podałeś jest do nadruków a nie haftu.. :P
a mam pytanie czy nowe polary mają inny wzrór.....a w zasadzie nie wzór tylko mankiety i ściagacz?? ;) obecni posiadacze pewnie wiedzą dlaczego pytam. :P
Jeżeli uważasz ,ze jestem teraz porywczy to mnie nie znasz.
Cel w jakim napisałeś ten swój post jest raczej inny niż dobro jakie deklarujesz .
Chciałeś dowalić bobrytowi za bazar i za bana jaki dostałeś za swoje chamskie odzywki.
Szczerze to pracę jaką wkłada bobryt na rzecz forum i userów nie jest wstanie ocenić nikt.Jest po prostu ogromna.A ty kolego te swoje wielkie ego co do polarów realizuj gdzie indziej,
Na forum są też ludzie których stać akurat na 88 zł za ,,badziew jak to nazwałeś.
Gdyby bało nas stać na polar za 350 poszlibyśmy sobie do salonu.
Zresztą nie każdy chce być dresiarzem aby latać w polarze po ulicy
Zbierz chętnych 50 osób na cenę od 150 do 350 zł
Zrób zapisy, zbierz kasę ,zamów i roześlij do domu.
Co to my sklep?
Robimy to dobrowolnie nie dla zysku.
Nikt nie karze nikomu niczego kupować.
Każdy deklarował się sam na produkt zaprezentowany na stronie 1.
Tobie nie pasował to nie kupiłeś.
Nie masz go więc nie krytykuj bo nawet nie wiesz co masz krytykować.
A jak chcesz się chwalić swoim nowym nabytkiem jest do tego knajpa
OFICJALNIE:
Dziś postanowiłem zakończyć współpracę z obecnym producentem polarów, ze względu na niską jakość produktów oraz niekompetencję. Z każdą wysyłką ciągle wychodziły jakieś nieporozumienia, a ja nie mam zamiaru się tłumaczyć przed wszystkimi.
Na chwilę obecną czekam na ofertę jednego z naszych kolegów. Jak coś z tego wyjdzie to się odezwę.
Temat na chwilę obecną zamykam.
JESZCZE JEDNO: Wszystkie pozostałe zamówione polary wysyłam do was jutro, listami poleconymi priorytetowymi. Tak więc sprawdzajcie skrzynki, jak przesyłki nie będzie to sprawdzajcie na swoich urzędach.