Fajna propozycja :)
Printable View
Fajna propozycja :)
zeby nam tylko czasu starczyło na skorzystanie z atrakcji:)
pozdrawiam.
Z tym, że wykonane to by było sprzetem przenośnym, który zmieści się do bagażnika 164, bo jechać na dwa auta to mam za daleko - za duże koszta. Czyli butla z czynnikiem, manometry i dla zdesperowanych pompa próżniowa;) Wykonalne w autach z zaworem powrotnym w dostępnym miejscu. I tak np w 164 jest to rozwiązane SUPER gdyż obydwa zawory są w bardszo dostępnym miejscu ( podszybie i nadkole ) ale dla porównania np Ford Galaxy ma powrotny zawór za lewym kierunkowskazem i aby się do niego dostać trzeba kierunkowskaz odkręcić. Podaje ten przykład bo nie wiem jak to jest w innych Alfach.
Dobra informacja: na tor w Biłgoraju wpadnie ekipa TVNu, żeby nakręcić materiał do jednego z odcinków Automaniaka :) Przywiozą ze sobą Giuliettę i przetestują ją na torze na tle Was i Waszych Alf :)
będę w telewizji !!!! i to w TVN !!! o ja pierdziele, ale szał... to już trzeba zacząć Alfę szykować :D
Oby to była Giulietta QV a nie diesel ;p
Zaczyna mi się coraz bardziej podobać! Jak w zeszłym roku był zlot Saba to w TVN Turbo był spory reportażyk i myślę ze nam się to też należy zwłaszcza że nasze auta są ładniejsze.
Jak w Automaniaku było porównanie 159 vs BMW 3 albo test Giulietty to zawsze za kierownicą siedział J. Maznas... można więc mieć nadzieje, że on również pojawi się w Biłgoraju :)
Jeszcze zwróćcię uwagę, że zdjęcia do Automaniaka często mają fajne efekty, coś ala Top Gear. Jakby Wam się nie udało załatwić reportera z Polsatu to zawsze będzie kilka ciekawych ujęć od TVNu :P Co do ceny za taki film - ja wątpię, żeby to kosztowało 1 tys. zł. Mam kolegę, który jest reporterem w RTL w Hamburgu i 250 euro to on bierze, ale za... wyciętą klatkę z filmu sprzedaną gazecie jako zdjęcie :P A materiał do wiadomości nagrywa się w kilka minut, a nie kilka dni.
Zwłaszcza, że osoba z która się kontaktowaliśmy ma Alfę Sprint (tylko nie wiem którą) :P
może jakies porównanko by zrobili z jakąś starszą alfą np. 75? :)
Xofer - przyjeżdżaj z tą klimą bo ja już od 2 lat się nie mogę zabrać za sprawdzenie :P
...kurczę, chciałbym dojechać, ale te koszty 1000 zł za 4 dni to troche dla mnie za dużo, niestety...
Zauważyliście, że mrutyna się zapisał na zlot? :D Deklarował się, że może porobić zdjęcia Alf z modelkami, które potem będą mogły posłużyc np. za kalendarz :)
Co o tym myślicie?
Jak najbardziej ZA !!! tylko skąd modelki ?:D
Z komórki mrutyny albo maxmodels.pl :)
mrutyna ma w książce numerów w swoim telefonie tyle modelek, że bardziej powinniśmy się bać o to, że nie będziemy mogli zdecydować się na jakiś konkretny typ urody - taki urodzaj :)
a ja inteligent żonę biorę ze sobą... cholera, żeby drzewo brać do lasu...:D
W każdym razie niech nasze modelki wysyłają CV do mrutyny, a on pewnie coś im zorganizuje :D Nasze misski forumowe się nie zapisały, więc ktoś musi zająć ich miejsce :D
no jak powiem swojej czy nie chciała by być modelką i pozować z alfami to mnie pewnie wyśmieje
ale nie.... mam zaje... pomysł :D zapytam się jej czy nie chciał by kilka fajnych zdjęć ze zloty co by mogła sobie na NK wrzucić :D nie ma bata że się nie zgodzi :D
z tego co wiem mrutyna nie bierze aparatu ze sobą :D:D
A ja tak lekko zmieniając temat:) Powiem że pozwoliłem sobie wysłać info o naszym zlocie do polskiej redakcji Top Gear.
Mam jeszcze pytanie, zapisałem się na tor, ale jeszcze nie zapłaciłem...tzn. że już się nie załapię...?
zależy kiedy się zapisałeś... ale widzę że nie pisze obok twojego wpisu (lista rezerwowa) więc chyba pasowało by wpłacić zaliczkę(lub całość) i mieć spokój
Ale pewny nie jestem... poczekaj aż ktoś z administracji napisze
scusa...., że trochę "śmiecę" w tym temacie....ale wracam do swojego tematu z wczoraj.....wysłałem informację do PRopaganda Studio, czyli producentów programu "automobilni" w tvp rzeszów dzisiaj rano, na razie brak odzewu, jak coś to napiszę.