-
hahaha wystarczy ze kombinowałam jak je wogóle wrzucic o obracaniu ich juz nawet nie mialam sił myslec, wiec troszke wyrozumiałosci dla debiutantki:) niewiem dlaczego pierwsze nie chca sie wyswietlac , mi sie wyswietlaja hmm...! Wogóle wszystki nasze zdj sa piekne wkoncu na nich My, Nasze furki i Państwo Mlodzi oczywiscie!!! :P
pzd
-
-
Leci ktoś na orszak do babusa teraz w sobotę do olkusza??? dajcie znać jak tak to Zabrze i okolice spotykają się tam gdzie ostatnio na miejscu w Olkuszu mamy być o 14:30 wiec na która spotkanie przy autostradzie???? Mam nadzieję , że i tym razem polecimy fajną grupką i nie będę musiał jechać sam. Pozdrawiam!!!!!
-
3 załącznik(i)
Witam Witam kope Lat Panie i Panowie teraz mamy troszke luzu wiec mozemy cos napisac od serducha do ucha hee:P Emocje opadly ale wspomnienia zostaly :)
Z tego miejsca chciali bysmy ogromnie ale to ogromnie wszystkim obecnym podziekowac za przybycie i za wsparcie w tych ciezkich dla nas chwilach oraz podziekowac za prezenty :) super i ogrmnie dziekujemy :) napisze troszke o moich odczuciach itp.
Gdy jechalismy do was pod graffiti normalnie nie bylem wstanie jechac taki mnie stres i emocje chycily ze szok lecz gdy zobaczylem tak liczna ekipe pod graffiti normalnie wszystko zemnie spłynęło jak woda z pod prysznica od razu banan na twarzy .Przywitanie z waszej strOny bylo zarabiste uczucia i odczucia normalnie nie do opisania poxniej przejazd przez miasto po Moja Zonke :) i widok gapi i ludzi malo nie powywracanych na chodniach szokk :) lecz najbardziej co mnie ruszylo to jak wyszlismy z mieszkania mojej Zonki i te brawa az mi łezki poszly tak samo Monice cos pieknego :)
dobra bo zaraz jakas powiesc mi wyjdzie na 4 strony takze jeszcze raz ogromnie brawa dla was i podziekowania za wszystko miniatruki alfy gta i mito superasne napewno beda nam was przypomniac oraz recznik gdy bedziemy sie nim wycierali bedziemy o was myslec hee:P ( szkoda go odwierac bo jest zaje,,,,,bisczy )I DZIEKOWACC ZA KWIATY :) aha i ogromne wyrazy wspolczucia dla kolegi ktoremu alfa stanela w polmomieniach gdy was zobaczylismy itp. myslelsismy ze jakas brama czy cos ale gdy powiedziales ze alfa sie zjarala normalnie zamarlem i nie wiedzialem jak wam mam pomoc . Takze posumowywujac bylo super i jeszcze raz dziekuje mam nadziej ze kazdy flaszeczke symboliczna dostal takze wasze i nasze zdrowie
jak dostaniemy zdjecia to wrzucę tu w temacie POZDRAWIAMY
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...e-sdc11988.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...e-sdc12000.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...e-img_0149.jpg
aha i jeszcze jedno w pon zaraz po weselu moja alfa zostala na warsztacie cos skrzynai szfankuje i na wczasy musleismy sie zbarac z moja siostra takze juz 2 tyg. bez alfy i nie wiem keidy ja odbiore
-
Piotras ty to masz szczęście ja dzisiaj byłem na orszaku w Olkuszu u Bartka i powiem ci szczerze że gdyby nie ja, kumpel z Halemby też 146 i kolega z niebieskiej 156 to chyba by się chłopak załamał a tak przynajmniej 5 alf orszak zrobiło ale cóż 17 osób na liście z czego tylko nas dwóch z listy przyjechało, naprawdę przykre ale cóż zrobić.
-
do mnie tez spora grupka nie przyechala a moja alfica juz stoi drugi tydzien na kanale
-
1 załącznik(i)
Piotras co jej jest? Moja jest już po naprawie bo miałem stłuczkę małą ;/ zresztą tu też walnę foto Załącznik 33057
-
oo kurde ale ogarnoles temat? umnie cos ze skrzynia auto chodzi itp. ale cos strzela pierun wie co jest
-
Za duża moc :), nowe barany :) + złote szaty :) jak nic :) + 25KM przybyło :D
-
dokladnie bede musial wasadzic sprzeglo z gta heee
-
Wow ale fajne fotki, a nas nie było:( ale niestety siła wyższa, nia miałam belli (była u mechanika około 2 tyg). A szkoda, że to akurat wtedy zachciało mi sie robic jej rozrząd (wrrr....) Pozdrawiam
-
Ja się w niedzielę pojawię na zlocie jeśli nic się nie wydarzy ;D
-
no ja mam nadzieję że będziesz musisz odkupić winy po ostatnim razie gdzie niestety cię nie było:D
-
ja moze zorbie alfine jednak moje przypuszczenia odlecialy jak te lampiony heee do wymiany sprzeglo innooo ufff a mysalem ze bedzie gorzej jutro zamawiam ;P:P:P
-
a dlaczego twierdzisz ze masz sprzeglo do wymiany???
-
piotras ja już drugi dzień się męczę z wyciągnięciem mojej skrzyni żeby sprzęgło wymienić i siedzi małpa jak zaczarowana a jutro zlocik w Tychach:mad:
-
wyciagnij wysprzeglik bo jak nie wyciagniesz go to nie zdejmniesz skrzyni
-
A zdjołem i mam już nowe sprzęgło założone ale teraz musze autko poskręcać