Czyli dzisiaj o 17-18 na najwyższym parkingu focusa?
Printable View
Czyli dzisiaj o 17-18 na najwyższym parkingu focusa?
Tak, tak :)
Ja będę pare minutek po 17 już :D
No to może dzisiaj uda się więcej samochodów zebrać :)
Też będę parę chwil po 17...
Odwiedziłem dzisiaj Kleszczów i ich strefę przemysłowa. 2-3km dwupasmowki, brak aut, jak by lotnisko nie wypaliło, to naprawdę polecam, dodatkowo parkingi i przyjazna gmina.
Myślę że w tym tygodniu już się sprawa rozwiąże i będzie wszystko wiadomo.
witam.gdzie mozna was spotkac??planujecie jakis spot w najblizszym czasie.chetnie sie podlacze.
Ostatnimi czasy spotujemy się na 4 piętrze galerii Focus. Do niedawna był Lidl.
Aktualnie nie planujemy spota :)
A jak plany zlotowe?
Na temat zlotu najwięcej wie Someone, więc pytać :D
Próbowałem załatwić lotnisko na 28 kwietnia ale ze względu na to że jest to długi weekend i są skoki nie dostałem pozwolenia na zorganizowanie zlotu. Ale jak wiecie ja sie tak szybko nie poddaje i zlot będzie. Jak tylko dostane lotnisko. Inne miejsce nie wchodzi w grę.
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Co do spotu to może macie ochote w jakiś dzień w długim weekendzie spotkać się większą grupą?? Może pojedziemy gdzieś nad Zalew Sulejowski do Bronisławowa. Czekam na propozycję :)
Jeśli chodzi o długi weekend to sporo osób planuje na ten termin jakieś wyjazdy więc z frekwencją może być średnio. Ja np. bardzo chętnie na zlocie w Piotrkowie się pojawię ale akurat długi weekend mam już zaplanowany.
A co tu tak cicho?? Może jakiś spocik po długim weekendzie??
Rozpoczynam okres matur, ale jeżeli ustalicie jakiś termin to przemyśle :D
Kuba więc po maturach :)
dajcie znac jak cos sie bedzie dzialo to podjade na pogawedke
Ok. Napewno będzie coś napisane. Trzeba tylko śledzić temat :)
Panowie, proponuje spotkanie 18 Maja bieżącego roku :)
Chętni proszeni są o wpisywanie się na listę :D
1. Jo!
18 maja jadę po córeczkę do szpitala w Łagiewnikach, więc na powrocie bym zajrzał chętnie.
Postaram się być :)
18 maja ---
1. Kuba_156
2. robert75
3. Alfisti146
4. Blower
18 maja ---
1. Kuba_156
2. robert75
3. Alfisti146
4. Blower
5. hmmmm... no baaaaaa ...mnie nie trzeba pytać :) SOMEONE83 :beer:
gdzie ten spot bedzie???i o ktorej godzinie???
Ostatnie piętro Galerii Focus, pewnie o 17 lub 18 :)
Rozumiem, że jest to spot zamknięty dla pewnego kręgu ludzi. A czy ktoś z zewnątrz, powiedzmy ja i moja bestia jest mile widziana? :)
Spot jest zamknięty dla ... tak właściwie to dla nikogo nie jest zamknięty. No pewnie że nawet masz ( jak masz czas i chęć ) przyjechać. Tym bardziej że masz Alfę. Kuba a może gdyby nie padało i było ładnie to wrócimy na stare śmieci?? Lidl w Piotrkowie?? Co Wy na to??
Gdyby nie padało to pewnie :)
No to spoko :). Do zobaczenia
Rozumiem, jutro się widzimy czy za mało ludzi?
chetnie bym podjechal ale wyskoczyl mi wyjazd do gliwic na weekend wiec nie dam rady
Panowie nie wiem, czy się wyrobię z czasem. W Łagiewnikach mam być przed trzecią i wszystko zależy od drogi powrotnej. Jeśli zdążę, to się zobaczymy.
Ja jutro oczywiście będę :) Proponuje 18 na Lidlu :)
No spoko. Widzimy się. Tylko taka mała prośba ode mnie żeby to było od 18 bo zaproszenia muszę rozwozić. A ja mogę spóźnić się max 15 minut.
Pytanie,- gdzie usuwać rysy na lakierze? Jakiś geniusz rzucił we mnie kotem w łodzi.
Niestety dopiero po 19 byłem koło Piotrkowa jak wracałem z Łodzi i nie zajrzałem. Dzieci już spały w samochodzie i nie miałem sumienia bardziej ich męczyć.
Kiedy Wam pasuje podjechać na jakiś spot?? Ładna pogoda się zrobiła to może nad Zalew Sulejowski podjedziemy??
Każde popołudnie (po 14) do 29 września
Witam , dajcie znać na PW jak coś się ukręci, bo rzadko jestem online a jak mam PW to mam wiadomość na tel.
Pozdrawiam :)
Ok damy znać :)