No i pod Graffiti byliśmy tylko we dwóch...Samemu jakoś nie chciało mi się jechać więc pogadało się trochę i pojechało do domku. Pozdrawiam :)
Printable View
No i pod Graffiti byliśmy tylko we dwóch...Samemu jakoś nie chciało mi się jechać więc pogadało się trochę i pojechało do domku. Pozdrawiam :)
Jak coś, to czekajcie na mnie jutro pod Graffiti!
spoko, ja będe napewno tak jak pisałem wcześniej
Jutro jak pojedziecie na zlot do chorzowa do się dołączę w okolicach giszowca ( za mostem ) .
Pietro jak będziemy(będę) dojeżdżać do Giszowca to mogę zadzwonić do Ciebie
To od której do której jest planowany zlot pod grafiti?? ;) bo chciałbym zdarzyć moją odwieść i wrócić na zlota i do Chorzowa :)
Najpóźniej myślę o 12:20 odjechać spod grafiti, tak żeby na 13:00 być w Chorzowie
Witajcie Alfamaniacy !!!!! Wrócilam do Was:) Jessuu ale jestem happy, mam nową belle-jest zajebista (hihihi) -lepsza od tamtej czerwonej. Już nie mogę sie doczekac spotkania z Wami kochani, ale fajnie byłoby sie spotkac na wiosne bo teraz zimno i tak nie fajnie:( Aaa, przepraszam Was ze do dnia dzisiejszego nie zrobiłam filmiku z naszego sotatniego zlotu (4.09.2011) ale miałam troche problemów i nie za bardzo myslałam o tym:( Wybaczycie ? W wolnej chwili (może w ten weekend) usiąde i zrobie ten film. Jessu kochani nie było Mnie tu poł roku ale się cieszę. A i jeszcze jedno-moja nowa bella jesz wsciekle szybka:P
- - - Updated - - -
A bym zapomniała jak te ramki na rejestracje zdobyc bo zapomniałam :)
Ola fajnie że wróciłaś, ale pochwal się dokładnie co ta za rakietę kupiłaś?
Jak chcesz, to załatwię od kolegi Jagiela z Bielska ;)
aczkolwiek zobacz to, co Ci bocian proponuje :)
BTW, bocian, jak będę na uczelni to musim się spotkać i poznać :P
to może po wykładach "%" :lol:
tylko kto mnie Alą odstawi? :D
Przydałby sie jakis spocik na Tychach jeszcze spotkalismy sie dwa razy ale jakos w cholernie małym gronie :D
Btw Himek to nie czasem tys mnie wczoraj prawie "rozjechał" na Reymonta o 13:30??
Nie, to nie ja, o 13:30 byłem gdzieś w okolicy hotelu Tychy i jechałem do pracy ;)
W tamtych okolicach też jeździ Alfa, ale taki ciemniejszy kolor niż moja. Poza tym chyba bym Cię poznał, to bym trąbił :D
Albo rozjechał skutecznie :)
Wysłane z mojego GT-I9000
No ja ostatnio chciałem koledze machać, bo ruszałem spod lodowiska, ale widziałem kierowniczkę, więc się powstrzymałem :D
Himek jak o moją furkę chodzi to kierowniczka narzeczona jest doinformowana co to znaczy :)
Ale juz ma własne 4 koła :D
Wysłane z mojego GT-I9000
To następnym razem będę mrugał :)
A na Tychach robimy jakieś Andrzejki w gronie alfaholików czy nie macie ochoty? Chodzi o piątek 30.11.2012. Czytałam ze Bielsko-B. coś robią by się wtedy spotkać, a Wy tyszanie jak tam ? Robimy cos czy może macie już swoje plany? Ja jestem otwarta:)
ja narazie nie wiem jak z planami, mozliwe że bede isc na piwo ze znajomymi, gdyż są to moje urodziny ^^ ale jesli nie wypali z chęcią spotkam się z aflaholikami ^^
Jeżeli będziecie długo siedzieć to i ja może zawitam.
Ok widze ze chyba nici z tematu. Moglibyscie mi doradzic gdzie moge dac autko do zakonserwowania podłogi ??
Ola tu masz linka do tematu bociana: http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...korzystam.html
On też szuka kogoś kto się tym zajmuje, ale narazie słaby odzew. Obserwuj ten temat to może w końcu ktoś kogoś poleci.
w piątek chętnie się pojawię:)
Napisz dokładnie , kto chce i będzie bajka
Co do konserwacji , w Tychach raczej nikt się tym nie zajmuje .
Wiem żę była jakaś firma na śląsku brała za samochód 600zł ( na necie ją znalazłem jak dostałem pierwszą w moje ręce ) ale hmmm szczerze ? Nie wiem czy jest to warte?
pościągać wydech , osłony , kompresor kanał , i bajka . a w progi i profile olej najlepiej pełny syntetyk .
Bo te środki na bazie mydła do profili są jakimś nieporozumieniem .
( ja na razie mam awarię kompresora - tanie gówno made in china , i przed zimą na dużej szczykawce jechałem profile .
Z resztą i tak czerwona w następnym roku na złom .
Szkoda, że na złom :(
Moja Alfunia w sobotę pokazała na liczniku 200k km :)
Wiec , spotykamy się tego 30 -stego ?
Bo nie wiem czy mam iść sprzątać samochód :P
Jakos przegapilem ten temat. Gdzie co jak i kiedy?;)
moge gdzies na chwile podjechac, chyba ze sie w domu nie wyrobie z robota
@Tasiek mam dzis dobry dzien wiec moze zrzuce ramki dla ciebie :)
więc? :p
Dajcie jakieś info :D
ja tam nie wiem mnie to obojetne czy suble czy kaufland czy tesco czy kij wie gdzie jeszcze mozna sie w tychach spotkac byle godzina spotkania byla miedzy 17 a 23 ^^ :D
Yyyyy ja mam propozycję, spotkanie tyskich alfek na sesję foto :D , tylko wybrać miejsce i datę/czas , weźmiemy aparaty i porobimy foty ... :)
Co wy na to ?
ja moge być w pt na Tychach przed 23 :P wiec organizujcie coś ;D
i ja się mogę pojawić przed 23
ale kiedy? :D
Hej Tyszanie! Ja w piatek odpadam, jestem chora :-(