napisałem i wysłałem mu projekt jak mi odpisze to przekażę wam wieści
Printable View
napisałem i wysłałem mu projekt jak mi odpisze to przekażę wam wieści
Wrzucam wstępny obrys naklejki, oraz trzy opcje na brerze :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/09/167.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/09/168.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/09/169.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/09/170.jpg
dzisiaj wydrukuje i zobaczymy na moich AR 147 i Gtv jak będzie wyglądać :)
greciu wszystko ok ladnie wyglada tylko koncepcja jest od strony kierowcy
Eleganckie mi sie podoba tez jestem chętny na coś takiego ale zdecydowanie lepiej widoczne byłoby po 2stronie :)
a wiec dopisze sie do listy:
cima&paula 2szt - czerwone
Raina 2szt - czarne
1990mb 1szt -czarne
Pisiordini szt ? czerwone (bez nicka)
ruszczu 2szt - czerwone (bez nicka)Greciu szt ? kolor ?
M A R I O 2szt kolor ?
czarek82 2szt - czerwone
siwulec82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
długość 20-25 cm wysokość tak by było ladnie widoczne jeden pisał ze starczy 6 cm miejsce maska nad lampa bo kazda alfa inna i lusterko odpada
wysokość zrób tyle zeby były zachowane proporcje do długości 20 cm. nie mozna zbytnio tego zwęzyc bo bedzie małe i nieczytelne...
ja sie pisze na wersje czerwona, ale 50% wielkosci jakby cos. Jako dawca projektu mam rabat? :D
Witam
Jak co to też bym się pisał na jakąś wlepe ( Czarną )
Ja mam już wlepe w adresem forum na przednim zderzaku po prawej str. ale jest z daleka raczej średnio widoczna..
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
p.s. przydałby się jakiś nowy temat , odnośnie projektu i zamówień, bo tutaj nie ma szans, żeby cały przeczytać...
Update....
Raina 2szt - czarne
1990mb 1szt -czarne
M A R I O 2szt kolor ?
czarek82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
Glovash szt? - czarne
I juz gotowe...chyba nie ma potrzeby zakładania nowego tematu....projekt i zapisy sa na ostatnich stronach
i caly czas nikt mnie nie dodal :) ja tez bez nicka biore jak cos ;]
Raina 2szt - czerwone
1990mb 1szt -czarne
M A R I O 2szt kolor ?
czarek82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
Glovash szt? - czarne
bsq 1szt - czerwone
Raina 2szt - czerwone
1990mb 1szt -czarne
ruszczu 2szt - czerwone (bez nicka)Greciu szt ? kolor ?już raz dodawałem kolor ktoś skopiował nie z ostatniego postu
M A R I O 2szt czerwone
czarek82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
Glovash szt? - czarne
bsq 1szt - czerwone
no i bardzo lanie to wyglada ;) i lista sie rozrasta ;) teraz czekam na termin druku ;)
no własnie jakas cisza sie zrobiła w naszym wątku;p
Przydałby sie jakiś konkret z drukarnią ale tu lipa jak narazie...
a jaki jest ostateczny projekt?? Co do mnie to wziąłbym ze 2 szt ;)
Ciekawe jak będzie się znaczek prezentował na samochodzie:) Nie mogę się doczekać pierwszych "próbek".
ciekawe kiedy sie pojawia ;) zaraz naklejam
kolega "Wiertło" mi odpisał wrzucam treść odpowiedzi
Cześć!
piszesz że chcecie lepić to na lusterka, nie bardzo sobie wyobrażam gdzie to ma być dokładnie nalepione, lusterka w naszych bellach są dosyć mocno obłe i niewielkie.
1.jaka wielkość mają mieć nalepki
2. technika jej wykonania - ma być ona na folii bezbarwnej zamknięta w prostokącie, na folii białej także prostokątna czy wycięta po kształcie, bo wtedy składałaby się ona z kilku elementów, np flaga była wydrukowana na folii białej, a pozostałe napisy i "grill" wycięte na folii ploterowej czerwonej bądź w innym kolorze
2. ramka czarna jest obowiązkowa czy to tylko obrys w projekcie?
3. każda nalepka ma być spersonalizowana z indywidualnym nickiem?
daj znać wtedy będę widział jak do tego podejść, bo najprościej ktoś Wam pewnie to zrobi że na folii zadrukuje treść i flagę i odda prostokątne nalepki - z tego efektu raczej nie będziecie zadowoleni, ewentualnie jeszcze można pobawić się w wycinanie zadrukowanej foli po obrysie.
Pozdrawiam,
Wiertło!
ad. naklejki mają być naklejane na maske nad lewą lampę- Ustanowe
ad1. o wielkości też była mowa, umówiliśmy sie na ok 20 cm (długości)
ad2. czarna ramkę wprowadziliśmy do projektu z powodu różnych kolorów lakierów, zeby naklejka sie nie zlewała
ad3, na temat spraw techniki wydruku sie nie wypowiada, bo sie na tym poprostu nie znam
ad4. nick miał byc takim 'smaczkiem' w naszych naklejkach ( choc niektórzy chca bez) , jeszcze do ewentualnego przemyślenia
to tyle ode mnie:)
1990mb widze ze trzymasz ręke na pulsie :) dziwne wszystko opisane w temacie a tu takie błędy długośc 20 cm wysokosc tak by wszystko było ok ktos pisal juz ze 6 cm jest ok jaki wydruk nie wiemy gdybysmy wiedzieli sami moze bysmy sie za to zabrali ma byc zewnetrzna i zeby nie blakla i podczas deszczu czy kapieli nie odpadła Greciu mialeś zalatwic drukarnie i co??? ja od poniedzialku bede mial ranne zmiany i wiecej czasu to pojezdze po drukarniach spisze liste i zabieram sie do roboty!!!!
Z całym szacunkiem, drukarnia wykonała pierwszy projekt, zrobią wydruk w weekend i przykleję u siebie. Wtedy nastąpi decyzja podoba się lub nie.
Jeżeli masz drukarnie, która rzuca wszystko bo chcesz mieć projekt dla naszych AR to świetnie. Mój znajomy ma duże projekty i nie rzuci wszystkiego bo ja chcę ok 30szt. naklejek, zrobi to ale chwilę to trwa. Ja nie mam w domu odpowiednich maszyn do druku więc tego nie przyspieszę, jeżeli ktoś mnie wyprzedzi okej, problemu nie będzie i tyle.
Hej nie o to mi chodziło tylko zrozum nas tutaj że zaoferowałeś pomoc i nagle cisza wystarczy napisać chłopaki kumpel się tym zajmie tylko ma w ch...j roboty musimy poczekać i jest wszystko jasne. Teraz już wiemy co i jak wiec czekamy. pozdro i się zaraz tak nie denerwuj
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
nie ma 50% wielkosci czy 100% bierze się taka jaka jest i juz beda dwa kolory czerwony i czarny i tak juz kombinujemy z nickiem i bez bezsensu. Idea taka bysmy mieli to sammo wszyscy a juz wymyslanie
Czekamy z tymi drukarniami ;)
licze na szybką odpowiedz i chce widzieć efekty w końcu !
z checią nalepiłbym już na moją Belle !
koniec klutni czekamy na pierwszy model ;) od grecia
---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
jeszcze zapytam kolegi tomka z forum moze on sie podejmie druku
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
wiec juz mowie stwierdzil ze drukowana szybko wyblaknie i lepiej jest zrobic z roznych kolorow foli sprobuje zrobic wzor i wrzuci zdjecie :)
No to czekamy na odpowiedz ! :)
może w końcu jakieś konkrety !
Przepraszam, że nie było odzewu z mojej strony ale miałem tygodniowe urwanie łba :P
Teraz już będę na bieżąco i tak w ogóle ciesze się, że tylu nas się uzbierało :)
dzisiaj kolega mi wydrukował na kartce papieru wyciolem i przyłozylem do maski i jest niezle dlgosc 25 sm wysokosc mialem 8 cm i smiało mozna powiedziec ze widocznosc tej naklejki bedzie widoczna na kilkanascie metrow:) tylko zapomnialem zrobic foto nie opierd.....lajcie mnie:)
A teraz mam do was pytanie z innej beczki a wiec mam zamontowany zestaw hid w soczewkach. Po zamontowaniu tego zestawu było wszystko ok dzisiaj wyjeżdżając z myjni zauważyłem że pali mi sie kontrolka "żarówka z wykrzyknikiem" wiem że jest to sygnalizacja przepalonych zarówek a wszystkie żarówki mi sie palą co to może oznaczać??
a podświetlenie tablicy rejestracyjnej też masz, miałem podobny problem i tez sie nad tym głowiłem:p
no tak nie sprawdziłem ale o ile pamietam juz jedna mi sie nie palila od jakiegos czasu ale nie dam glowy......... a i jeszcze jedno kto z was bedzie w piątek na spocie w king cross??
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
bo mam pewien pomysł:D
ja juz do was sie od dawna wybieram, moze dam rade wpasc;p
a jaki to pomysł wymysliles?:)
no bo co można robić na parking...??? póki jest pogoda można spotkać się np nad Maltą na colę (każdy z nas będzie prowadzić) lub bezalkoholowe i tam posiedzieć i pogadać:D
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
i nie wiem czy nie lepsza byłaby sobota nie zawsze w piątek mi pasuje...a i może ktos by był z aparacikiem i jakaś sesyjke by zrobil Bellom
mi tez te piątki tak nie bardzo... czekam na rozwój wydarzen..zobaczymy:)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...faholicypn.jpg
gotowe
tam to wyglada o jutra moge wycinac
edit.
zadnych uwag państwo nie macie ? :)
jak dla mnie elegancjo to wyglada:) a teraz jest możliwość produkcji 2 wersji z czarnymi i czerwonymi napisami ( zeby pasowały na kazdy lakier)
No i jaką przewidujesz cena za taką usługę bo pewnie to wszystkich interesuje.
Do projektu zadnych uwag nie ma
pozdrawiam:)