ty to masz dobrze :)
Printable View
Dojechał z niemiec do sklepu, w tym tygodniu powinien przyjść do mnie.
Może jakieś małe spotkanie w Chrzanowie?
Data godzina i jestem, poza sobota pasuje mi każdy dzień
ja mogę w piątek i weekend
może być piątek lub niedziela :)
Jak tam wrazenia po spocie w Tenczynku na zamku
Wklejcie jakies foty jak macie.
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
jest ktoś z Was w posiadaniu dystansów do 156 gr. min 6mm? potrzebuję przymierzyć felgę o zbyt dużym ET (najlepiej testy na miejscu, nie chcę pożyczać)
Ja mam 20mm jak chcesz.
Lotek900 udało mi się zdobyć już sztukę do testów, również 20mm, jak będzie odpowiednie będę szukał kompletu do zakupu
dzięki za chęci, pozdrawiam
Masakra widzę, ja jak pracowałem na Janinie tyle że cały czas na zmiany to zawsze miałem miejsce na kamerowanym i nic Alfie nigdy się nie stało, a teraz pod Ziemowitem jak jade autem czasem do roboty to też auto na płatny monitorowany parking, bo tam czasem też się zdarza że jakieś auto zniknie, a jeszcze jak nie masz śląskich blach to nie lubią i mogą coś po złości zniszczyć.
trochę kotleta odsmażę, dzieje się cos w tym chrzanowie;)
Pewnie :D co czwartek jest targ;)
aaaaaaaaa to nie wiedziałem dzięki za info, w czwartek jestem ,będzie ktoś ;)
zaś odsmażam ten temat,panowie ostatnio byłem na zlocie zapoznawczym pod Bochnią i byłem zaskoczony ile tablic kch, może w końcu po tych paru latach udręki;) uda sie coś zorganizować w naszym powiecie ,saaby mile widziane:D i inne wynalazki włoskie, kto chętny wpisywać sie
Dobry pomysł , również dołączam....
Wchodze w To! Czekam na info i pzdr
o 3 alfy ,dobry wynik:P i widzę że kolejne busso pozdro
A to jak Saaby mogą to bym też przyjechał.;)
Pzdr :)
Dodano po 4 minutes:
Moze by tak cos przed majowym weekendem zorganizowac? Mozemy ruszyc w wiekszej grupie na Bicie Rekordu
Jestem za ;)
Moze cos koło weekendu 25-26 kwietnia? Miejsce i czas do dogrania :)
Mógłbym tam do Was wtedy zajrzeć:)
Może 5 osób sie uzbiera :D
Zawsze to coś . Za nami pójdą następni :)
na ginesa nie wybieram sie, ale termin mi pasuje ,wiec będę:D ,teraz tylko fajna miejscówkę trzeba wymyślić
Mozna założyc temat na forum, ewentualnie wyd. na fb - SPOT Alfa Romeo pow. chrzanowski, czy cos w tym temacie. Wstepnie na 25-26 kwiecien. Z miejscem hmm..moze ktos zna fajna "miejscowke", moze byc parking przy nowej obwodnicy w Chrzanowie.
Myślałem o parkingu przy wylocie tej obwodnicy na północy w Chrzanowie.Tam jak jest wyjazd w prawo na a4, w lewo do ronda kolo biedronki. Ale kolo starostwa w Chrzanowie tez spoko. Chyba ze Ktoś proponuje lepszą "miejscówke".Możemy wstepnie 26-go. Zrobi sie temat na forum, wydarzenie na fb w grupie Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie i finał. Kto bedzie ten bedzie
No to mnie nie będzie bo weekend 25-26 wyjeżdżam na wesele do Krynicy :(
26 mi pasuje jak najbardziej , pytanie tylko czy ktoś przyjedzie :D