chyba nie wszyscy wakacje skończyli
Printable View
chyba nie wszyscy wakacje skończyli
ja od 1ego wracam do Poznania, więc z chęcią na jakiegoś spota wpadne.
Będe też za tydzien w po, ale nie wiem czy bede miał czas gdzies podjechac ;)
w kazdym badz razie temat sledze
Witam dziś ktoś będzie na "pomarańczowym" o 19.00 . Wybieram się pierwszy raz na spota, więc miło by było jak bym kogoś znalazł tam :)
maczo ekipa jakas bedzie tam podejrzewam. szczegoly czytaj na alfaclub.pl
czy ktoś może pożyczyć przejściówkę do fiata na trzy piny
a ja sie podłącze ... ma ktoś kompa z ALFAOBD .. kabel mam tylko programu nie ... potrzebuje spradzic jedna rzecz ... najlepiej na spocie
No to alfa sprzedana będzie śmigac po Przeźmierowie ludzie już wiedzą że mają kiwac alfistom :) także spoko ja tymczasowo będę śmigał astra 2 cabrio również srebrną ale jeśli będą jakieś spoty to podjadę na pogaduchy. Pozdro wam !
ojoj .. sie porozsprzedawali chłopaki - az nie ma komu machac ;)
Co nie znaczy ze jak zobaczę forumową alfinę to nie kiwnę. Napisałem dlatego czym będę pomykał żeby nikt nie dziwił co za głupek z astry kiwa alfie :P A moja była alfa nie zmienia tablic rej. także będzie w miarę rozpoznawalna. :)
a miałem sie ciebie przy nastepnej okazji o bose pytac czy ciagnąłes całe wiazki czy przerabiałes ;) bo do 156 chciałem włozyc ;)
Ciągnąłem od tyłu do przodu :D
no to chyba pozostanie wrzucic cos aktywnego do bagaznika zeby sobie brzeczało a w drzwi jakies pierdziułki ;) bo przez całe auto nie chce mi sie tarabanic z wiązką ;)
Nie orientuje się ktoś gdzie kupie konwerter RCA do radia ? w poznaniu?
http://images35.fotosik.pl/192/bb52364d44227342.jpg
cos tego typu
Nie wiem, co to za cudo, ale można w Speckablach spytać...
hmm faktycznie, mijam codziennie na solidarnosci .. a nawet nie wpadlem zeby tam podejsc.
http://maps.google.pl/maps?q=52.3999...num=1&t=m&z=18
W promieniu paru metrów od tego skrzyżowania masz minimum 3 sklepy z elektroniką, jeden z kablami i jeden z audio.
możesz też zapytać na chwaliszewie lub w okolicach kwiatowej tam też jest dużo punktów elektroniki.
Witam , czy mógłbym u kogoś w 159 SW przymierzyć do bagażnika wózek dziecięcy?
Martwię się trochę że nie wejdzie, a nie mogę nigdzie w okolicy namierzyć w komisie.
Jak nie wejdzie to nici z AR :(
zależy jaki masz wózek bo do niektórych to bus jest potrzebny
Puki co wchodzi do Almery, ale już nic po za tym :) , a to warunek konieczny, żeby wogóle zacząć poszukiwania. Jak czar pryśnie to pozostanie mi kupno Mondeo lub Vectry , a tego bym nie chciał.
Czołem. Pomorze się dopytuje, czy robicie Błażejewko w tym roku :)
pozdr
Jeżeli mam być szczery to nie mam pojęcia czy coś bedzie bo ostatnio trudno nam zorganizować spota a gdzie tu jakiś zlot!!!!!! Sorki Panowie ale taka jest prawda nic się nie dzieje ,wszyscy zajęci pracą oraz problemami dnia codziennego! ale gdyby ktoś (czyli Miron i Czarek ) mieli chęci czemu nie........ja jestem za
Rozumiem :(
W każdym bądź razie zapraszamy do nas:
http://forum.alfapomorze.pl/viewtopi...=125566#125566 :)
widze ze pada pare pytan. a ty tomek niepiszesz sie w tym roku?
Sam z paula niedam rady organizacyjie;( jesli ktos zdecyduje sie pomoc w organizacji to mozna zajac sie kolejnym zlotem. mial byc w zamysle corocznym
w końcu jakaś reakcja więc musi być akcja, kolejny z trzech organizatorów melduje się do gotowości bojowej.
No to trzeba się spotkać i podjąć jakieś decyzje
tylko kiedy?
jA JESTEM OTWARTY NA PROPOZYCJE !!!!BYLE NIE SOBOTA PO 18STEJ
widzialem dzis auto cinka stoi w komisie na wildzie za 9,5 tys. zdjete naklejki ale blachy te same ;)
uuu... to nowy właściciel się nią długo nie nacieszył..
a i cena chyba zbyt wygórowana nie jest jak na komis, więc... poszła za frytki..
dorabiał ktoś kluczyk do alfy w poznaniu ?
szukam kogoś kto po dobrej cenie dorobi grot - i ewentualnie zakoduje immo. z code 3
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-moz...C27863155.html
wisi na otomoto ex- Cinko`wóz
jeszcze nigdzie nie bylem ;) ale podejde zapytam
Cześć! Nie chcę zakładać nowego tematu, zapytam tutaj : gdzie w Poznaniu można kupić dobry olej do JTD w sensownej cenie?:) W marketach są też takie marki jak Millers, czy Liqui?
Akumus
ul. Kopczyńskiego 2a
60-682 Poznań
tel. 515 553 593
lub 061 822 66 47
mbernacki84@o2.pl
kontakt z allegro - zawsze tam biore oleje.
na piątkowie to chyba okolice obornickiej