...zapracowałem solidnie ale to niebiescy musieli się wykazać i odpalić alfę w pościg za mną:)
Printable View
Do której tam bywacie?
Chętnie bym wpadł w czwartek ale nie wiem czy się wyrobię, ok 19 kończę zajęcia na świętokrzyskiej...
zapraszamy, im nas więcej tym lepiej:)
Myślę, że nawet o 20 będziemy jeszcze na parkingu ;)
No to skoro ja mam wolne w czwartek to od rana będę pucował :D Super w końcu fotki się pojawią. A jakieś nagrody przewidziane?? :)
...czyli ja o aparacie nie muszę pamiętać...:)
wezmę zatem:)
prawda Jola:) plus - na Twojej focie moje autko wyglądało czysto:)
Michał, ja naprawdę jestem zawsze pełna podziwu dla Ciebie za wypieszczoną Bellę :) Przepraszam za moją, ale to jest 'pieszczocha' użytkowa, a jej właścicielka jest naprawdę zapracowaną osobą :) Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia, ale obiecuję, że w czwartek 22.12 moja AR będzie po środowej wizycie w SPA parowym, więc może chociaż trochę w Twoich oczach się zrehabilituję ;)
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Gdybym czekała z przyjazdem na spot, aż moja Bella będzie lśniła, to bym Was naprawdę rzadko widziała, a to z kolei dla mnie zbyt duża strata...
Jola muszę Cie zmartwić bo moja pomimo mega warstwy Coli końcem października po zrobieniu trasy 1000km i miesięcznego postoju pod blokiem może się okazać faworytem do najbrudniejszej Belli spotu :P
Wszyscy się wzięli za pucowanie to i ja nie będę gorszy :P
Cześć Wam,
Od wczoraj tak czytam ten wątek i muszę w końcu się wybrać pod Leclerca, mam tam moze z 3 km, tylko zastanawiam się kiedy dam radę, bo ostatnio czasu u mnie to jak na lekarstwo....
Wpadaj, zapraszamy !
No jak tylko pozwoli na to czas i umyję belle :-)
Ten czwartek - nie ma szans
Michał, liczymy na Ciebie:) może od razu uda Ci zająć ze 30 miejscówek ;)
będzie miło - w Galerii się nie zmieścimy przy stolikach - napoje na stojąco:)
od razu zatem z kubkami termicznymi trzeba przyjechac:)LOL
oj tam otworzymy maski i będziemy robić kawy na silnikach :D
Jasne, zrobimy kawę na silniku, potem silnik wykorzystamy jako stolik i spoko ;)
najlepiej jakieś V6 co by ładnie wyglądało :D
plus mniejsze wibracje niż w R4:)
No, to nadzieja w Koledze JAR.W :) (m.in.) :D
Ja moge wpasc swoim sadzowozem - "Zdzicha" bedzie robic za wedzarnie. ;)