http://epoznan.pl/news-news-31608-He...odzona_trakcja no to macie na przestrogę
Printable View
http://epoznan.pl/news-news-31608-He...odzona_trakcja no to macie na przestrogę
az tak szalec to nie bedziemy:)
50zl/noc/od osoby 13zl- sniadanie/osoby ale apropo sniadania to na miejscu sie trzeba dogadac
Oczywiście
A wiec zaczynam poganiac, prosilabym wszystkich ktorzy jeszcze nie wplacili pieniedzy na lot jak i za flagi o zrobienie tego jak najszybciej poniewaz zostaly juz tylko dwa dni!!!!!!!!!!!!!!
a czy z tych falg mnie ktoś wykreślił? bo prosiłem o rezygnację z flagi, ale jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi
A ja tak z innej beczki - wyjaśniła się kwestia noclegu i tego ilu osobowe są pokoje?
Jeżeli został poruszony temat pokoi to poprosze wszystkich o przysłanie mi na pw kto jaki potrzebuje???zrobie liste i załatwie z właścicielem ośrodka takie jakie bedziecie chcieli ,bede się z nim kontaktował zaraz po świętach !!!Pozdrawaim
1. CIMA&PAULA ORGANIZATORTOMAJORGANIZATOR
2. CZAREK82 ORGANIZATOR
3. siwulec82
4. marek + Asia + Pies
5. Krzysztof73 + Basia
6. Pisiordini + ?
7. Alfredo+Katarzyna
8. Edwin156+Edyta+Misia + 1
9. Drift-R + Aga
11. Wozignoj + Daria + Szkrabul
13. Krell, Redżi x 2, Maicher
14. Crevo + Klaudia
15. sukienka i Kasia
16. Lechita bez wplaty
17. Wlodzmin + Madzia + Olek + Czacza i Tami
18. SrDo
19. Abidibi1509 + Marta - calosc
20. Spioch+Ela+Hania+Emilka
21. Comel + Renata
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Prosilabym pozostale 5 osob ktore nie sa zaznaczone na zielono, o szybki kontakt tj. do 10 kwietnia, inaczej wykresle z listy.
Ludzie to chyba są niepoważni. Jak wykreślić z listy to zaraz później wpisać na czarną listę w temacie zlotów.
Dokładnie to samo pomyślałem .Przeciez nikt nikogo nie zmusza wystarczy napisać że mi cos wypadlo i po sprawie
Dobijalam sie do tych osob kilkakrotnie, niestety zero odzewu. Inni zapisani ktorzy nie moga pojawic sie na zlocie potrafili dac znac w terminie.
że tak powiem kij im w oko nie ma czekania do 5 był termin co będziecie się prosić komuś wykreślić i już.Ktoś organizuje załatwia a oni mają to w dupie i nie potrafią dać znać co i jak a jak będą szukać czegoś na forum to napiszą że mieli tyle na głowie że nie mieli czasu wpisać ja odpadam lub coś podobnego ale że pisiordini się nie odzywa jestem w szoku
niewiemy wlasnie co sie dzieje z pisordinim bo nawet telefonicznie go zlapac nie mozna
Panowie, wiadomo już że flag nie będzie, to może jakiś małe naklejki na tylną szybę da się załatwić... na pamiątkę...
juz chyba troche za malo czasu nie bedzie, a na pamiatke beda identyfikatory, ale niech inni tez sie wypowiedza:)
jak chcecie to możemy zrobic naklejki na wzór flag tylko czy one mają być od wewnątrz czy od zewnątrz. organizujemy szybka listę.
Jest jakiś plan konkretny odnośnie godziny spotkania w Poznaniu i miejsca?
Do środy wszystko się wyjaśni
wszystko pisze wczesniej w temacie
kto by chciał się wybrać na targi http://www.motorshow.pl/pl/ to bardzo chętnie zapraszam na wspólny wypad w sobotę od rana.
Z tego co było napisane - pod M1 o 13:00.
Jakby się jeszcze pojawiło info gdzie, o której jedziemy żeby jakąś trasę sobie już zaplanować na wypadek rozłączenia grupy byłoby fajnie.
Ja bym się chętnie wybrał aczkolwiek do Poznania mam jakieś 250km więc nie wiem, na którą będziemy mogli dojechać żeby coś ewentualnie planować. Ciekawe czy będzie tam w ogóle gdzie zaparkować.... ;)
Wlasnie my tez chcemy pojsc na targi. Ale planowalismy w niedziele.
Tak spotykamy sie pod M1 o godz 13, i niewiem czy w sobote bedzie czas na targi moze faktycznie w niedziele
Co do naklejek, to ja myślę że od wewnątrz, ale niech inni się wypowiedzą. Nie muszą one być zrobione na złot mogą być 2 tygodnie później, pośpiechu nie ma...Pozdrawiam
Dzisiaj zamykamy liste zlotowa, a wiec ostatnie 4 osoby ktore sie nie odezwaly prosilabym o wplate lub jakies info, czy wplynely przelewy bede sprawdzala dzis wieczorem wiec jesli ich nie bedzie (albo chociaz jakiejs wiadomosci) ostatecznie wykreslam z listy. Jutro z reszta organizatorow jedziemy do osrodka zapiac juz na ostatni guzik.
a ja mam takie pytanie. Bo nie doczytałem we wcześniejszych rozmowach, a śledzę na bieżąco. Czy kwota, którą zapłaciliśmy obejmuje śniadanie, czy można je dokupić dopiero w ośrodku? bo była tylko informacja że śniadanie kosztuje 13 zł od osoby, jeżeli wszyscy się zdecydują. To jak to jest teraz? :)
Pokoje zaklepane !!!!Co do śniadania to niepamiętam jak to liczyliśmy sprawdze i dam znać
Bo na pierwszej stronie to jest tak napisane, że się zakręciłem ;) "śniadanie 13 zł, jeżeli wszyscy się zdecydują" to nie wiem czy już jest czy dodatkowo płatne ;) prosze o info, bo ja pożreć lubię, więc to istotne :P
---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
jak to podliczyć wszystko z pierwszej strony z opisu, to wychodzi, że śniadanie juz jest w to wliczone
To by się przydał update pierwszej strony. Jaki program, gdzie spotkanie, ile, gdzie i jakiego żarcia.
Przydałby to się link do tego hotelu w którym będziemy nocować tak z ciekawości.
Sprawa jest następująca::: w kwocie którą zapłaciliście rzeczywiście jest wliczone śniadanie !!!!!! ale mam malutką propozycje (oczywiście luzna propozycja) zamiast śniadania na które nie wszyscy dadzą rade wstać możemy dołożyc więcej jedzenia na grilla a śniadanie bedzie można sobie dokupic
nocleg w hotelu nad jeziorem 50zl/os
sniadanie(jezeli wszyscy sie zdecyduja) 13zl/os (zamiana na jakies dodatkowe jedzenie z grila)
IMPREZA:
przy rozsadnej pogodzie w ogrodzie pod namiotem jezeli pogoda bedzie gorsza dostajemy sale
na osobe 2 piwa (to warunek wlasciciela lokalu) cena za 2 - 12 zl (reszta alkoholu mozna dokupic lub przywiezc we wlasnym zakresie)
jedzenie (w tym kawalek miesa, kielbasa, zupa, stol biesiadny, oczywiscie zamowione bedzie 2-3 rodzaje miesa np. karkowka,szaszlyk, piers z kurczaka) - 45zl/os
Stół biesiadny: szynka wiejska kiełbasy różne kaszanka salcesony różne pieczywo wiejskie smalec domowy ogórki małosolne w kamionkach
oto link ośrodka!!!!!
http://www.blazejewko.com.pl/ oto link ośrodka