Aniu, decyzja należy oczywiscie do Ciebie..., ale 12 jest the best!!!:cool:
O której tam zaczynacie bo 10 min wyjeżdżam z pracy przy Roentgena, a dziś bardzo wyjątkowo jestem samochodem i mógłbym zajechać na chwilę. Na ostatnim poziomie rozumiem?
ja tez bede o 19
bella dzis juz pucowana drugi raz byla, po pierwszym myciu tradycyjnie bylo oberwanie chmury nad Kabatami, potem na myjce i co widze, znowu widze chmury ....
dzieki misie za jak zawsze ciepłe powitanie i spędzony miło czas ;)
dzięki za kolejne super spotkanie mimo niesprzyjającej aury:) ...Krusz, jak tą pogodę zamawiałeś???:):):)LOL
Dzięki za spota, następnym razem trzeba obtańczyć taniec o dobrą pogodę ;)
Ja również dziękuję za bardzo wesoły spot:) Atmosfera tych spotkań jest niesamowita:D
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Kolejny spot będzie jajkowy, więc faktycznie przydałaby się ładna pogoda:)
---------- Post added 30-03-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 29-03-2012 at 23:11 ----------
Oficjalny komunikat po głosowaniu na dzisiejszym Spocie:
CZWARTKOWE SPOTY POZOSTAJĄ W GALMOKU!! :crazy_pilot: POZIOM SAMOLOT:)
Również dziękuję za miły spot :D Do zobaczenia za tydzień :)
i ja dziekuje, ze poczekaliscie ;)
dzieki i do zobaczenia.
Przepraszam za moją wczorajszą nieobecność za tydzień na pewno sie poprawię. Mam nadzieję że moja kara nie będzie zbyt bolesna :P :girl_wacko:
Czy na czwartek jajka mają już być pomalowane?? :D
Nie przesadzajcie z tą higieną ;) Słynne już słowa zalecają bowiem:
http://demotywatory.pl/27172/Rolniku
Drodzy Moi, ponieważ już po północy, czas otworzyć listę na najbliższy spot jajkowo-wielkanocny:) Zatem kto chętny??;)
zgłaszam obecność:)
Ja nie wiem. Zależnie kiedy wyjadę na Święta.
ja przybędę na 99% swoim turbotraktorem :D
Będę, postukać się jajeczkami
Mnie niestety nie będzie, wracam na święta do siebie. Po Wielkanocy pojawię się na pewno :)
może się pojawię, reanimuje belle :)
Już się boję żartów na najbliższym, jajecznym, spocie...
Mnie na 90% nie będzie...
Proszę nie zapominać o zakonnicach :P
:):):)lol
Ja niestety rano wyjeżdzam z Wawy do Radomia służbowo a później stamtąd juz na święta do mamy.
Tak więc bawcie się ładnie jajeczkami i kiełbaską sami.
Wesołych Świąt i do zobaczenia po świętach
Noooo , RZ , a ty na Święta Wawa czy podkarpacie?
W śmingusa bede wracała do wawy , ale w aucie mnie nikt nie obleje , mam nadzieje.
Albo deszcz mnie zleje
Droge do rzeszowa mam troche pokrecona bo jutro w poludnie Radom slużbowo , potem Katowice a dopeiro Rzeszów.
Ale na wspólny powrót w poniedziałek chętnie sie umówie.
Chciałabym tak wracać aby na późny wieczór być w Wawie , wiec wyjazd w RZ około 16-18tej