Jednak jadę na tę zbiórkę na 8 :) czyli 1 wozik mniej na 12;30
Printable View
Jednak jadę na tę zbiórkę na 8 :) czyli 1 wozik mniej na 12;30
jak pech to pech ;/ jednak mnie jutro nie bedzie;/
Nasza rezerwacja została rozciągnięta :), ale i tak nie ma się o co martwić bo stoimy na trawie więc się pomieścimy :)
My z Marta tez bedziemy sie starali byc na ta 7:30 pod Lidlem.
Pany jak by trzeba byłą tą kartke z nazwą klubu jak w zeszłym roku to niech mi ktoś wydrukuje, bo moja drukarka nie domaga:) też będe pod Lidlem rano:)
czesc ja tez sie zjawie ale dopiero po pracy koło 15:00 wiec prosze o zostawienie kawalka miejsca zeby sie wcisnac
U mnie zmiana planów więc melduję się rano pod Lidlem:) Przyciągnę jeszcze Seweryna80 i KwachuGSE, albo oni mnie...Nie zmienia to faktu, że będziemy w komplecie:)Do zobaczenia!
Wielka prośba dla tych co jadą na 8...
Ja oraz marcin90 będziemy mieli ciężko się wyrobić na tą godz...(Dopiero w nocy będziemy w PL) Byłby ktoś tak dobry i odebrał nasze bilety a potem przy bramie by nam je przekazał...
Proszę o PW albo na tel. 515 901 610 żeby się potem skontaktować....
Z góry dzięki...
dajcie jeszcze raz mapkę z sektorami bo mała
Wiesz, nie chce być nie miły ale jest to impreza o ograniczonej ilość miejsc. Mogłeś dać znać wcześniej, że planujesz przyjechać.
Jedyne Twoje szczęście że przewidziałem, że znajdzie się parę takich osób i zrobiłem większą rezerwacje.
Jeżeli przyjedziesz i będzie miejsce to nie ma problemu, natomiast jak miejsca nie będzie to w takim wypadku pojedziesz na parking ogólny.
Nie będziemy robić żadnych luk dla kogoś kto ma przyjechać później. Wjeżdżamy rano i ustawiamy się jeden koło drugiego, jak zapełnimy pierwszy rząd to robimy następny.
Mapka
krzesełka 2 szt mam, grile jednorazowe 2 szt mam, 4 szt Lecha 2,6% mam, 1 szt Tyskie mam, można jechać:D
Widzę ze wszyscy nerwowi nie wiem dlaczego... Ja będę tak jak wcześniej pisałem bo niestety się nie wyrobie poczekam od 12.30 do 12.45 i wjeżdżam i się zobaczy czy ktoś ze mną będzie czy też nie...
Pamiętajcie, że jak co roku będzie wyrywkowe trzepanie samochodów na wjeździe w poszukiwaniu alkoholu.
Rok temu na wjeździe stała cała masa zgrzewek.
Numeryczna prognoza pogody mowi ze jutro moze pokropic jedynie ok 8 :) wiec oby to sie sprawdzilo to bedziemy miec nawet spoko pogode i najwazniejsze ze bez deszczu :D
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
jeśli można kupić bilety w kasie przed wjazdem to wpadne jak się wyśpie po nocnej zmianie
albo założe mundur i zaczne sprawdzać gaśnice i zabezpieczenia PPOŻ;)
mosz Jagielu
z 86 na A4 Wrocław i zaraz na centrum handlowe ( max prawy pas ) , światełka w prawo , pod górkę , w prawo i coś pokombinować z wbiciem do kolejki do wjazdu
https://maps.google.pl/maps?saddr=Ps...sz=19&t=h&z=15
- - - Updated - - -
można w kasie przed wjazdem
jo tyż po nocce :-)
Lizany mówił że miejsca jest w .uj więc wbijamy:)
A ja pojechałem tak: http://goo.gl/maps/RjnAz i trafiłem na taki korek od razu na zjeździe z autostrady, że postanowiłem auto zostawić na stacji koło komendy i kontynuować z buta.
Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych na SCP. Fotki wstawie niebawem.
Oj dzięki wszystkim za wspaniałe towarzystwo i dla P4 za organizacje i piękne ustawienie Alfinek w choinkę dawać foty bo ja mało robiłem jak zwykle
Miło było :) fajny spot, fajna impreza. Pozdro :)
Pozdrawiam i ja.
Mam kilka fotek towarzystwa, wstawię jutro lub w poniedziałek.
Dzięki za spot :) i pozdrowienia dla wszystkich :)
Taaaak!Imreza jak najbardziej udana...Dobrze,że nie padało, ale temperatura nie rozpieszczała.Moglibyśmy posiedzieć dłużej;/P4 ogarnął temat koncertowo, ale za Chiny nie wiem dlaczego nie pojechał na kreskę skoro stał w takiej jebit... kolejce i wytrwał w niej prawie do końca?Mógłby tym samym jako jedyny Alfaholik pojechać w tym konkursie, a tak musimy się zadowolić "tylko" tym, że nasze Belle były najpiękniejsze:)Foty poniżej!!!
P.S. Seweryn80 znowu stałeś się nieświadomie mistrzem pierwszego planu ha ha ha
A Ciebie Gopcio przepraszam, że tak bez pardonu wjechałem Ci przed zderzak w drodze powrotnej:)
dzięki wam za dobrą imprezkę :)
również dzięki za organizacje :)
Dziekowa wielka za impreze...
Oby wiecej takich :D
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
My również dziękujemy za spotkanko ,chociaż późno dojechaliśmy to zastaliśmy sporą grupę naszych:Dpozdro i do zaś:)
było miło...szkoda że tak "szybko" wszyscy uciekli...
P.S Ciekawe ile było osób na gwieździe wieczoru MARINIE....chyba nikt bo łysoli zgarnąłem <---in the house--->